Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Proč?

Já nevím, ale co tak zase jednou zkusit použít hlavu? - Chápu, že je to obtěžující.

Každý člověk se mění, vyvíjí a získává nové a nové zkušenosti.

Jakou zkušenost asi tak získal A. Babiš? Bezpochyby je jednou z nich skutečnost, že jeho politické angažmá mu přineslo celou řadu potíží a problémů, které dost možná ani mít nemusel.

Co víme o A. Babišovi? Kromě tradičního tlachání, kterým autor poctil i svůj aktuální blog?

A. Babiš nerad prohrává a nerad se vzdává. Proto jde do opět voleb, proto ustál všechny skandály, a proto má ambice stát se premiérem. Nebylo by tedy v tomto ohledu vůbec divné, kdyby se po naplnění svých ambicí rozhodl k v uvozovkách čestnému ústupu (tzv. bez prohry a na vrcholu) a vrátil se do mediálně poklidných vod byznysu... Vstup do politiky mu toho zatím mnoho nepřinesl a A. Babiš je bezpochyby zvyklý jednat efektivně. Jinak by své impérium nevybudoval...

Jestli odejde, nikdo neví, opakovaně odchází a neodchází jen politici, ale např. i herci a sportovci. Není to úplně atypický rys lidského jednání.

Ale tahle častušková plkání začínají být unavující. Všichni tihle plakátovači hesel a prázdných frází, neschopni racionálních úvah prokazují spíše špatnou službu a zbytečně posouvají vnímání událostí i lidí jiným směrem. I A. Babiš je jenom člověk a autor, který o něm tak zaníceně píše, zatím vůbec neodkryl jednu z jeho zásadních vlastností - zarputilost, neústupnost a neschopnost přijímat porážky. Má tedy smysl zabývat se někým, kdo ani dobře nenastudoval objekt svého zájmu? Negativní reklama je také reklama, a když je reklama negativní až přespříliš, začnou se lidé ptát proč? Jedním z důsledků může být A. Babiš na postě premiéra ČR.

Blahopřeji proto autorovi a A. Babiš bezpochyby děkuje.

1 4
možnosti
Foto

Děkuji za obsáhlý vstup, pane Kalasi.

Pan Babiš nerad prohrává, v tom jsme absolutně zajedno. On totiž prohrávat neumí, své soupeře ihned zlikviduje /doporučuji shlédnout Selský rozum, jestli si najdete něco přes hodinu/.

Nevím jak vnímáte hru, ale hrát se má čestně. Pokud někdo vyhraje faulem, pak sice vyhrál, ale všichni cítí, že to bylo nefér a že tedy není tak úplně co slavit. Pan Babiš lže /nyní třeba čerstvě sdělení banky HSBC, komu že půjčovala na Čapí hnízdo/. Vás nejspíše nepřesvědčí nic.

Jestliže je tak racionální, jak píšete, tak musel vědět, že v politice bude mít odpůrce, kteří mu budou čelit. Že v okamžiku svého tažení proti korupci musí být čistý - a on rozhodně není, tedy podle všech dokladů, nikoli dle svých vyznavačů.

Jinak ve smyslu posledního odstavce - máme tedy dělat, že se nic neděje, abychom mu nedělali reklamu? Raději nepsat a čekat, až ho to přestane bavit?

4 1
možnosti
PS

To se to píšou kraviny, lidé kteří toho moc v životě nedokázali, tak kolem sebe kopou a píšou kraviny...

1 5
možnosti
Foto

Chtít po Vás, pane Stejskale, abyste napsané vyvrátil, je asi příliš smělé. Pro Váš klid jsem zcela spokojen s tím, co jsem zatím v životě dosáhl a udělal. K tomu jsem nepotřeboval lhát, práskat a přinejmenším fixlovat s daněmi.

6 1
možnosti
VM

Má cenu Babiše komentovat? Kdo chce vědět ví, kdo nechce, tak mu věří a volí ho. Asi si jako národ nic jiného nezasloužíme :-)

1 2
možnosti
PG

Nemyslim si, ze lide co ho voli, mu nejak extra veri. je to klasicky protestni hlas, nic vic.

2 0
možnosti

A já bych mu přesto věřil, že chce vládnout jen čtyři roky. Ono zvládnout politiku, podnikání a rodinu v jeho věku je dost odvaha!

:-)

2 4
možnosti
DB

nedávno jsme četl o jednom lékaři, který má svou soukromou praxi, k tomu pracuje v nemocnici, k tomu je hejtman a zastupitel města a ještě asi několik dalších funkcí, které si nepamatuji.......a také to zvládá........věkově přibližně stejná kategorie..........co vy a to??? snad jen to, že někteří lidé jsou výkonnější než jiní?

1 2
možnosti
PK

O panu Babišovi se toho do voleb (a hrůznějšího), dozvíme ještě mnohem víc. Možná i to, proslýchá se, že se chystá odkoupit Paramo Pardubice a jiné podobné provozy i mimo republiku, aby mohl ovládat trh s technickými mazivy a pak vydírat státy Světa, drahým prodáváním vazelin do ložisek zemské osy. A někteří vzdělaní intoši, už prý si kvůli možnému strašnému vrzání nebude-li včas namazáno, pro jistotu pořizují zásoby špuntů do uší...

5 4
možnosti
PK

Zkuste taky jednou udělat podobný článek například na politika z jiných stran, pak si myslím, že vaši tleskači by neříkali brávo, o AB jsme toho slyšeli dosti a už není více co řící, ;-O ale ve stínu zůstávaji další ,ale třeba činíte na objednávku,tak mnoho zdaru:-)

5 7
možnosti
Foto

Jsem v žoldu Mossadu, KGB, FBI a tajné služby republiky Džibuti. Píšu výkučně na jejich pokyny. Trefil jste do černého, pane Korecky.

6 2
možnosti
PL

P26e26t62r 79L97a70n13g45e34r

8. 10. 2017 17:21

S kritikou Babiše souhlasím.

Ale rád bych se dočkal i pozitivního blogu ohledně politických stran, toho nadávání začíná být až příliš.

5 0
možnosti
Foto

Máte nekonečné možnosti to udělat, pane Langere.

1 1
možnosti
DS

Tobě, Tomáši, R^. Já myslím, že ten pán prostě netuší sám, co je pravda a co lež a nepozná lež, ani když se mu přímo od pusy práší. Anebo pozná a dělá, že nikoliv? No a že se má sám problém vejít do svých vlastních, sebou stanovených, morálních mantinelů, to už víme. Běda nám všem, bude-li nám takový křivák vládnout.

9 4
možnosti
Foto

Dášo, bojím se, že pan Babiš nikdy žádné morální mantinely neměl. On nejspíše neví, co to je. Pusť si Selský rozum na You tube.

3 1
možnosti
DV

D49a67v69i27d 90V96l35k

8. 10. 2017 16:16

ANO, ANO Já mysím ,že se Andy ze Strakovky pak přesune na Hrad.To by byl krásný závěr kariéry jednoho velkouzenáře.

8 3
možnosti
KK

Lidská hloupost je nekonečná, možná bude jednou prohlášen za svatého. :-/

8 3
možnosti
Foto

J58a80n 15A67n82d50r61l25e

8. 10. 2017 15:51

Heljte, doktore, nepúsal jste mi zrovna Vy, ze nemá cenu se rozčilovat nd politickou realitou? ;-)

ale jinak Tomasi R^

a souhlas velikej...

1 2
možnosti
Foto

J42a23n 76A91n37d71r75l82e

8. 10. 2017 15:53

ta klavesnice...:-( takze *helejte* + *nepsal* + *nad*

:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,52
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám