Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Co naděláte, jsou to pitomci.

10 5
možnosti
SL

A ne všichni jsou poloviční :-P.

0 0
možnosti
MS

R^ Ještě opomněli dodat, že Američané nepřistáli na Měsíci. :-P

12 0
možnosti
MK

Tak ta cesta vlakem do Kyjeva je opravdu na delší dobu, 10 hodin? Tedy mi ty časy také nesedí.

1 1
možnosti
JK

No jistě, včetně pauzy na nákup zásoby piva, pak cesta utíká rychleji. Takže Fiala s dobrým drinkem zrychlil i o 3 hodiny, minimálně.

To je pravda pravdoucí, ať si to každý zkusí. ;-) Já vím, je to pitomost, ale vy jste si začal.

0 0
možnosti
JV

Podobné zprávy se objevují už i na západních serverech. Tvrdí, že akce byla vymyšlena polskou stranou a že setkání proběhlo kdesi 20 km u polskoukrajinských hranic. Faktem je, že mi ty časy taky moc neseděly, zvláště když víme, že na Ukrajině jsou užší koleje a každému vlaku se mění na hranici podvozky, což taky trochu času zabere. nřeším to, protože Fialovi věřím tak čtvrtinu z toho, co říká. Nicméně aby vyvrátil veškeré spekulace, mohl by podat vysvětlení a věc uzavřít, ne?

2 4
možnosti
HH

A za chvíli budou pologramotní pomatenci chtít, aby se vyjadřoval k vystoupení v OVM a jestli tam vubecz s tím Moravcem byl a nebo ne...Ja bych spíš požadoval od členů SPD nějakou záruku či potvrzení, že nejsou mentálně zaostalí...

13 0
možnosti
Foto

On je pan poslanec momentálně zaostalej a má ve výpočtu chybu, pan premiér totiž do Rzeszówa letěl a odtamtud teprve jel vlakem. Tak to mu ta čísla nemůžou sedět.

Tedy, on pan poslanec má zřejmě chybu nejen ve výpočtu, ale to je spíš téma buď pro Dr. Chocholouška nebo pro FAÚ a BIS.

13 0
možnosti
JV

Jen z Řešova se za "normálních" podmínek do Kyjeva rychlíkem nedostanete dříve, než za 11 hodin.

0 0
možnosti
MB

Každá země má své exoty. Nic neřeší, živí se parazitováním. Vše by dělali lépe a ví jak na to. Zjevují se už i pacientové! Těžce postižený člověk. Vrátil se z nemocnice, musí znova na vyšetření, (viz zprávy). Jde o VIP, tedy přezkum řádný - O vyšetřování se zajímá specializovaná klinika OLAF. Cosi s čápy a chlebem. Podobně ministerstvo ČR. Zase nějaké reklamy o ptactvu. Podobně jeví zájem i řeka Bečva. Hlásí se i další, zdravotní specialisté. Ze státního zastupitelstva a policie. I soudci hodlají zkoumat zdravotní stav. Vidím to - Vše proběhne v cukrárně. Místo osvědčené, bezpečné. Pacient nepochybně zahájí protestní zácpu. Samotný pacient upozorňuje - Skutečně není vyloučeno, že delší dobu nebude na příjmu ... :-)

7 2
možnosti
MB

To není možné! Už mám zase mínus, celé úterý zkažené> Já tady pečuji o zdraví lidu. Mínusáři? To je jak za starých časů - OÚNZ - Odevzdej úplatek, nebo zemřeš. Tolik péče je jedinci věnováno, no zase blbě ... :-)

0 0
možnosti
TB

Dvojníci, to je přece běžná věc - Nývlt a Macháně (pro neznalce film Jára Cimrman, ležící spící) ;-)

7 0
možnosti
Foto

Není důležité že tam byl, ale to, co vyjednal... :-/

4 0
možnosti
  • Počet článků 982
  • Celková karma 35,66
  • Průměrná čtenost 2541x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz