Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Není mi jasné, jak z toho, že se Klaus se raduje z neúspěchu Čaputové, vyplývá, že nepostřehl, že na Slovensku vládli po sametu mafiáni. Mohl byste to trochu rozvést?

5 0
možnosti
DH

Pane Doktore jsem nucen Vám složit poklonu, že Vaše diagnostika nezůstala pouze v rámci zdejších diskusí, ale již dokonce překročila hranice států.

3 3
možnosti
AN

A74l11e42š 31N50o85v17á47k

5. 3. 2020 15:42

Kotlebu nikdo neodmítl, má víc poslanců než měl z voleb 2016.

Jestli se dá Matovič považovat za "obrození", to se teprv ukáže, zatím jen vymetl "tradiční" strany, jako u nás Babiš.

9 3
možnosti
LU

Gorila nevznikla ani za Mečiara ani za Fica. Zakladateľ gorily je Dzurindova SDKÚ.

Pán Sulík sa pravidelne stretával na reporte u pána Kočnera, priamo s parlamentu mu posielal prefotené hlasovacie lístky svojich poslancov koho zaškrtli, pri tajnej voľbe generálneho prokurátora...

5 2
možnosti
Foto

V době provalení kauzy Gorila se to zevrubně probíralo. PENTA vznikla za Mečiarovy vlády a její zakladatelé prý tehdy záhadně obdrželi hodně nestandardní vládní finanční injekci, aby mohli rozjet své podnikání.

Absolutně nejvyšší počet schůzek v odposlouchávaném konspiračním bytě měl mít Fico. Dzurinda tam ovšem taky chodil.

3 0
možnosti
ČP

Když už pana Klause posloucháte nebo čtete, tak musíte probůh přemýšlet o tom, co říká. Vy jste totiž na tom stejně jako já. Já vidím "vodvářka" a chytá mne amok, vy vidíte "Klaus" a máte amok také. A pak sednete a napíšete nesmyslný blog.

3 1
možnosti
Foto

Vás chytá amok u každého článku či příspěvku, který neadoruje Vaše oblíbence.:-P

2 4
možnosti
VK

Slovenský lakmusový papírek ? Je to pouze volné pokračování jen s jinou osobou.Pan Kiska nijak politickou scénu na Slovensko nevylepšil. Je úsměvné ,že vlastně v něčem kopíroval našeho presidenta jehož hojně kritizujete. Totiž že ani náhodou nebyl ,,presidentem všech " . Jasně preferoval jen některé strany..Tomu se asi nedá vyhnout,ale u někoho to nevadí.

4 1
možnosti
Foto

Maximáně tak Karel Macháček....

0 0
možnosti
Foto

Slováci zvolili obdobu českého ANO, strany Čaputové propadla, Kiskova prošla jen náhodou (o fous), SMER naopak dostal překvapivě mnoho.... Překvapuje mě, že to považujete za obrození....

13 3
možnosti
VB

Píšete, že:

nejspíše už nebude možné, aby nějaký gauner oslovoval nejvyššího státního žalobce termíny, jež jsou zvyklé ve společnosti IV. cenové skupiny na konci večírku.

Zdroj: https://vodvarka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=746638

Asi na Slovensku dojde ke změně ústavy a pomocí odposlechů se zajistí, aby gauneři, když už něco budou po státním zástupci chtít, mluvili slušně?

Mám obavy, že bude třeba nějaký nový zákon o soudcích, ke kterému bude třeba změnit ústavu, a to podobně, jako se děje v Polsku.

0 1
možnosti
RK

Mě spíš udivuje, že Ps/spolu nepochopili, že antikampaň vůči některé ze stran jim nepřinese kýžený výsledek. Myslel jsem si, že když se poučili z našich prezidentských voleb a nasadili hezkou blondýnu, která se negativních projevů vyvarovala, že pochopili nesmyslnost uječeného špinění vybraného protivníka (ještěže mají Kotlebovu stranu). |Kotleba není politik, který by za stávající situace mohl počítat s více hlasy, než obdržel, to by situace na Slovensku musela být o poznání horší, než je.

0 1
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,76
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám