Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Dvořáku! Smazali Vám odpověď asi za slovo, které nemají rádi. (Málem jsem ho napsal.) Dovolím si odpovědět: Bureš odměňuje plošně, chudým málo, bohatým více! :-)

0 0
možnosti
JK

Babiš prošel úspěšně divokými devadesátkami jako jeden z mála miliardářů nezdrhnul a zůstal naživu. Včas se připojil k silné klice Zemana a uhájil svůj segment trhu. Tohle paní Nagyová dobře ví a pokud je o něco požádána, pak ví, že odmítnout znamená v lepším případě ztrátu duševního zdraví, je totiž pro Babiše něco jako rodina. ;-)

2 0
možnosti

Komunista a estébák Bureš slouží jen polistopadovým překabátěným oligarchům a my jim to platíme! Jen hlupák si myslí, že pomáhá chudým! :-)

2 0
možnosti
ČP

Toto je jednoznačně politický proces. Kdyby Babiš nevyhrál volby a neodstavil by tím kmotry a "demokratické" strany od koryt, žádné trestní oznámení by nepřišlo. Navíc Babiš udělal to, co mu zákony umožňovaly (morálku do toho netahám, protože takto účelově postupuje většina firem, která chce dosáhnout na dotace). Čapí hnízdo stojí a funguje, na rozdíl od jiných dotovaných projektů.

Ale Vám, který trpíte ve vztahu k Babišovi nějakou duševní poruchou, to nemá smysl vysvětlovat.

6 8
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti

R^ Dík!

Je nesporné, že Babiš ovládal policii i justici. Policii snad už nevládne. Vít Rakušan se o to dostatečně postaral. Ale zda dosud nevládne justici, to teprve poznáme. Ministrem spravedlnosti je Pavel Blažek. Nebyl Zemanem propašován do vlády za Jana Lipavského? Uvidíme, jaká je jeho role!

:-)

4 0
možnosti
Foto

Podle předpokladu to Babiše bude stát nějakou tu zlatku, ale vyjde z toho křišťálově čistý. Rozhodí peníze a sklidí volební vítězství.

4 0
možnosti

Češi nejsou tak hloupí! :-)

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
Foto

Odměna bude nemalá a věřím, že je nebezpečný, následky by asi byly tvrdé

4 0
možnosti
PN

P68e75t98r 38N26e46d79v62ě80d

14. 9. 2022 19:38

Je sranda, že si ten váš tábor nepřipustí jinou verzi, než tu vlastní. Netrefil to Efko naprosto přesně?

4 7
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
13 0
možnosti
MB

Kam se hrabe nějaká telenovela. Poctivá Jana se omluvila ctihodné rodině. A ušlechtilý André, nezaváhal - Tak se šel omlouvat taky. A v prvé řadě, divákům v první - druhé i třetí řadě. A kamarádovi Faltýnkovi, že mu čmáral do notesu. Synovi, že jej vyslal poznávat cizí kraje. Brnu, které znečistil Stokou. Rybé v Bečvě, motélům. Omluvil se ptákům - čápům, kterým je propíráno peří. Něžně pohladil kozy. Domestikovaní přežvýkavci - Zdroj a inspirace geniálních nápadů! No a již zbývá to poslední zvíře - klokan. Taky je rudý a kapsu má docela velikou. Obratně skáče a mění pozice. Další nápad u vačnatců. -Přejmenovat firmu? ... ? :-).

12 0
možnosti
RK

Soudce není hlupák, aby tuhle trapnou etudu snědl i s navijákem. ;-)

3 0
možnosti
Foto

Pokud není na udičce lákavá návnada. ;-D

2 0
možnosti
JL

Tohle je jedna bezvýznamná kauza, spíše by bylo potřeba prozkoumat, kdo z politiků i bývalých má ulité prachy v daňových rájích. To se ale vždy každá vláda hluboce odmlčí na toto téma, jakmile se politici dostanou k moci.

3 0
možnosti
  • Počet článků 981
  • Celková karma 35,37
  • Průměrná čtenost 2544x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz