Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J31a95n 98A60n64d27r46l24e

8. 2. 2023 11:35

Tomasi nemam co dodat R^

ale optimista moc nejsem...:-(

8 0
možnosti
PC

Dle mého názoru politika do sportu nepatří. Tento názor byl zjevně ještě donedávna respektován a nikdo jej veřejně nijak nepochybňoval.

V kontextu dění z poslednich min. 60 let mi přijde zvláštní, že za éry tuhé komunistické totality v celé východní Evropě něco podobného nikdo, tedy ani západ, neřešil a Rusko se (i po nékolikeré okupaci, včetně okupace naší země v roce 1968) běžně zúčastňovalo všech evropských i světových sportovních klání. Stejně tak se v minulých letech nikdo nepozastavoval nad tím, když se vrcholných sportovních soutěži zúčastňovaly USA, které měly na svědomí řadu těžkých válečných konfliktů v různých částech světa.

Pokud by tedy mělo něco platit pro jednoho, pak automaticky pro každého, kdo má podobnou špínu za nehty. Jinak jde účelově o dvojí metr a čiré pokrytectví.

1 12
možnosti
PC

* opr. nezpochybňoval

0 0
možnosti
IS

Politika prý do sportu nepatří, přesto sport (spíše někteří sportovní bafuňáři) politikům slouží jako prodejná děvka. Sport je dávno součástí politiky ať chceme nebo ne. Jsem pro bojkot her ze strany těch zemí, které si uvědomují, o co jde. No a američtí sportovci ať si klidně zápolí s těmi ruskými jako za časů studené války. Já se bez cinklých OH a podobných událostí klidně obejdu. Stejně jako bez ruských vlajek a symbolů Z ve veřejném prostoru a bez aktivní účasti vrchního dodavatele podpůrných preparátů ruským sportovcům, chemického koncernu RUSADA. Čest práci.

10 0
možnosti
Foto

MOV chce třeba vylepšit OH o pravé gladiátorské zápasy ve volném stylu - meč, trojzubec a síť.

1 0
možnosti
Foto

MOV původně chtěl ruské sportovce vyloučit, ale Rusko použilo práva veta. ;-(

ČOV? Co když naši nepojedou? Tak tam pojedou aspoň funkcionáři.

Karma. R^

10 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

10 0
možnosti
Foto

Zrejme väčšinou zvíťazia prachy nad morálkou, v tomto prípade dúfajme, že nie...:-)

8 0
možnosti
Foto

Výbory států Afriky a Jižní Ameriky a dva nelidnatější státyx světa s tím nebudou mít problém a zde je toto vyjádření USA

Spojené státy podporují plán Mezinárodního olympijského výboru na návrat ruských a běloruských sportovců na světovou scénu. Podle Bílého domu by měli mít reprezentanti obou zemí právo zúčastnit se olympijských her v Paříži jako neutrální sportovci. Uvedla to tisková mluvčí Karine Jeanová-Pierreová. iDNES.cz z 2.2.2022 Svět neni bohužel takový jaký ho chceme mít, ale takový jaký je.

0 0
možnosti
Foto

z 2.2. 2023 to jsem se upsal.

0 0
možnosti

R^

Díky za informace!

Souboj Dobra a Zla je věčný. Dobro jakoby poslední dobou prohrávalo. Nejvyšší političtí představitelé se vysmívají pravdě a lásce. Pravda je nesmysl a lžou. Láska je nesmysl a závidí, nenávidí, mstí se, kradou, vraždí. Přitom společnost, která nestojí na pravdě, lásce a úctě k druhému člověku, prostě končí. Končí v krveprolití. A zdá se, že i Olympijský výbor se vydává touto cestou.

:-)

7 0
možnosti
JZ

Mám radost, že i mnozí slušní Rusové podporují bojkot olympijských her v Paříži. Dobře vědí, že pokud bude trvat agrese proti Ukrajině, nemají ruští sportovci na olympiádě, co dělat.

https://www.svobodnirusove.cz/cz/svobodni-rusove-nesouhlasi-se-startem-ruskych-sportovcu-na-olympiade-v-parizi/32/

11 0
možnosti
PN

Možná je přesnější používané slovní spojení " politika do sportu nepatří". a s tím souhlasím.

To ovšem nevylučuje skutečnost, že válka do sportu nepatří taktéž. Zejména toho mezinárodního. Moc nevěřím tomu, že Francouzi budou riskovat přípravu OH, které by v podstatě byly o soupeření rusáků mezi sebou a možná Číňany. Tedy bez naprostého zájmu světa.

4 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,68
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám