Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

V článku jsem nikde nenašel zmínění dost zásadního faktu, že právě pánové Kubek, Hořejší a Flégr byli mezi těmi, kteří se strašením, dehonestováním spoluobčanů a s vyhrožováním lidem s jinými názory začali. Oni tedy nesou velký díl odpovědnosti za tuto politováníhodnou atmosféru netolerance a agresivity...

16 11
možnosti
JK

To mi vysvětlete. Vy se domníváte, že existují názory, za které se v naší zemi může fyzicky trestat, a že lze takový výkon vzít do vlastních rukou?

Chápete vůbec co říkáte? Schvalujete lynčování za vyslovení vlastního názoru. Navíc v tomto případě jede o odborníky v oboru, kteří mají názor podložený fakty a proti nim je agresor s nadávkami jako argumentem. Asi máte nějak otočený hodnotový žebříček.

10 1
možnosti
OD

Ono to není zase tak složité pochopit. Kritické situace svlékají charaktery donaha. Pokud krize trvá, přirozeně se množí nejen počet jedinců, kteří nejsou schopni zpracovat stres, který krize produkuje, ale také se zvyšuje míra jejich agresivity.

Covid je jen urychlovač dějů, které byly v menším rozsahu a intenzitě přítomné i před ním.

0 0
možnosti
RK

Zdravím pane doktore

1. Souhlasíte s diskusním příspěvkem pana Vokouna?

2. Je správné kovid pozitivní léčit na dálku (čekat jestli to dají nebo ne), nebo by se to dalo charakterizovat jako nedostatečná péče?

3. Je neuznávání protilátek v pořádku?

0 0
možnosti
JF

Nemám nic, ač s nimi nesouhlasím, proti standardně prováděným demoškám antivaxerů, ale každé mimořádné situace dávají příležitost lůze k projevům agresivní nenávisti, aby si tak "vyrovnávala" účty s těmi, na které přenášejí vinu z frustrací za své životní prohry. A možnosti internetové prezentace takových "bojovníků za práva lidu" jsou k tomu jako stvořené ... také doufám, že se jim Policie bude věnovat! :-(

3 0
možnosti
PC

Jsem proti jakékoliv agresi, vyhrožování, vydírání, diskriminaci a segregaci. Jen se ptám, zda zmiňovaní pánové Kubek, Flégr a Hořejší nejsou právě těmi, kteří svými výstupy opakovaně podněcují společnost k nenávisti a agresivitě a svými nevybíravými výpady a dehonestacemi každého, kdo má jiný názor, nežli je ten jejich, tak tu agresivitu vyvolávají a udržují.

17 9
možnosti
VV

Vsiml jsem si, ze temer vsichni zdejsi bojovnici proti ockovani zaroven oslavuji Rusko a nemohou prijit na jmeno EU.

A USA jsou zase pro ne vrazi z Wall Streatu.

6 11
možnosti
RK

To je tak blbé, že jste na to musel přijít sám, gratuluji.R^

10 0
možnosti
IZ

I77v38a78n 82Z76b35o32ř25i53l

10. 1. 2022 19:13

V žádném případě se nechci zastávat kohokoliv, kdo komukoliv vyhrožuje fyzickým napadením či přímo likvidací. To je jasné.

Na druhou stranu to však svědčí o stále vzrůstající bezmoci velké části obyvatel této země i Země, kteří již nevědí, jak zvůli úřadů čelit.

10 0
možnosti
JL

Zabíjíte děti, zabíjíte děti, zabíjíte děti!" - tak kdyby to měli někde napsané a chodili v klidu kolem virologů a presidentů komor, byla by to svoboda projevu, že. Jako v Americe: "Konec světa se blíží," hlásá pošuk před Bílým domem. Ano, blíží, ale furt nic-

1 0
možnosti
  • Počet článků 977
  • Celková karma 34,85
  • Průměrná čtenost 2554x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám