Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tome, narovinu...snad taky z tohoto baráku a zahrady neodcházíš jako David?

2 0
možnosti
DH

Pokud už snad skutečně ano, jak tady mnozí domýšlejí, by se jednalo o skutečně smutnou událost jejíž důsledky, ale i následky v této rubrice, nechci snad ani domýšlet, neboť by se jednalo o ztrátu která by byla nenahraditelná.

A možná by se slušelo, vzhledem nejen k literárním, ale i pěveckým kvalitám, které jsme tehdy měli možnost trochu poznat, tedy pokud by jej tehdy po většinu onoho YouTube záběru po většinu času nezakrýval onen jejich nevelký vpředu stojící a neustále do popředí vystupující kapelmajstr.

A tak podobně jako to dojemně předvedl při odchodu se závěrečným zamáváním a očkama plnýma slz tehdejší předseda Slovenské vlády nezapomenutelný Vladimír Mečiar, tak by se i v tomto případě slušelo a přimlouvám se za to, aby nám podobně dojemně zapěl na rozloučenou.

0 0
možnosti
Foto

vaše výplody, ročníku 80, také nic moc

0 0
možnosti
DH

Neměl by tento Váš, jistě se značnou námahou takto náročně stvořený blábol, být umístěn přesněji?

Abyste zbytečně nemátl zdejší čtenáře a diskutující, už tak tápající v obsahových a osudových jinotajích díla stvořeného páně Vodvářkou?

0 0
možnosti
KL

Pane doktore, zlobím se nejen na Vás, ale i na pana Vlka. Jak můžete dopustit, aby to místní bahno mělo pocit vítězství? A ještě se vysmivalo?

3 1
možnosti
DV

D15a78v46i41d 16V98l66k

1. 4. 2020 20:56

Obraťe se prosím na majitele zabahněného dvorku.My už se v tom nechceme špinit. Bylo by fajn kdybyste mu vy čtenáři dali vědět, jestli chcete aby bahno zvítězilo. Proč dovolíte, aby tady opět byl urážen slušný člověk pan Vodvářka bahnem Horákem, ozvěte se, pište administraci, nás nikdo neposlouchá.

3 0
možnosti
JH

Pravda je, že tak hezky napsaný příspěvek jsem už dlouho nečetl. Akorát ten konec by měl být více aktivistický - měli by odejít ti, kteří šlapou po cizím a ne ten, kdo se snaží.

0 0
možnosti
KT

To by museli mít správci domu mozek a ne vítr mezi ušima. Možná, ale že to je jejich záměr. Na takový ten šedivý povadlý obyčejný úhor není potřeba dohlížet.

0 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Velká karma, Tomáši.

Žel, úplně jsme zapomněli, že demokracie není vláda kazisvětů, demokracie má chránit ty, kdo tvoří hodnoty. Vždy, když demokracie připustila vládu kazisvětů, mělo to tragické důsledky. (Viz nacizmus, který se prodral k moci zneužitím mechanizmu demokratických voleb. Anebo komunisté u nás mezi léty 1946-48).

Totéž má platit pro slušný blogový portál. Svoboda slova nerovná se vláda kazisvětů. Pokud má stejná (nebo snad dokonce větší) práva ten, kdo ničí, kdo jen šlape po záhonech jiných, pak je něco určitě špatně.

5 0
možnosti
Foto

Dobře to píšeš, problém ale někdy může být v tom, že i slušné příspěvky, pokud se adresátovi nelíbí, končí v mazacím propadlišti.

4 0
možnosti

Pěkná alegorie.R^ Jen bych připodotkl, že ne všechny květiny byly krásné, až oči přecházely. Třeba ta poslední.

2 0
možnosti
Foto

J28a20n 37Š11i72k

1. 4. 2020 10:26

Hezké pane Vodvářko :-) Krásný den

5 0
možnosti
ZK

Od Stvořitele máme "milujte se a množte se". Asi z podsvětí pak ponoukání "perte se a žerte se". Protože fandím tomu prvnímu, věřím, že i dobří zahradníci se vracejí. R^

0 0
možnosti
Foto

J27a22n 10A23n30d17r50l53e

1. 4. 2020 10:18

Dobrý zahradník vypěstuje krásu téměř kdekoli. Tak at mu to roste :-)R^

3 0
možnosti
Foto

R^V Noblesněji to vystihnout nelze.

3 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,59
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám