Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Díky Bohu! Česko, dnes máš šťastnej den.:-)

16 0
možnosti
IH

Babiš je pro mne Bratrstvo kočičí pracky a jeho dáma - Haha Bimbi

6 1
možnosti
KK

Tak teď budete mít na Hradě dvě gumy.

1 10
možnosti
IH

Nabiš je pro mne Bratrstvo kočičí pracky a jeho dáma - Haha Bimbi

3 1
možnosti
LH

A začaly smířlivé blogy;-D;-D

6 0
možnosti
DR

Už by bylo načase a to nejen zde. Zítra si politici ještě pokafrají u Moravce a příští týden už snad bude konečně klid.

2 1
možnosti
MB

Vděčně vzpomínám na svého strýce - 1Republikového důstojníka. I v důchodu ukázněný a smysl pro čest. Kdyby viděl bilboardy, kampaň? Asi bych byl bez části rodiny ...

Kdyby byl deklasovaná, dalšími volbami? Neváhal by. Zaplatil by dluhy. Váhal, mezi sečnou a palnou zbraní. Klasika zachování svého jména. Soudruh Bureš to má dobré. Řádným vojákem není, diplomat.Co ještě provede netuším. Asi se chce zničit ještě více. Viz jeho vizáž ztrhaných rysů obličeje. Ty hluboké vrásky.

André je taky vlastník. "Naštěstí nic nevlastní a tak není ve střetu zájmů". Diplomat ovšem musí pokračovat! Hasit dopady do Sekty. Co s novými kazateli? Macurou, Vondrákem? S jejich svatým slovem - "Tak se politika přece nedá dělat"! Vždyˇ%t sed ještě mohou ořidat další! Volat to své - ANO! A tak se klidně sázím, ozve se -

2, 400 tisíc hlasů? To je přece fantastický úspěch. Budu dále bojovat ,aby vám bylo lépe. Opravdu, lidsky. Do dalších voleb uplynou nějaké roky. Každý z nás zestárne. Vrásky se prohloubí - Infarkt přiblíží.Přitom řešení jednoduché - Hnutí ano! Ovšem vlastní mysli a cti ... :-)

1 0
možnosti
IH

A po 20ti letech s Klausem a Zemanem máme opět naději... Gratulujme si.

10 2
možnosti
MS

R^ Podle reakcí ANO - Babiš druhý, Pavel předposlední. ;-D

Márovo vyloučení z prestižní profesní organizace je pořádná facka.

11 0
možnosti
LS

Sláva vítězům, čest poraženým.

Snad se emoce zklidní i nejenom tady na blogu.

2 0
možnosti
Foto

Otázka, jestli si té cti budou považovat. Lépe na to použít olympijské heslo: "Není důležité zvítězit, ale zúčastnit se." Ale to je sport.

0 0
možnosti
NP

Babiš je psychopat a jako takový není schopen spojovat. V povolebním prohlášení Babiše je v gratulaci opět slyšet, jak pokračuje v dělení společnosti. Popřál a plivnul. Je to nedůstojné a nízké. I kníže Svatopluk nabádal své syny k jednotě. K čemu nabádá Babiš ? Jde o prospěch Babiše, nebo o to, aby naše země a všichni, kdo tu žijí se měli lépe a mohli být na svoji zemi hrdí ?

Autorovi velká karma R^

19 1
možnosti
Foto

Gen. Pavel se stal prezidentem. Slovy Bohumila Hrabala - kterak neuvěřitelné se stalo skutkem. Vidět paní Čaputovou vedle prezidenta České republiky a nemít pocity studu - ještě nedávno jsem věřil spíše tomu, že se nám něco podobného ještě dlouho nestane. Všechny ty nesmysly o tom, že je to guma, človek bez emocí , nebo člověk, který umí jen dávat rozkazy a rozkazy přijímat (a mnoho dalších pitomostí ) se ukazují jako nesmyslné žvásty , jejichž účelem bylo setrvání v marasmu.

14 0
možnosti
PJ

No teď má Andrej trochu problém, bude obnovený lustrační zákon, takže na ministra a premiéra může zapomenout a lidi jasně dokázali, že jeho koaliční potenciál dosáhl záporných čísel. Mám pocit, že z toho už se nevyhrabe.

22 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,76
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám