Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Jak že se jmenuje ta neexistující agentura, jejímiž výsledky mával pan Okamura před volbami? Star Research? No, moc hvezdne to nedopadlo...

Zdravím, Tomáši

14 0
možnosti
Foto

Pamatuji, jak před volbami do parlamentu v roce 2018 mi nějaký drzoun vložil do schránky tiskopis vydaný SPD. Tam tvrdil pan Okamura, že bude atakovat 30% hlasů, opět dle nějakých výsledků jistě seriózní agentury. Uvnitř čísla byly výrony brain trustu některých kandidátů. Doteď je mi líto, že jsem tímto originálním kusem podestlal svým slepičkám a posléze, již značně zaneřáděné kuřincemi, vložil do kompostéru. Mohl jsem se kochat. Jedinou útěchou mi je fakt, že kompost posléze využiji k černému rybízu či mrkvi.

5 0
možnosti
LV

Z reakcí některých diskutujících usuzuji, že jste nasypal sůl do příliš čerstvé rány, pane Vodvářko :-) To se bude dlouho hojit... :-)

11 0
možnosti
Foto

Na druhé straně máte určitě radost, stejně jako komunista Vojtěch Filip, který se vyjádřil, jak úspěšná byla kádrová politika komunistů, že postoupili oba komunističtí kandidáti: https://www.idnes.cz/volby/vojtech-filip-kscm-oznacil-kandidaty-za-cleny-ksc.A230116_165408_volby_maku

0 11
možnosti
Foto

Karma Petříku, karma.

4 0
možnosti
VF

Ano. Je třeba tak dlouho otloukat hlavu o zeď až z toho vytryskne ten správný průjem.

0 1
možnosti
Foto

Zdravím Vás, pane Fischere.

Jsou dva druhy diskutérů. Ti první mají příspěvky k obsahu blogu. Mohou být různé, od kladných po záporné. Což je naprosto v pořádku.

Ti druzí se navezou do autora. Hodnotí jeho vzhled, třeba i jeho zaměření, někteří - ti alternativně inteligentní - i jméno.

Gratuluji Vám k zařazení do druhé skupiny. Jistě se v ní budete cítit dobře a naleznete řadu spřízněných duší.

12 0
možnosti
MK

Specielně od Vás bych tak trapný blog nečekal. :-/

3 13
možnosti
JK

Ano, ano, nyní Baštu slyšíme promlouvat ústy Babiše, jediné existující bytosti na Zemi a přilehlém vesmíru, která umí svolat na Hrad mírová jednání, ať už je to s kýmkoliv, klidně si řekněte. On jediný přece zná všechny prezidenty světa a ti už čekají natěšeně na babišovu esemesku.

22 0
možnosti
DS

Prstíčky se pořád kroutí a hlava to nebere od doby, co jste hodil lístek rozvědčíkovi, že. Jinak byste si tento blog odpustil...

2 22
možnosti
VR

"Rozvědčíkovi", který studoval na Defense Intelligence College v Bethesdě, na Staff College v Camberley, na Royal College of Defence Studies v Londýně a nakonec vystudoval magisterský obor mezinárodní vztahy na King's College London.

11 0
možnosti
  • Počet článků 978
  • Celková karma 35,41
  • Průměrná čtenost 2552x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám