Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

R^

Obava z konce naší liberální demokracie se stupňuje již od poloviny loňského roku. Po podzimních a lednových volbách dostává konkrétní obrysy. A lid stále nic netuší... :-)

3 0
možnosti
Foto

Jenom se divím, že lid nic netuší. O konci liberální demokracie mluvil tuším Jan Masaryk v r. 1947. Musel bych se podívat do Jostena, jehož právě čtu.

0 2
možnosti
KT

Taky jsem si všimla toho čísla, takže konečně mohu říci "není to můj prezident" a nemusím poslouchat, že zvítězil ve volbách a tak s tím mám demokraticky smířit. Prezident se vymezil sám.

4 0
možnosti

Na celem clanku i diskusi je asi nejzabavnejsi nepochopeni Zemanovych odpurcu co je demokracie, a ohaneni se 7 miliony obyvatel, mezi ktere patri mala decka, nesvepravni v ustavech atd. proste vsichni ti, co ani volit nemohou, nebo kterym je to jedno... holt, jak je nekdo povrchni a lehce zmanipulovatelny medii, tak muze mit i takove zavery, ze jako odpurce jejich nenavodeneho politika zacleni i kojence v perince. ;-D

1 5
možnosti
JN

Co si budem povídat, každého i sebecharakternějšího člověka funkce zkazí a jeho popularita klesá. To není nic nového

Pane doktore, já vám pamatuji prezidenta, který v den nástupu do funkce měl podporu (odhaduji) 98% občanů. O dva roky později jeho popularita klesla natolik, že uvítal, když se jeho stát rozpadl a ta část, kde ho nějak přestali mít rádi, se odtrhla. a on si vystačil se zmenšenou zemí. Hlavně že byl po další dvě volební období prezidentem.

Ovšem, to ho volil parlament. Kdyby už tehdy existovala přímá volba, nepostoupil by ani do druhého kola.

1 6
možnosti
Foto

V30l94a17d41a 56V55a95n94e12k

19. 5. 2018 13:17

A přesto tento prezident dodnes prožívá ve všech civilizovaných zemích světa takové úcty o jaké se dalším prezidentum ani nesní   ! Z mezinárodního hlediska je zeman absolutní nula, která nikoho nezajímá.. :-P

8 1
možnosti
VH

Lhal, lže a jistě bude lhát i dál. Neumí se ani omluvit,..Rv

13 1
možnosti

Proč si volíme do svého čela lháře a služebníky Kremlu? :-)

2 0
možnosti
Foto

Každému, tedy i opraváři počítačů, je snad jasné, že dělat politiku ve prospěch dolních deseti miliónů lze docela dobře dělat s mandátem tří miliónů voličů. Jde i dvě různé roviny politické reality.

1 13
možnosti
Foto

Jsem rád v, že patřím k těm 7milionum ;-D zeman nikdy nebyl můj prezident Rv Lidská a mentální troska je z mezinárodního hlediska absolutní nula která nikoho nezajímá..

11 3
možnosti

Nikoho nezajímá? Zajímá Rusáky! :-)

1 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas, myslím, že je nejvyšší čas, aby se probral i parlament a podnikl proti Zemanovi protiopatření, než zjistí, že ho Zeman s Babišem odsunuli na vedlejší kolej. Například ke jmenování vlády už ho vůbec nepotřebují.

14 3
možnosti
KB

K67a33r28e81l 26B45o19k

18. 5. 2018 23:39

Jako vždy. trefné a pravdivé.Karma.R^R^

10 1
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,79
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám