Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Islám

Pán Ježíš učil lásce, odpuštění. Učinil hromadu zázraků před zástupy lidí, křísil mrtvé, sám z mrtvých vstal. Co učil Mohamed, ten samozvaný prorok, lupič, vrah a pedofil? Jak prznit šestileté holčičky, jak vraždit a pořezávat bezvěrce, jak od jinověrců vynucovat daň z přežití. Je to ideologie, která se schovává za náboženství. Islám postavit mimo zákon jako fašismus, nacismus! Hitler byl proti Mohamedovi ubohý břídil, ve jménu toho lžiproroka se vraždilo, vraždí a vraždit bude, pokud bude existovat islám! Prokazatelně se panna Maria mnohokrát zjevila, kolikrát se zjevil Alláh, nebo ten zločinec Mohamed?

0 0
možnosti

V jistém smyslu byl již zaniklý SSSR úspěšnější na západě než na východě Evropy.

Nám vládli silou, což pak také způsobilo prudkou reakci a s výjimkou pár pohrobků komunismu jsme zavrhli jejich ideologii a jimi vnucená přátelství.

Na západě ale zrekrutovali řadu opravdově oddaných soudruhů, kteří se do bolševického vidění světa zamilovali a akceptovali spolu s ním i ty standardní sovětské vazby a nenávisti, jako byla třeba vazba na Palestince a nenávist k Izraeli.

Bývalá šéfka diplomacie EU Mogheriniová byla členkou italské komunistické mládeže a fotila se s Arafatem. Současný šéf diplomacie EU Josep Borrell je španělský socialista, a ve Španělsku jsou socialisté daleko víc nalevo než u nás.

Hle, důvod, proč se nevzdávat veta a nepřistupovat na společnou zahraniční politiku.

8 0
možnosti

J11o39s80e15f 66U67l55m68a50n

11. 10. 2023 18:41

Naprostý souhlas. Mimochodem...už je to dávno, co jsem viděl dokument, který popisoval problémy v Indii. Jedno z témat bylo ženská obřízka a dětské sňatky. Novinář oslovil přímo tehdejšího premiéra a zeptal se ho "Jak dětské sňatky tak ženskou obřízku vaše zákony zakazují. Jak je tedy možné, že se v této zemi dál ve velkém praktikují?" a premiér odpověděl "Máte pravdu, naše zákony zakazují jak dětské sňatky, tak ženskou obřízku, nicméně pokud bychom chtěli tyto zákony vymáhat, vyvolalo by to obrovské občanské nepokoje ze strany muslimské komunity, jak se již v minulosti několikrát stalo". Takže oni tam mají zákony, které jsou demokraticky schválené a platné, ale nevymáhají je kvůli občanským tlakům. K čemu pak takové zákony jsou? 15% menšina si pak žije svým vlastním životem nedbajíc zákonů země. Evropa se už teď chová velmi submisivně, jak se bude chovat, až bude v Německu, Francii či Británii 15% a více muslimů?

7 1
možnosti

J18a53n 40V39ě37r60n34ý

17. 10. 2023 8:12

V Indii se reálně nevymáhá v podstatě žádný zákon nebo předpis. Přitom mnoho z nich ani nemá nic společného s náboženstvím, ani policista a cedule nezabrání Indům spokojeně jezdit v protisměru, nebo prodávat zboží za jinou cenu než na obale (obchodníci v Indii musí ze zákona dodržovat doporučenou maloobchodní cenu).

0 0
možnosti
Foto

Strana Progresívne Slovensko vyjadrila solidaritu s teroristami hneď v prvý deň vojny. Tomáš Valášek, expert Progresívneho Slovenska na zahraničnú politiku, na facebooku napísal:

„Progresívne Slovensko odsudzuje útok Hamasu na Izrael. Niet žiadneho ospravedlnenia pre vystrelenie tisícov rakiet na husto obývané ciele.

Rozumieme frustrácii Palestínčanov na okupovaných územiach s prístupom súčasnej vlády k riešeniu ich osudu. Ale ozbrojený útok je najhoršia možná odpoveď.

Vyslovujeme úprimnú sústrasť obetiam tohto útoku a vyzývame na okamžité zastavenie násilia.“

0 0
možnosti

J51o94z39e50f 44T45h82o76l27t

11. 10. 2023 14:27

Kde je tu spomínaná solidarita s teroristami

4 0
možnosti

EU minulý týden rozhodla, že nelegální migrace arabů a černochů se nesmí zastavit a bude jim zaručen nadále volný pohyb v celé Evropě.

EU si tímto sama podřezává pod sebou větev, na které už velmi nejistě sedí - a mohou za to především socané a liberálové z EU !

8 0
možnosti

Už se těším, až EU pošle do Gazy auditory, aby dohlédli na nákup dětské výživy.

5 0
možnosti

Od extrémně levicových představitelů EU mě to nepřekvapuje.

13 0
možnosti

J63o58s33e85f 33K83l61a87t

10. 10. 2023 22:42

Bohužel máte pravdu a když se člověk podívá do Ameriky, Francie, Berlína tak je z toho ouzko.

13 0
možnosti

J90a93n 73T22r31n34k75a

10. 10. 2023 22:24

Po židech budeme jednoduše na řade my. A naše vetšina hlupákú si ješte sama tyhle politiky volí, aby nás pak předhodili tomu náboženství ,,míru,, !

11 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,55
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám