Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přistižen při zlodějnách a už nic jiného nezbývalo....A ještě mu asi postaví sochu.Kecy v kleci.Loupežnická strana to je!

9 4
možnosti

Nesuď, abys nebyl souzen! :-)

1 0
možnosti
PP

P66e81t54r 61P49o40l59á62k

20. 6. 2022 13:03

Pan Gazdík utíká z funkce ministra jen proto, aby nebyl po všech těch lžích a spotřebovaném kokainu příliš na očích a vyhnul se pozornosti médií a veřejnosti. Co je důležité, tak trafiku jménem poslanecký mandát si ponechává! To je ta čistá politika?!

11 2
možnosti
MV

Vy jste na těch mejdanech připravoval lajničky?

5 5
možnosti

Jste najivní jak prvnička. Podle mých předpokladů, i premiér udělal na Primě z Gazdíka - Mirka Dušína. To, že odstoupil je zcela na místě, možná dřív, než si pro něj přijde policie. Vy se vůbec nepozastavujete nad tím, že Gazdík lhal již od první minuty. Nejdříve ho vůbec neznal, posléze pouze povrchně a najednou s ním byl i na dovolené, na kterou třeba já jezdím pouze s nej kamarády. S politickou kulturou to tedy nemá nic společného. Dnes pozastavil členství ve STAN eurohujer Polčák. Asi proto, že dotyčného lumpa taky neznal a ta částka taky nesouhlasí. Avotomtoje.

18 1
možnosti
Foto

Odstoupení ministra školství samozřejmě mnohé učitele potěšilo. Oslabení STANu potěšilo mě a jistě i nejednoho člena ODS. Přesto to na mě celé trochu dělá dojem, že padají hlavy, aby nepadla ve STANu ta šéfovská.

10 3
možnosti
JS

já doufám, že na ni taky dojde, nedovedu si totiž představit, že to Rakušan minimálně nekryl, nakonec to, co říká Marvanová ukazuje na fakt, že ve STAN už to věděli minimálně rok, že se tam ději nepravosti a nic s tím neudělali

3 1
možnosti

Článek o nové politické kultuře je pěkný,ale p.Gazdík rozhodně není jejím představitelem.On totiž neodstoupil proto,že se potkal s p.Redlem.On odstoupil proto,že se s ním stýkal dlouhodobě a opakovaně,že tvrdil,že ho téměř nezná.Nepamatoval si návštěvy doma.Proto,že zapoměl na svojí firmu.Také proto,že tvrdil,že o problémech p.Hlubůčka nic neví .Nic nevěděl ani o problému s financováním strany.

Navíc odstoupil jako místopředseda strany(hnutí),která o sobě tvrdila,že je naprosto jiná,čistá,transparentní.

Čili autor se plete,nic takového jako nová polit.kultura nenastalo.

12 4
možnosti
PB

Jasně. Takže chovat se ve vrcholné politické funkci za stranu, která před volbami slibovala zrovna v této věci velkou změnu, jako gangster je v pohodě, pokud poté, co se na to přijde okamžitě rezignujete. Jestli je podle někoho tohle "projev politické kultury", tak to tedy potěš koště.

14 4
možnosti
Foto

L18e72o77š 38R25y38š84k28a

20. 6. 2022 9:10

Kéž by příklad pana Gazdíka oslovil i jiné....

Díky za skvělý blog.

9 9
možnosti
JM

Omluva za minus. To se stává jednou za deset let. :-)

0 0
možnosti
JM

Přesně tak. Tohle by se za Andyho nemohlo stát, protože nikdy neodstoupí, nikdy.

5 0
možnosti
MK

Lejno, přelité voňavkou, zůstává lejnem.

19 1
možnosti
LV

Přesně tak. Klidně ať si objede obytňákem třeba půl světa.

4 0
možnosti

Tento pán si při nástupu do funkce ministra nevzpomínal na to, že vlastní 50% firmy kdesi ve Zlíně, až na to upozornila media, pak to vyšumělo... O tomto, co se děje se raději vyjadřovat nebudu. Snad ani není třeba a rezignace jistě nebyla dobrovolná. A s odpuštěním, nebo i bez, autor článku zřejmě hulí dobrej matroš! Amen.

12 7
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,68
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám