Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Tolik zbytečných slov.. a přitom stačilo napsat: Nenávidím Babiše

4 15
možnosti
MM

Ne každý má tak jednoduché myšlení jako vy. :-(

16 2
možnosti
MV

Poslanec význam svých slov chápe, Tomáši. Jde totiž o to, aby mu na způsob jeho komunikace skočilo co nejvíc joudů a příští týden mu to hodili. Kampaň dělá dobře - ví totiž ke komu mluví a jak k takovym mluvit má. Na takové se jde dobře s manipulací a klidně i lží. Doufám, že joudů, co se zachovají jako v případě Zemana bude malo. Pěknej pátek přeju

20 1
možnosti
ME

Do značné míry souhlasím, jen s tou poznámkou, že on by to líp, inteligentněji a kultivovaněji, nezvládl - ani v tom nepravděpodobném případě, ze by chtěl. Tragické je, že to na tolik lidí funguje.

9 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

9 0
možnosti
Foto

V událostech Ludka Staňka svého času z jeho slov Tomáš Plhoň odrecitoval poezii.... nebylo znát co napsal Rimbaud a co Babiš.... Zaslzel jsem u toho smíchy.... Tak třeba nás jeho slova mají obveselit a jen si to špatně vykládáme ?

7 0
možnosti
Foto

U pana Babiše bych spíše čekal Christiana Morgensterna....

7 0
možnosti
Foto

Záleží vlastně ještě na tom, co Babiš chápe nebo nechápe (pochopitelně chápu hlubší smysl této otázky)? Mnohem horší je dopad na společnost. Karma, Tomáši.

13 0
možnosti
LV

Ono už ani není podstatné něco chápat. Babiš není schopen odpovědět na otázku, jak by on konkrétně mohl přinést mír, protože ví, že něco takového není v jeho silách. Vědí to i jeho adoranti, a proto tu odpověď ani nevyžadují. Obě strany, vůdce i jeho ovečky, jen významně mlží a tvrdí, že jen militantní příznivci generála nevědí, jak toho lze dosáhnout, že to umí jen diplomat Babišova formátu, protože on má všechny světové prezidenty v mobilu a oni zase jeho. Slovní val je vybudován, zbývá jen přečkat příští týden. Přijatelná doba, takhle dlouho ještě lze okecávat prázdno, které skrývá, a tvrdit, že tam žádné prázdno není.

32 0
možnosti

Podle místní zkušenosti mám obavu, že těch proputinských postsovětských aktivistů je mezi námi příliš mnoho! Kéž by už ta postsovětská éra Klause, Zemana, Babiše, Okamury, Bašty, Foldyny a dalších konečně skončila! :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,79
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám