Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A mluvčího a spol. mu budou dělat ti Marťani.

2 0
možnosti
Foto

Není co podstatného dodat, skvěle napsáno. Karma jako hrom R^.

12 0
možnosti
MB

Mne geniální sexy mozek Jirky, fascinuje. Ostatně jako celá oranžová sestava. Začíná to praotcem Milošem. Podepíše voloviny a vypukne problém s Lihovým domem. Jiřík, doposud není schopen zvládnout svůj rozvod a dítě. Hustá dvojka Maláčová se Stropnickým zřídne. Když byl Lenin v domě lihovém, povečeřel, odešel. Tak za ním zhasli, hospodařil, šeřili proud. Hamáček si to může zopakovat. Zhasl spolek celý i domem. Kopec dluhů a neúspěchů ...

Ty lidi, přesto něco silně spojuje. Sdělovat nám, jak správně žít. Jak vybřednout z dluhů. Jak být úspěšným a šťastným. Oceňuji J. Paroubka, pomáhal by i ze stolce prezidentského - On by to vzal, obětoval by se !

Silně mi připomíná reálný případ z praxe. Plísnil jsem řidiče, že nemá v pořádku autobus. Všude špína, motor i interier. On se bránil. "Nemá čas pracovat"! Musí chvátat na zasedání komise. Tam řeší blaho, tedy i to mé! Proboha, kam ti lidé chtějí vlastně dojet? Vždyť už jsou v cíli, na své konečné... ! :-)

6 0
možnosti
OD

O53t68a 71D38v69o89r15a72k

25. 10. 2021 11:33

Jiří Paroubek by byl geniální prezident. Před posledními senátními volbami, kde kandidoval v Ostravě a skončil na pěkném posledním místě, vysvětloval původ svých milionů v hotovosti, které mu měla ukrást z trezoru je tehdy ještě jeho manželka. Bylo to v televizi a byla to neuvěřitelná taškařice, když seděl ještě se svými kamarádem a vysvětloval jak mu radí v otázkách směnného kurzu dolaru. Vyprávěl jak nosí v igelitce dolary nějakým arabským směnárníkům v Brně, protože ti dávají nejlepší kurzy a zase od nich nosí EURa a podobně. Jiří to zakončil slovy, že talíře dělají halíře. Neskutečný odborník :-)

4 0
možnosti
Foto

R^ Nebyl by to první fór na prezidentském postu.

4 0
možnosti
Foto

M31a74r52t48i64n 97T79a73u30š

25. 10. 2021 14:43

Jenže lidi by chtěli Prezidenta, ne zase nějakou karikaturu.

4 0
možnosti
JZ

J86a27n 35Z13i81e23g10l26e84r

25. 10. 2021 10:57

Zasloužená karma :-)

6 0
možnosti
JM

Copak Paroubek...já se těším na univerzální kandidátku Bobošíkovou ;-D

3 0
možnosti
JN

Ale musíte uznat, že coby předvolební rádce páně Hamáčka udělal pořádný kus práce a povedlo se mu ušetřit nás trapnosti působení této obskurní partaje ve vrcholném politickém dění.:-)

2 0
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Dík za návrat do tohoto společenství!

Dík za souhrn o Jiřím Paroubkovi! Já už jsem na toho zcela bezvýznamného člověka prakticky zapomněl. Ani mafiáni, kmotři, oligarchové v zákulisí ani marťani již o něho zájem nemají.

Jiné je to s Andrejem Babišem! Postkomunističtí oligarchové jej vyzdvihli na výsluní a liberálním demokratům dalo hodně úsilí, aby pravda a láska zvítězila nad jejích lží a nenávistí. Vážím si českých občanů!

Po smrti Miloše Zemana bude Andrej Babiš usilovat o prezidentský post. A bude mít silnou tlačenku z postkomunistického oligarchického zákulisí. To by byl ale návrat ke lži a nenávisti. A já věřím českým občanům, že se již natrvalo přidrží pravdy a úcty k druhému člověku, bez nichž by stát stál na hliněných nohou!

:-)

5 0
možnosti
JF

Paroubek fór president? Ano, jen to fór sedí ... ;-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 979
  • Celková karma 34,91
  • Průměrná čtenost 2549x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz