Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Odstupují, aniž by jim bylo byť jen sděleno obvinění. To pokrytectví z Burešových trollů jen kape. ;-D

11 11
možnosti
LH

Jistě, kontakt s panem Riedlem je na vyznamenání.. :-/

9 2
možnosti
PC

Tolik skandálů za půl roku ve vládě a na tolika místech, kde jsou strany vládní koalice zastoupeny, to tu opravdu ještě nebylo. A to se bývalá opozice s nebývalým sebevědomím a arogancí prezentovala coby spolek čistých, kteří "zatočí" s korupcí! Resumé? Jednoznačný, sprostý podvod na voličích. A ti, namísto toho, aby byli oprávněně rozhořčeni a zklamáni, je dokonce ještě vyzdvihují za přínos "svěžího politického větru"?8-o

7 12
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 0
možnosti
JS

už ty důvody tak náhlé rezignace vyplouvají na povrch, dnes v deníku N už se píše o podezřelých zakázkách na MŠ, takže jste se ani s tím blogem nemusel namáhat;-)

3 4
možnosti
Foto

Podezřelých zakázkách, které řešil Gazdík?

Sorry to těžko.

Za dobu co je ve funkci ještě ne ojly žádné větší vyberka proběhnout.

7 1
možnosti
DS

Gazdík po pár měsících práce na ministerstvu vypadal nějak přepadle.

Myslím, že mimo jiné využil situace aby si sedl zpátky do teplého křesílka ve sněmovně. Ministr musí neustále řešit problémy jejichž správné řešení je zakázáno zákonem nebo nějakou mezinárodní smlouvou. Zároveň a právě proto se snaží vycházet vstříc lidem, kteří se s čiré potřeby nezpůsobit katastrofu pohybují na hraně těch pravidel. To člověku z praxe moc duševního zdraví nedodá.

Poradil se s Vaňkem a zmizí po anglicku.

4 0
možnosti
Foto

z článku: "...Gazdíkův zlínský STAN je na rodinu Redlových napojen trvale. Že se Gazdík s Redlem vlastně nezná a omylem ho střetl na dovče je ....,,, (lež). Naopak ho přivedl. Redlovic rodina totiž STAN de facto založila......."

0 0
možnosti
Foto

"Panu Gazdíkovi je třeba vyslovit uznání za jeho krok ke zvýšení politické kultury v České republice. Obávám se však, že tento jeho čin zůstane osamocen".

Zdroj: https://vodvarka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=788538

To snad nemyslíte vážně.... Jo, od blogera K. Trčálka bych to brala. ;-D

13 5
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
18 6
možnosti
PM

P96e93t92r 41M13o87t45e90j13l

19. 6. 2022 16:06

Tak s tímhle Vaším textem se já ztotožnit tedy nemohu, protože si myslím, že pan ministr poslal politickou kulturu zase o nějaké to patro níže. Nebo mi snad vysvětlíte, proč má jeden z nejvýše postavených politiků v zemi potřebu se stýkat s vážně psychicky nemocným a částečně dokonce nesprávným člověkem (cituji z jiného článku na IDnes)? To, že je tento člověk takto označován svými právníky, aby nebyl odsouzen v kauzách s R. Krejčířem, tuto situaci ještě více graduje. Takže ne politická kultura, ale naprostá degradace politiky.

21 5
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 6
možnosti
Foto

J53o97s13e48f 50B74á20r37t53a

19. 6. 2022 15:41

Nejenom uznání panu Gazdíkovi, on by mohl být i vyznamenán 28. října.

12 3
možnosti
DR

Jo STAN, není to ta křišťálově čistá partaj, které měla v opozici plnou hubu Babiše?

14 8
možnosti
ZB

Tahle snaha omluvit to, že veden STANu buď přímo s mafii telefonovalo neb v případě Rakušana při upozornění na korupci lidí kolem Gazdíka a Redla se postavilo proti ní se srovnáním naprosto odlišných situací minulé vlády mi přijde ujeté.

A odstupování nebo neodstupování není věcí politické kultury, ale toho co jsou ochotní voliči dané strany akceptovat. A to je prostě jiné v případě ANO a nemajitele a v případě třeba STANu, který se na tom, že bude ctít pravidla postavil.

2 1
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,59
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám