Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Souhlas, ale musím podotknout, že někteří naši unijní spoluobčané slaví. Třeba Němci v Berlíně, v Paříži zase frantíci. Takže tak úplně černobílé to není.

1 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

BH

Postoj EU je hanbou Evropy.

19 0
možnosti
JK

No a co tedy navrhujete pane Vodvářko Vy. Zatím napočítaných cca 1200 mrtvých /1050 nalezených obětí + 150 rukojmí/. Říkáte že vypnutí elektriky je o.k. Na jak dlouho je to o.k.? Týden postačí, nebo požadujete 14 dnů? - - - - Jinak v době bitvy o Bachmut to byly ukrajinské ztráty za 2 či 3 dny. Válka trvá rok a půl. A to jsme taky Rusům "vypnuli elektriku" /ty slavné a drtivé sankce/.

0 10
možnosti
JK

Můžete uvést jediný důvod, proč by měl Izrael dodávat elektřinu teroristům, co vraždí ženy a děti ? Anebo netušíte, jaká bije ?

7 0
možnosti
IM

I22v64a17n 31M91i51n96á57ř

10. 10. 2023 19:41

Evropa by se měla mít všeobecně na pozoru před muslimy a jejich radikalizací. Přestaňme být hlupácky naivní a napomáhat vlastní sebedestrukci - přijímáním jejich migrace.

Lidská práva a jejich uplatňování jsou výsadou demokracie a slušné lidské společnosti. Islám nezná toleranci k žádnému druhu náboženství, ale evropský humanismus dovedně zneužívá a .. považuje jej za slabost ! Nelze samozřejmě tvrdit, že nebezpeční vůči křesťanům a jinověrcům jsou zcela všichni .. Ale, byl snad zaznamenán z jejich strany - byť jednou jedinkrát - sebemenší projev vděku za záchranu života z moře, či udělený azyl ??

Na děsivé ukázce protižidovského terorismu, bychom si však měli položit i otázku: Jaké množství islámské populace .. s ním - TIŠE souhlasí ?

29 0
možnosti
Foto

P93e23t61r 90H69a58n49n72i27g

11. 10. 2023 14:58

Naprostý souhlas

2 0
možnosti

Evropa si už hodně dlouho myslí, že vše se dá podplatit. V Evropě funguje už hodně dlouho politika "dělá to problémy, zadotujme to a ucpeme tomu hubu". Kupodivu to moc nefunguje, ale než politikům něco dojde ...

22 0
možnosti
Foto

Evropa je nemocná. Tou nemocí je pýcha. Evropani v ní poučují zbytek světa o tom jaký by měl svět podle nich vypadat. Ovšem jak je už po staletí známo, pýcha předchází pád.

11 0
možnosti
MP

Pýchou bohužel není nemocná jen Evropa, ale celý svět. Evropa poučuje, jiní rovnou zabíjejí. Podstatou je ale pocit "jsme lepší, než oni". Což je samozřejmě blud, v kterém mnohá náboženství své ovečky ještě podporují, místo aby před ním varovala...

1 0
možnosti
Foto

Válka je zdravím státu a na základě této poučky dělají státy často nemorální rozhodnutí a EU nemůže být výjimkou.

0 0
možnosti
MB

Co maji vsichni teroristi a nabozensti fanatici spolecne je bezbreha zbabelost. Dokazal bych pochopit, kdyby takzvani Palestinci utocili na vojenske cile ci ozbrojene slozky ... vrazdit neozbrojene civilisty, seniory, zeny a deti je je neco tak zvrhleho, ze to snad ani nejde slovy vyjadrit.

32 0
možnosti

No, já bych neměl koule na to, co udělali oni. Oni počítají s tím, že umřou. A to je vše jiné než zbabělost

0 5
možnosti
  • Počet článků 980
  • Celková karma 35,41
  • Průměrná čtenost 2546x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz