Diskuse

Nová Katyň

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Čím starším, opravdu žasnu. Přikláním se k tezi, že dějiny - vývoj, jsou jakási šroubovice. Co bylo, se následně vrací a pouze je to o stupeň výše. Hůza je hrůznější a hloupost květnatější. Jako by poučení neexistovalo, inovuje se ...

V pátek se odehrálo zřejmé. Defraudant, únosce dětí, notorický lhář a machinátor, se skandální minulostí. Ohleduplný čapí otec,nebude svou přítomností rozrušovat syna ...

Podobně Katyň. Nelidské šílenství. Vše páše glorifikovaný a nedoktnutelný masový vrah. Končí klasicky. Je bezmocný,bez pomoci skutečných přátel - V pomočeném pyžamu ...

Opravdu mne fascinuje. Podpora, která se zhýralým individuím dostává. Za vrchol průlomu základních hodnot - Jsem kdysi považoval Ostrovského, s jeho Pavkou Korčaginem. Rodina není ničím, režim je vším. Šroubovice se pootočila. Syn není ničím, lhaní a bohatnutí je vším. Podobně, na člověku nezáleží. Ani, jak se v zemi reálně žije. Přece jde o její velikost! Jak šílené. Šílenější o to, kolik vyznavačů vyznává ... :-)

14 0
možnosti
Foto

Děkuji, Miroslave. A že jich je, těch vyznavačů 30 + 11 %?

4 0
možnosti
Foto

J96a98n 58Š82i49k

17. 9. 2022 7:46

Dějiny Ruska jsou dějiny tekoucího a smradlavého hnusu. Hezký den

15 0
možnosti
Foto

Taky hezký den, Honzo. Rád bych Vám ve Vaší tézi odporoval, ale nejde to.

1 0
možnosti
Foto

Vlastně ani nevím co k tomu masakru napsat, je mi z toho smutno. A vám R^

6 0
možnosti
Foto

Netřeba psát, Martine, Je třeba si jen pamatovat. Díky za návštěvu.

1 0
možnosti
Foto

A tohle je to, po čem volají všichni ti odpírači dodávek zbraní na Ukrajinu. V čele s Okamurou a na chvostu s místní pátou kolonou.

Za blog karma R^.

23 0
možnosti
Foto

Pan Okamura věší plakáty, že je proti válce. Za to by v Rusku nafasoval 15 natvrdo. Pan Klaus považuje mrtvoly za herce. Za to by měl nafasovat taky 15. Ale holí na zadek.

14 0
možnosti
Foto

Vždy v těchto situacích přemýšlím nad pojmem nějaké univerzální spravedlnosti. Každý máme v kalichu něco jiného? Stalin ve chvílích své smrti velmi trpěl, asi i ve skutečnosti v průběhu života minimálně extrémními paranoickými strachy, ale to přeci nemůže vyvážit zavražděné sny nevinných lidí. Putin je jistě vše jiné, než šťastný, také pojde jako pes, ať již jakýmkoli způsobem. Ale ti lidé nepochybně nedostali šanci.

11 0
možnosti
Foto

Jaroslave, na světě universální spravedlnost nehledejte, ona není. Marek Orko Vácha říká, že kolem každého člověka na tomto světě projde B-h. někdy i několikrát, ale třeba jen jednou a je nutné být ve střehu, abychom tuto příležitost nepropásli. Nepochybně tomu tak bylo i u Vámi dvou jmenovaných, de facto jakýchsi dvojčat. Myslím, že šanci měli, ale naložili s ní tak, jak to dnes vidíme.

Věřím, že universální spravedlnost mimo tento svět nám sdělí, jak to ve skutečnosti je.

5 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,78
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám