Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

s těmi "lidmi" nemám vůbec žádný soucit, dva roky nás terorizují nesmysly typu rodina v autě s rouškami, zákaz zpěvu, zákaz tance, roušky ve škole, s dětmi jsme dva roky nebyli plavat, v kině, divadle ... do pekla s nimi !

5 3
možnosti
VZ

Kdyby nějaké bylo, tak už tam dávnou jsou a smaží se v kotlích.

0 1
možnosti
Foto

Když dochází argumenty, nastupuje k prosazení svého agrese. A to určitě není správné. Uznávám svobodnou vůli a právo volby každého, prolém je v tom, že značná část jedinců odmítá očkování pod vlivem různých fám, výmyslů a nepravd, v podstatě jsou zmanipulováni. Ale i to je jejich problém. Ale jen do té míry, pokud jejich vůle nezpůsobí zahlcování zdravotnictví a neléčení jiných pacientů kvůli nim.

S vaším názorem souhlasím a těm agresorům přeji jen tvrdý postih podle zákona. Také mne mrzí, že mi nejspíš uniká či unikla značná část vašich textů a unikly mi tak vaše útoky na nositele jiných názorů,prý dokonce snad i vulgární. Nemohu proto brát vážně výpady pana Horáka a jeho souputníků, neboť takto mi jeho útočná slova silně připomínají demagogii.

1 0
možnosti
MB

Ono stačí podívat se na demagogické výstupy Kubka nebo Hořejšího

3 0
možnosti
MB

To je složitá situace.

Na jedné straně provax autority typu Flegr, Hořejší, Kubek a spol. demagogicky překrucují fakty, snaží se uřvat oponenty, lžou, zvyšují tlak na svoje spoluobčany, aby se bez očkování málem ani nedostali z baráku... na druhé straně se pak nelze divit, že někomu labilnějšímu rupnou nervy.

Ano, facka není argument. Většinou. Ale když si uvědomíme, kolik špatného mají za ty dva roky naši provax a prolockdown odborníci na svědomí, přitom nemají žádnou zodpovědnost...

5 7
možnosti
Foto

Nahoďte jejich lži, prosím.

0 0
možnosti
RH

R82a12d11e96k 55H35o69r74á63k

11. 1. 2022 11:26

Pokud Kubek bude označovat jedince s jiným názorem za frustráty a oponovat vědeckým názorům profesora Berana slovy "to považuji za hloupost" anebo "to je blbost", nemůže se divit, že mu to pár frustrátů přijde nahlas vyřvat k baráku. Na druhou stranu, v jiné, horkokrevnější zemi by mu už možná taky shořel barák... Ne, nesouhlasím s těmito extrémními projevy, ale ani z jedné strany. Vyhrožování násilím někomu, kdo ale aktivně napomáhá vytvářet atmosféru strachu je bohužel přesně podle pořekadla "Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá".

17 6
možnosti
Foto

"Ne, nesouhlasím s těmito extrémními projevy...".

To je od vás hezké tvrzení. Jenže ve svém textu jako celku s extrémními projevy frustrátů. To od vás není ani hezké, ani solidní, aní kofrektní.

0 1
možnosti
MK

Pane Vodvářko, jsme pomalu, ale jistě zahnáněni do kouta. Sahají nám na děti a tady už končí legrace. Děti na SZŠ se musí očkovat, jinak je vyrazí ze školy. Rozumíte? Očkovat se látkou o které EMA prohlašuje, že neví jak se projevuje v dlouhodobějších účincích a jaké účinky má na těhotné a na kojení.

Tachezy zase vylezla s návrhem na obalení dětí do plastů. Rozumíte? Děti v plastech deset a více hodin denně.

Nesouhlasím s fyzickým napadáním a s vyhrožováním násilím. Jestli jste ale byl někdy zatlačen fyzicky do rohu, nebo vám někdo sáhl na ženu nebo dítě, tak víte jaké to je. I nejkrotší možný pacifista vidí tmu a zaútočí silou, kterou by u sebe nikdy nečekal.

Úpěnlivá prosba na všechny Hely, Flegry, Kubky, Tachezy, Smejkaly a podobné - nesejte vítr...víte co potom nastane.

14 1
možnosti
VZ

Krásně napsáno. Už druhým rokem se našim dětem nějakým způsobem, tu více tu méně, mrví životy a vámi jmenovaní na tom mají svými výroky značný podíl. Nejprve naprosto bezprecedentní zavření všeho od škol, přes sport až po kulkturu a zájmové aktivity. Dopady se teprve budou projevovat. A teď zase očkování. Nutit vakcinaci dospívajícím, u kterých hrozí, že víc škod napáchají možné následky vakcíny než covid, který mladým nedělá vůbec nic. Já když tyhle zjevy jen slyším, tak už mám rudo před očima a to nejsem násilné povahy. Ať si tohle vezmou jako varování, že trpělivost už opravdu dochází. A sahat k tomu ještě lidem na děti fakt není dobrý nápad.

2 0
možnosti
Foto

J87a60n 81Š93i35k

11. 1. 2022 9:50

Ti, co se tady snaží objasňovat a omlouvat důvody, které vedou ony existence ze zmiňovaného pořadu, k jednání na úrovni neandrtálců, se tímto k této zoufalé, arogantní a sprosté partičce, frustrovanými ne Covidem, ale vlastními životy, hrdě hlásí.

13 0
možnosti
LV

Moc hrdě ne, ale hlásí. Jak chcete reagovat na postoje zmíněných pánů odborníků, kteří jiné než vlastní názory označují za hloupé, zcestné a zavrženíhodné, a jejich nositele za zkrachovalé? A to bez jediného argumentu? Takhle se diskuze nevede. Viz "bezelstné" prohlášení doktora Hořejšího: "Však oni (pracovníci složek IZS) se naočkovat radši nechají, jinak přijdou o práci".

Takže počkat si někde na ně a do očí jim vpálit jejich vlastní medicínu není zas tak od věci. Třeba se chytří pánové jako Kubek, Hořejší či Flegr chytnou za nos.

Reportáž jsem viděl a k fyzickému násilí tam nedošlo.

3 0
možnosti
MV

Oni IQ těch"hrdinů" v reportáži dost prozrazuje. Nemusím se vším souhlasit, ale nesouhlas by měl mít"šmrnc".

7 0
možnosti
LV

Pokud bude mít nesouhlas stejně otevřené dveře do médií jako souhlas, potom může mít i šmrnc. Dokud ale budou projevy nesouhlasu umlčovány a jejich nositelé dehonestováni, šmrnc mít nemohou, protože ani ta dehonestace a cenzura žádný šmrnc nemá. Ba co víc, podle mne je ještě ubožejší, protože dává najevo to, že kdo má v rukou média, má patent na pravdu. A to je hodně zlé a podlé.

5 0
možnosti
Foto

Kdo seje vítr, sklízí bouři.

1 4
možnosti
Foto

Tak to aby si ta šikanující parta zkrachovalců nachystala pláštěnky....

4 0
možnosti
Foto

Ačkoli s vaším blogem a jeho vyzněním souhlasím, nemohu než konstatovat, že si na problémy jmenovaní zadělali sami.

Dodnes mě překvapuje, že se lékařská obec, jako intelektuální elita toho národa, ani nepokusila sestavit nějaký široký panel lékařů, kteří by z titulu své odbornosti přinášeli svůj názor, z kterého by vydiskutovali nějaký střed, a teprve ten široce publikovali a vydávali za podklad, kterým by se odpovědní a výkonní tohoto státu měli držet a řídit.

Nic takového se nestalo a pánové Flegr, Hořejší, Kubek, Smejkal, Šebo a někteří další v médiích neustále předvádějí osobní exhibice a šíří krajní názory, ke kterým dost nevybíravě přidávají osobní moudra o duševní úrovni těch, kdo s nimi myšlenkově nesouzní.

Divíte se, že to některé lidi vytočilo? Já vůbec.

21 6
možnosti
JK

Chápu správně, že proti sobě stojí vzdělaní lidé v oboru a nevzdělaní násilníci s informacemi posbíranými na netu? Chápu správně, že podporujete veřejný lynč provedený fyzickou formou za vyslovený vlastní názor a nedivíte se?

Víte, že podněcování k násilí má svoji právní kvalifikaci.

9 2
možnosti
PK

Není příliš co dodat, vše je jasně řečeno, já osobně nenávidím násilí a to nejen v té fyzické formě. Všem známá věc je, že začíná tam, kde končí argumenty a pokud se někdo naivně otáže, proč jsou násilníci ve svém počínání úspěšní, tak jeden z důvodů jistě je, že nejsme schopni mu vzdorovat, jen jsme ochotni odvrátit zrak,,,,,

1 0
možnosti
  • Počet článků 977
  • Celková karma 34,85
  • Průměrná čtenost 2554x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám