Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Však on celý ten boj proti desinformacím je takový fejk. A opět jsem si vzpomněl na blog paní Lhotské, která oslavně psala o jmenované a taktéž o paní Kovářové (která svým občanům lhala o zákonu týkajícím se manželského svazku) jako o přínosu pro senát, neboť je shledala normálními. Pravdou však je, že šejdířství se stává stále častěji prostředkem k dosažení cíle, aniž by tím cílem byl prospěch celku. Přesto bych pojmem normální neplýtval.

8 1
možnosti
TC

Paní senátorka Hamplová nikomu nevadí. Její blbůstky dokáží odlehčit atmosféru při daleko důležitějších projednávaných zákonech. Je to takový roztomilý komický senátní maskot. Každý sbor potřebuje mít svého šaška.

4 7
možnosti
ZZ

;-D

Lépe se smát Hamplové, než předsedovi toho spolku !

;-D

0 13
možnosti
JK

Odůvodňuji si tento jev, kdy vystrašený dav vyzve onu strašící osobu, aby je zachránila tím, že je to odkaz dávné minulosti. Vždyť různé báje a pověsti vyprávějí o osobě, často nevalného vzhledu, která hrozila lidem mrazem, nebo vedrem, někdy i usmažením v peci jen proto, aby se lidi báli a ona si mohla dělat svoje rejdy. Vždy tato osoba dopadne nakonec neslavně, často ihned potom co se objeví nějaký ten Jan, ale může být klidně i Karel, nebo Petr Pavel, to je jedno.;-)

3 0
možnosti
NP

ČEZ zvažuje právní kroky proti paní senátorce, píše Seznam.

Autorovi karma R^

15 0
možnosti
PK

Proti ní asi ne, ale přečtěte si autora, nějakého Vidláka. Už kňučí, vykucuje se škemrá o prachy na právníky.

2 0
možnosti
MV

Ezop má zkrátka další konkurenci zde na blogu. Tobě karma.

5 0
možnosti
PV

R^ Jj, vyvěsila si to na FB. A jiní to sdíleli, tak se to dostalo až ke mě. Že to sdílí jedna méně inteligentní vzdálená příbuzná, to mě nepřekvapilo, že to sdílí spolužák z VŠ, to mě zarazilo, ale jen do chvíle, než jsem si uvědomil, jak moc často sdílí blogy Šichtařové. Virtuální realita, kterou tito lidé vytváří, je neskutečná, ale ták moc jednoduchá, pro lidi, kteří potřebují jednoduchá řešení. Bohužel, její voliči právě tyto příběhy potřebují a to, že to někdo vyvrací je pro ně důkazem, že je to určitě pravda.

15 1
možnosti
Foto

Líbí se mi, jak to máte rozdělené.Ja znám několik vysokoškoláků, kteří jsou méně inteligentní.

Vy jste vysokoškolák?

0 0
možnosti
AT

Druhá možnost je správně. Ale byl bych skeptický vůči klasifikaci tohoto jednání jako trestný čin. Pí senátorka nic netvrdí, pouze někoho vyzývá k prověření informace na základě jiné informace. A takhle to dělá celá ta jejich banda. Je to nepostižitelné ale na cca 10% voličů to působí.

15 0
možnosti
HH

Přesně netvrdím, že jste pedofil a násilník, ale stálo by zato to vyšetřit, aby se ukázala pravda...naprosto neškodné tvrzení, které přeci nemůže nikomu ublížit...úřady by měli konat i na tyto kecy...

3 1
možnosti
  • Počet článků 977
  • Celková karma 34,68
  • Průměrná čtenost 2554x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám