Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J55i71ř92í 58F50o35g41e39l

22. 3. 2020 16:38

R^

Dříve nebo později se určitě vakcína vyvine, ale uvidíte, že přesto bude opět nějaká potřeštěná loby vystupovat proti očkování. Zejména se bude opět rekrutovat z oblasti zelených nepřemýšlivců, Antify a na ně navázaných skupin. A nedivil bych se angažovanosti Pirátů.

0 3
možnosti
RC

Kdybyste si precetl, co pirati pisi o ockovani, pak byste tuhle blbost napsal. Oni s ockovanim souhlasi, ale chteji, aby bylo projevem budovani kolektivni imunity, aby bylo radne zduvodneni a aby bylo smysluplne. Co z techto tri veci je proti vasi mysli?

1 3
možnosti
Foto

R^ Svět se bezesporu změní po této ,,události". A to velice a asi v mnohém.Lidé ovšem až tak ne. Očkování je jistě potřebné, jako mnohé jiné ,,záležitosti". Nikdy však nemůže být až ,,samospasiltelné". ,,Lapidárně": vše souvisí se vším, což si ne každý až tak uvědomuje, či chce vůbec si připustit. SNAD JEN TI, KTEŘÍ OPRAVDU(!) leccos zažili, ba i přežili. Já jako kluk prodělal např. i černý kašel. Jeden můj vnuk i přes očkování dětsk.obrnu, a zachránila jej sestřička, praktikující Vojtovu metodu.v dobách, kdy to nebylo ,,na pořadu dne". Na konci ,,sedmdesátek",kdy zde byla chřip. epidemie, propukla chřipka naplno u mnohých poté, co byli ,,očkováni"(tehdy ,,vtěrem roztoku do nosu").Atd.

2 0
možnosti
ZH

V perexu píšete: Opravdu divná otázka... a v nadpisu máte Nechali byste se očkovat pro coronaviru? Jak tomu mám rozumět?

0 0
možnosti
Foto

Evidentní překlep, čili tzv. písařsk. chyba, což se může přihodit komukoli.

1 0
možnosti
  • Počet článků 977
  • Celková karma 34,84
  • Průměrná čtenost 2554x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám