Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

K20a68r75e41l 59B98o94k

21. 3. 2020 9:41

Skvělé, jako vždy. KarmaR^R^R^

7 1
možnosti
Foto

děkuji Vám. Přeji dle možností klidný víkend.

0 0
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Dík, Tomáši, dík za připomenutí Viktora E. Frankla a jeho smyslu života, které je zvláště v dnešní době potřebné, dík za upozornění na naše tendence ke konformismu i totalitarismu, dík za přesvědčení, že naše společnost je v gruntu dobrá. Ano nesmíme si nechat ubít v sobě naši úctu k pravdě a lásce, úctu vůči Bohu i druhému člověku, vůči spravedlnosti, právnímu státu, demokracii a svobodě každého člověka.

Byl bych rád, pokud lidé přes veškerý propagační boj s námi dokázali rozlišovat spravedlivé, pravdomluvné a schopné politiky od těch falešných postkomunistických papalášů, kteří myslí jen na svůj job, na svůj byznys, na svoji moc a slávu, bez ohledu na stav naší země. Je ostudou, pokud ten, který má občany sjednocovat, který slibuje státnický projev k občanům, a nakonec jej nesdělí ve veřejnoprávních médiích, ale jen pro svoje vyčleněné občany!

Věřím ve vítězství pravdy a lásky mezi normálními lidmi!

:-)

9 1
možnosti
Foto

K92a23r63e30l 86C84a12c93h

21. 3. 2020 10:30

Ono je ostudou, když se veřejnoprávní medium nechová, jako veřejnoprávní, ale jako jednostranně zpolitizované druhé mocenské centrum. Dokud tomu tak bude, nedivím se našemu presidentovi, že nemá příliš chuti v takovém médiu vystupovat se svými projevy. Mně jako občanu tohoto státu přijde ostudné, že ze zákona musím finančně přispívat na veřejnoprávní médium, které ve zpravodajství a publicistice stojí zjevně na straně mé politické opozice.

Pravda je relativní pojem. Pravda vítězí proto, protože pravdu má vždy vítěz. Chtěl bych věřit tomu, že vítězové budou mít se svou pravdou zájem na dobru nejen pro sebe, ale pro tuto zem a lidi v ní žijící.

2 5
možnosti
MS

Můžete mi napsat jaká je učinější sterilizace? Je lepší mikrovlnka, nebo hrnec s vodou na sporáku.? V současné době švadleny nestíhají, takže je na pořadu dne rychlejší sterilizace použitých roušek. Děkuju za odpověď.

0 1
možnosti
Foto

Nejsem odborník na sterilizaci. Obecně -virus hyne při vysokých teplotách, takže vyvaření, žehlení atd je jistě účinné. U mikrovlnné trouby nevím, jestli je to dostačující.

0 0
možnosti
OF

Ve Francii jsou nejvíce chránění zřízenci / alespoň v tom špitále, o kterém jsem četl /.

Odkaz dám. Hodně zdraví, hlavně pacientům, my už to nějak přežijeme.:-P

2 0
možnosti
Foto

Karma, Tomáši, i v průšvihu neztrácet nadějiR^ A napadlo mne ještě jedno. Jsa v 8. dekádě života, myslím, plánuji a snažím se stále žít jako v mládí. Jednou tohle skončí a nebudu moci. A možná toto, je taková generálka na ten stav. Takže i za to Hospodinu díky.:-)

8 0
možnosti
Foto

Milý kolego, hodně síly a důvěry v Jeho pomoc.

3 0
možnosti
SR

Když jsem se dostala přes druhý odstavec, u kterého jste si mohl odpustit rýpavou formu, ale chápu to, snad poprvé s Vámi naprosto souhlasím. Krize už ukazuje charaktery lidí. Někdo jen kritizuje a jiný bez řečí pomáhá. Doba pokrizová to všem posléze spočítá. A těm, kteří v ohrožení svého zdraví pracují a slouží, tisíceré díky, mají mou úctu, jistě i úctu všech. Krásný den.

3 1
možnosti
Foto

I Vám klidný víkend. Dějí se i zázraky, třebaže se mnou souhlasíte. I to je věc positivní.

3 0
možnosti
Foto

V ...nevidim na písmena...děkuju

9 0
možnosti
Foto

Pěkný a klidný víkend, Radko.

2 0
možnosti
JF

J58i49ř50í 29F18o69g36e11l

21. 3. 2020 9:19

Ona ta snaha něco si vyřizovat ovšem má nejen dvě tváře. Nejen tu vládní, ale i tu druhou a třetí. To co vypustila kulturní front ústy Etzlera, Hrušínského, Matáska a dalších je hodně za hranou.

2 9
možnosti
  • Počet článků 980
  • Celková karma 35,37
  • Průměrná čtenost 2546x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz