Diskuse

Cirkus Babiš

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Tak. Babiš a jeho méně inteligentní příznivci dělají cirkus a inteligentní a spořádaní voliči pětikolky přišli slušně a věcně diskutovat. No a ten nejinteligentnější z nich sebere reproduktor a běží ho darovat mamince.;-D

12 7
možnosti
Foto

J59o15s89e14f 10B50á45r70t38a

12. 8. 2022 16:54

Babiš je politik, tak jezdí, jako jediný za voliči. Ostatní mlátí prázdnou slámu na tiskovkách, přiživují se na Ukrajincích a nebo se schovávají. Společnost rozeštvávají fanatici - novináři až k nenávisti. A taky mnozí senátoři. Babiš také ukazuje, jací jsou příznivci jiných stran. A to je snad správné, protože dané strany se mnohdy verbálně označují jako liberálně demokratické. Proto je dobré vidět tu jejich "liberální demokracii" v praxi.

16 8
možnosti
ZD

Naprostý souhlas. Nadarmo se neříká, že ukázaná platí. A knížecí rady ze sekretariátů těžko volby vyhrají.

4 5
možnosti
PN

P69e11t32r 89N41e48d34v17ě15d

12. 8. 2022 16:50

Tak cirkus Babiš. To je dobré. Principál je popsán, publikum též. Škoda, že chybí ti, jež dělají cirkus cirkusem. Ti klauni co pískají, dělají brajgl a pro zábavu lezou divákům po zádech.

15 8
možnosti
Foto

J95a65n 81C11i74b95u27l98k44a

12. 8. 2022 15:28

Jen tak mimochodem... ( inspirace pro autora blogu):

Zašel jsem si na Wikipedii, protože jsem hanebně pozapomněl, co že je to ten fašismus. Inu, nezapomněl, ono se to stále vlastně moc neví, definice se hledá a b*hví, jak to dopadne.

Zadalší: říkám furt, že ta Babišovo kampaň je cirkus. Ať vybírají vstupné a na vstupenkách nechť jsou podmínky, jako třeba vyvedení ostrahou při narušování estrády.

A zatřetí: já bych se u Zdi nářků fotit nenechal. A taky že nenechal.

3 3
možnosti
Foto

Vy jste nářek sám. Zeď netřeba.

5 9
možnosti
AR

A. Špáta : Děkuji za normální diskusní příspěvek. Další pisálek jenom využívá situace. ((vydělají si bez Babiše???

1 3
možnosti
MV

Proč jezdí Babiš na setkání víme. Proč tam jezdí jeho příznivci je jasné. A pochopitelné je i to, proč tam jezdí jeho oponenti a vyjadřují různými způsoby svůj nesouhlas s ANO, a hlavně s Babišem. Nemajitel je za takové oponenty rád (ale zafnukat si musí...). Prchal nemusí nic vymejslet a náplň do deníku je. A když marketingově osloví oponenty fašisty, může redakce téma přehazovat vidlemi skoro celý týden.

Babiš je zlo.

10 2
možnosti
Foto

J38a88n 47C70i88b33u11l17k98a

12. 8. 2022 15:29

...a bez zla není dobra. Dialektika.

1 4
možnosti

Víte pane Vodvářko, když čtu Vaše texty, kde obsahově konkurujete výhradně jisté paní Džamile Stehlíkové, pochybuju o tom, že vlastníte diplom lékaře. Jen nedospělý jedinec se může domnívat, že jedinci jiného názoru jsou nějak duševně postižení. Víte, Vám zřejmě nedochází, že totéž si může myslet druhá strana o Vás. Ono je to pak jako se sporem o to, zda bůh existuje či ne.

Ale víte, co mne zaráží? Že v roce 2022 zřejmě nebudeme v Evropě v zimě topit. Ať dělám co dělám, furt mi z toho vychází cosi o těch politicích. Chápu, že u Vaší ráce postiženou Babišem, holt budete řešit Babiše i po Vaší vlastní smrti. Co kdybyste se zkusil probrat z rauše a zkusil pochopit, že teď tu vládne kdosi jiný. Jakkoli chápu, že Vy se probouzíte i usínáte s děsem v duši, že kdesi na nějakém náměstí stojí nějaký karavan s nějakým Babišem. Tedy soudě podle Vašich textů a čemu se v nich věnujete. Jestli Vás dobře chápu, západní politici včetně vlády premiéra Fialy jsou podle Vás s tím netopením nějak veskrze progresivní. Ve všech směrech. Určitě cosi nepotento?

20 17
možnosti

Jestli tady někdo něco "potento", tak je to Putin. Západní politici maximálně "potento" to, že byli slušní a naivně věřili, že se dá s Putinem normálně obchodovat.

6 0
možnosti
VF

Teď je to pojízdné ZOO s gorilami a kdysi jezdil i pojízdní lihovar ZEMÁK.

6 2
možnosti
Foto

To víš, já se těm čumilům taky nedivím. Kde jinde než v takovém cirkusu mohou vidět člověka, který vypadá jako koza, mluví jako koza, a koná jako kozel zahradníkem...?;-)R^

13 4
možnosti
ZD

Když nezbývá než se posmívat kvůli vzhledu....

6 3
možnosti
Foto

Zdravím... když já radši divadlo než cirkus... :-) Karma a fajn den Tomáši :)

6 1
možnosti
ZD

Divadlo nebo cirkus - hrané představení je to pokaždé. To potřebujeme?

0 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,71
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám