Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Nehodlám obhajovat Zemanovy excesy (proč bych to taky dělal), ale pořád mi přijdou spíš úsměvné a zanedbatelné, hlavně v porovnání s tím, co by se mohlo dít, kdyby byl na hradě Drahoš. Pokud, vážení antizemanovci, chcete, abych za pět let volil stejného kandidáta jako vy, tak zkuste přijít s nějakým dobrým kompromisem, protože taktika "čím sluníčkovější, tím lepší" vám nevyjde ani příště.

7 12
možnosti
VF

Prozraďte, "co by se mohlo dít, kdyby byl na hradě Drahoš". Přidejte k tomu, prosím, i čísla , která vyjdou ve sportce. Děkuji.

17 1
možnosti
Foto

Průměrný senátor je zvolen 15-20% oprávněných voličů Rv

9 8
možnosti
VK

Ale to je problém voličů, že nejdou k volbám, ne průměrného senátora.

8 1
možnosti

Odvolat se na na volice neni ignorace zbytku, ale poukazani na princip demokracie. Zajimave, ze demokracie se dnes nejak nelibi spoluobcanum, kteri podporuji zahranicni politiku USA a EU... holt se nam ten Sovetsky Svaz presunul na Zapad.

10 20
možnosti
Foto

Oblelhávané davy jednodušších voličů, si neuvědomují jak o nich ještě nedávno zeman hovořil ;-D! Než zjistil, že nikdo chytrý ho volit nemůže...

7 1
možnosti
RP

Tedy já nevím ale, když ho srovnám s těmi ostatními "SVĚTOVÝMI LÍDRY", tak na tom nejsme tak zle. Nebo by jste do čela státu, chtěli blonďatého nácka co hrozí povraždit celý svět, nebo alespoň ty co neskáčou jak on píská? Nebo tu Angličanku, která si musí otrávit vlastního občana (a ještě blbě;-D), aby domácí neviděli, že neví co s Brexitem? Nebo ten Frantík co chodí s babičkou sjednocovat Evropu? Nebo svazačku co pověsila Němcům na krk miliony vyžírků, pak zavedla cenzuru a jak někdo pípne, tak letí? Nebo libo nějakého myšlenkového giganta z evropské komise? Troufám si říct že na tom nejsme tak zle. ;-D;-D;-D

8 24
možnosti
VV

Ten projev mi jaksi pripomina jisteho Oldricha Svestku, nestudoval jste u nej nahodou?

8 2
možnosti
JL

Mstivoj by rád hýbal kolem dějin. Jen aby ho ta kola nesemlela.R^

11 6
možnosti
KH

Už ho melou. Pomalu, ale jistě....

7 2
možnosti
Foto

O89t30a29k95a40r 72S93e25k33l

18. 5. 2018 17:02

Doufám jen , že to vskutku dopadne , jak predikuje autor blogu. Totiž natočením dalšího dílu seriálu o rudých ( a dnes už směšných) prezidentech.

Existuje bohužel druhá možnost. Totiž ta , že ten jednak vysmívaný , jednak adorovaný stařec na Hradě uspěje se svými fantasmagorickými plány. Mnozí politici mu v tom pomáhají. Urputný Babiš se svým , i když už nahlodaným "hnutím" , komunista Filip se svým nejhorším volebním kontem od 89, kšeftman Pitomio , nečitelný Hamáčkem s liškou podšitou Zimolou.....

Takže : věřme v lepší příští.....:-)

14 5
možnosti
Foto

Ježíšmarjá, vy máte taky pravdu....R^

7 2
možnosti
  • Počet článků 980
  • Celková karma 35,39
  • Průměrná čtenost 2546x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz