Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Dneee v Partii SPD partajnice zase prohlásila, že když není možné brát plyn jinde, je třeba se domluvit s Ruskem. Někteří lidé prostě nemají cit ani rozum. V

SPD je takovýchy zdá se, opravdu hodně.

A k těm SPD sloganum na bb: vědí, k jaké vrstvě primárně mluví. Slaboducha hesla jsou připravena správně.

16 0
možnosti
Foto

Vždycky jsem si myslel, že pokud někdo dělá krok A, ví, že po něm bude muset řešit krok B, případně C a D. Děsí mne situace, že mnoha stačí jen A.

5 0
možnosti
Foto

Na jednom zase hlásá Zastavíme zdražování. Sliboval to Brňákům na billboárdu jak Brno.

8 0
možnosti
Foto

Viděl jsem. Já si příště nechám vytisknout plakát, že zastavím čas.

3 0
možnosti
MB

Vylepování? Já to beru jako okulturnění. Třeba ty portréty. Leonardo, má svoji Monu Lisu, záhadně se usmívá. Ano, nějací chlapci již z plakátu zmizli. Holanská škola šerosvitu se drží - Tomio. Nejlepší dílo z ateliéru SPD. Je to nějaké nedodělané. Cosi tomu zepředu chybí. Směr naznačil Ivan Olbracht - "Zamřížované zrcadlo". Míním, obrazec pak komplexní, to by byla bašta! Žádný abstrakt - Obraz naopak velice realistický ...

Zaplať bůh, že se blíží ty komunální volby. Starostové po obcích a městech konečně rozhodnou. Kolik bude stát plyna ropa. Komu se vyhlásí válka. S kým vstoupíme do Stepního paktu. Kdy se vystoupí z EU a NATO. Tomu právě předchází ta kulturní výstavka. Pořád není úplná. Chybí mi tam dobové motivy. Noc, vlk a motocykl zejména. I heslo by bylo - SPD? "Nastupte si prosím, máme společnou cestu"- Kam? Blíže ke hvězdám...

Jan Neruda měl Písně kosmické. Taky cosi o hvězdách. "Nám zdá se, z hvězd že vane hlas. Nuž pojďte, páni, blíže, jen trochu blíže". Chlapci z SPD, zase nabízejí Písně komické - Je to tak tupé, to se nepochybně může líbit ... !

. Z

10 0
možnosti
Foto

Jako vždy výborně, Miroslave. I náš starosta obce, čítající cca 1400 občanů, se vykašle na chodník a čističku odpadních vod a bude řešit obranu Donbasu. A za to dostane můj hlas.

5 0
možnosti
IS

Pan Okamura je v podstatě pro nějakou formu nové Mnichovské dohody. Pravděpodobné následky takové dohody ho nezajímají. Je přece před volbami.

17 1
možnosti
JH

Naslinil prst, aby zachytil nálady. Jako obvykle:-/

5 0
možnosti
ST

Je to marný, je to marný, je to m....

Na všech mítincích, v TV a rozhlasových debatách, v ostatních sdělovacích prostředcích se prezentují a řeší témata na hony vzdálená komunální politice - o které nadcházející volby jsou.

5 0
možnosti
Foto

Co se týká statistik volebních preferenci, ukazuje to jedno a to, že nacismus a komunismus hodně zlikvidoval inteligenci v ČR a tím se v ČR výrazně snížil průměr IQ obyvatel Česka, také občanská hrdost. A to má fatální důsledky pro naši přítomnost.

11 2
možnosti
TB

Pindáte zase nesmysly....průměr IQ je u nás přibližně stejný jako v jiných státech Evropy

Výsledky studií a srovnávacích testů lze vygooglovat ;-)

7 0
možnosti
Foto

Jestli dnešní výsledky průzkumu STEN odpovídají realitě a přihodíme k tomu 30 % fanoušků krále všech rétorů, pak potěš koště.

4 0
možnosti
TB

Tak je to samozřejmě o momentální náladě lidí, za rok to může být úplně jinak ;-)...zatím to ale Fiala vede tak, že důvěra ve vládu setrvale klesá....

2 2
možnosti
RJ

Tyhle volby nebudou jen komunální alespoň ve velkých městech ne.

2 0
možnosti
Foto

A jaké tedy? Už jsme jednou zažili, že pan Paroubek vyhlásil komunální volby jako jakési referendum o 30,- Kč za návštěvu lékaře. To, že tehdy vyhrál, považuji dodnes za známku stupidity voličů. (komunální volby na tento fakt neměly žádný vliv). Předpokládám, že od té doby se snad cosi změnilo k lepšímu.

6 0
možnosti
  • Počet článků 977
  • Celková karma 34,84
  • Průměrná čtenost 2554x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám