Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Povedala som si, že sa do týchto diskusii nezapojím, ale nedá mi to. O čo išlo podobnému pánovi v Nórsku? O totožné veci, ako tomuto v Prahe. Aby sa zviditeľnil, aby sa o ňom písalo...atď a bol psychicky chorý...všetci vieme aké záludné vedia byť takéto nemoci. Skôr by som sa zamyslela nad dostupnosťou kvalitnej psychologickej či psychiatrickej starostlivosti, i v cz sa na psychiatra čaká aj dva mesiace a takýto chorý sa ani neustráži sám...Doba je ťažká... Ani nevieme, čo sa v kom kedy zlomí... Staviame si okolo seba steny, múry a potom musí prísť jedine katastrofa, aby tieto múry zbúrala... Súhlasím s Vaškom čo písal dole, u nás to je potom iné, lebo zbrojáky podliehajú testom i posudkom a keď má lekár nejaké podozrenie(povinnosť nemá ale môže) a napíše to do posudku, tak sa to skúma, lebo policajti nie sú experti na medicínu. No a pani Valíčková písala vraj treba podrobne všetko policajné vyšetrovanie zverejniť...Hm...vari ako návod pre iných...? Páchateľ už zrejme dostal čo očakával....

0 0
možnosti
Foto

Protože mi přistál na hřbetě osmý křížek, proklepala mě paní doktorka důkladně, aby se ujistila, že mohu dostat bumážku, opravňující k řízení motorového vozidla. Neboť je velmi pečlivá.

Už dávno existuje krátký psychotest, který spočívá jen na zaškrtnutí odpovědi na otázku, kterou položí počítač. O9dhalí to leccos. A pár minut času naše zdravotnictví neohrozí, ono se toho prokecá víc.

Ono kdyby se chtělo ...

Omluvou budiž, že u nás je počet střelených legálně drženou zbraní dost malý, to smrtelných dopravních nehod je mnohem víc.

Ovšem v daném případě - jakou rolí hrál střelcův otec, který (údajně) pracoval v ochrance na letišti? Ten asi nebyl vyzbrojen jen pepřákem. A v rodině si také nikdo ničeho nevšiml?

6 0
možnosti
Foto

Jestli si myslíte, že ochranka na letišti nosí zbraně, tak to opravdu ne.

1 0
možnosti
Foto

Když někdo opravdu chce, zbraň si pořídí, zbroják nezbroják. A když jsi u těch aut, to je také zbraň.

13 0
možnosti
Foto

Ano, auto je také zbraň a proto musí senioři 68 let chodit každé dva roky na lékařskou prohlídku, kterou si platí sami. Proč nezavést pro držitele zbrojního průkazu psychologický test, každé dva roky, který by si hradili sami? Tragédiím to asi nezabrání, ale mohlo by to snížit počet potenciálních útočníků.

Vašek

10 7
možnosti
  • Počet článků 980
  • Celková karma 35,38
  • Průměrná čtenost 2546x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz