Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Přání otcem myšlenky, že....

Tolik nesmyslů pohromadě, od pana doktora je opravdu úděs!

Alespoň tedy jeden názorný příklad:

Podle autora - těch osm procent pro Kotlebu znamená, že ho Slováci odmítli.Prosím, ale , jak tedy vyjádřit fakt, že v Česku tolik opěvovaný Kiska se do slovenského parlamentu vetřel jen s necelými šesti procenty a strana milované prezidentky Čaputové - už vůbec ne?!

Titulek je ovšem správný, ty volební výsledky jsou skutečně lakmusovým papírem, z kterého ovšem těm chytřejším liberálům stávají vlasy hrůzou:-)

18 2
možnosti
AN

A92l66e20š 30N64o38v34á58k

5. 3. 2020 15:44

po přepočítání propadlých hlasů má Kotleba přes 11%...a 17 poslanců.

3 1
možnosti
PV

V případě Čaputové to není o žádném obrození.

Spíše o cestě do otroctví...

Čaputová momentálně zastává to nejhorší z evropského liberálního fašismu - absolutní poddajnost, servilita a poslušnost vůči totalitně smýšlejícím špičkám EU, úzká spolupráce se Sorosem (který se chlubí její obrovskou finanční podporou v době prezidentských voleb), hlasitým voláním po omezení svobody slova, podpora převýchovy slovenské společnosti v intencích nového "liberálně demokratického" náboženství a samozřejmě podpora sociálního inženýrství, kde se abnormalita stává normou a normální se stává nenormálním.

13 5
možnosti

Proč zdviháme stavidla žumpy? !!

1 0
možnosti
RK

Gorila byla především aféra Dzurindovy vlády.

5 0
možnosti
SB

Nejen Slovensko se obrozuje a nejen teď to obrozování probíhá.

Celá Evropská unie s výjimkou několika černých ovcí, jako jsou Česká republika, Maďarsko a Polsko, se obrozuje už řadu let a navíc natolik efektivně, že si nevíme rady s tím, jak ochránit evropské hranice na východě Řecka.

Tomu říkám obrození non plus ultra!

14 5
možnosti
Foto

Píšete To se samozřejmě leckomu nelíbí, například našemu expresidentovi Václavu Klausovi, který v rozhovoru pro server Neviditelný pes /zde/ vyslovuje své potěšení z neúspěchu strany (resp koalice), za kterou kandidovala v minulém roce paní Čaputová

Zdroj: https://vodvarka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=746638

Aj ja som sa tak veľmi tešila, že som na druhý deň v tej eufórii natočila toto krátke videjko https://www.youtube.com/watch?v=UDUyb4ovHdw&t=26s

6 1
možnosti
RK

Pro mě to byl také světlý okamžik těchto voleb, progresivní "liberální" fašisti mimo parlament. Jen škoda, že se tam těsně dostal ten mafiánský podvodníček Kiska, ale jak to tak vypadá, zůstane v případné své účasti ve vládě až ten poslední vzaduR^

7 2
možnosti
Foto

Já bych spíš než Slovensko pečlivě sledovala Řecko. A Rakousko. A všechny sousedy, s nimiž máme, díkybohu, dobré vztahy. Slováci si poradí, myslím. ;-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,76
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám