Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A já bych mu i věřil, vždyť to mu bude stačit, vždyť jen za ty čtyři roky co je v politice tedy od roku 2013 kdy měl majetek cirka 37 miliard tak teď ho má nějakejch 80 miliard.

Nezdá se Vám to milovníci Babiše zajímavé???

21 1
možnosti
Foto

Byznys je prostě byznys, že?

4 4
možnosti
MB

Věřím tomu, že A.Babiš lituje že do politiky vlezl. Účelový lobista je v ní od r. 1989 . Kdo se zviditelní - strašně riskuje. My všichni - i on je něčím umazanán. Stal se KLASICKÝM POLITIKEM - tedy je ve vleku ! (Mj., stejný model Hrad). Člověk by toho i nechal - nelze ! Do trezoru , k informacím nemůže vstupovat cizí osoba ! Bylo vytvořeno a proinvestováno mnoho ! - Mechanismy - vazby, ego . Sami bližní vybízejí k pokračování génia ! ... Příklad nekonečně komentovaný - Hnutí Ano je Sekta - Co bude dělat, bez Velekněze ? Takže i když se nám nechce - musíme se obětovat ! ... Andreji , k volebním klipm možno zařadit : :-) :

"Ty se jen chválíš, a neposloucháš ... Něco se pálí ... , jo volaly Louny, prej že tam máš zejtra s kapelou hrát , jó s japelou hrát ... jó s kapelou hrát" ... Že ano ... :-)

5 2
možnosti
Foto

Za čtyři roky se dá "našetřit" na několik čapích i jiných hnízd, taky je třeba zajistit potomstvo atd. A znáte to, kdo má hodně, chce ještě více. Děsivá vize...8-o

R^R^ Za Váš článek.

14 3
možnosti
Foto

osobně se Babišovi divím, že do téhle špíny, kde se o něj může otírat kdejaký ničema a zamindrákovaný a závistivý nicneumělec, vůbec lezl. Pokud jde o zajištění potomstva, tak by se mohl vykašlat i na podnikání a zajištění by byli i jeho praprapra........vnuci. I kdyby měl na nejbezpečnějším účtě nějakých 20 miliard, které by mu to jistě při likvidaci Agrofertu hodilo, tak při jednoprocentním úroku by mu tahle zlatá slepička každoročně snesla zlaté vajíčko v hodnotě 200 milionů a sama by neztratila ani pírko.

5 6
možnosti
TB

Jak Vy víte, co si myslí? Vy mu vidíte do hlavy? ;-)

3 1
možnosti
Foto

R^R^R^R^R^ Je to stejné, jako jeho nedávné prohlášení, že nejspíše skončí v opozici.;-(;-(;-( Uplakánek, který hraje na to, aby ho lidé litovali. Obrovská karma!!

19 5
možnosti
FS

Dobře a pravdivě popsáno.R^

6 1
možnosti
Foto

No jo, to známe. Václav Havel vzal funkci v roce 89 s tím, že to bude jen do svobodných voleb. Jak to dopadlo všicjhni víme, ty svobodné volby byly až v roce 2003 Rv

10 9
možnosti
JL

A tak se stalo, že si hřejeme na prsou slovenského rozvědčíka. Kdo by to byl řekl?

Karma R^

21 5
možnosti
Foto

Proč slovenského, Josefe?

0 3
možnosti
  • Počet článků 980
  • Celková karma 34,56
  • Průměrná čtenost 2546x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz