Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Že by měl vítězný žalovaný Zeman ergo Hrad alias ČR v rouše MiFi platit? Vy, doktore, žertujete, ni?! Zatím platí, že podle JUDR. Nespala má co potřebný vychovný efekt platit žalující, a bohdá dosud jen, prohrávající strana. JUDR. Nespala, současný předseda ČAK, holt zřejmě ještě vystudoval za starého režimu a tenkrát se přednášky o etice - já si tedy z PF UK žádnou nepamatuji - na rozdíl od práva socialistických zemí, nekonaly! Možná ale, to si už nepamatuji, je to zásada vtělená do římského Lex duodecim tabularum, to se v římském právu probíralo. A v praxi proto aplikuje Vespasiánův výrok k synovi Titovi protestujícímu proti neslušné (z veřejných záchodků) dani: Pecunia non olet!

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/kaslova-zeman-peroutka/r~20f6fa843e8a11ea84c6ac1f6b220ee8/ . https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/lany-peroutka-prazsky-hrad-zakazky-nespala-mynar_1810021127_kno :-(

3 0
možnosti
KP

Já jsem bytostně přesvědčen, že pan prezident Sarapatku opravdu vyhodil. Osobně jsem tak učinil s nekolika podobnými individuí. Personální oddělení se s nimi nakonec dohodlo na výpovědi dohodou. Nez zřizovat ministerstvo omluvy tak raději najít způsob jak vyhodit dohodou soudce vynasejici podobně rozsudky. V poslední době jich bylo více nad nimiž zustal rozum stát.

7 6
možnosti
Foto

Vy jste vždy takový chytrý. Proč si myslíte, že ten blog je o našem moudrém panu prezidentovi?

13 0
možnosti
Foto

Karma, mě vždy pobaví názor, že za to, že Zeman lže a je za to nepostižitelný mohou tvůrci Ústavy, protože tam zapomněli uvést, že to nemá dělat. Dívala jsem se do Ústavy, jestli tam je výslovně uvedeno, že prezident nesmí vraždit, a kupodivu, také to tam není :-).....

23 3
možnosti
Foto

Ale když tak nad tím přemýšlím, tak by to nemuselo být až tak špatné. Kdyby prezident náhodou někoho zabil, tak by za něho šla bručet Schillerová ;-D

14 4
možnosti
Foto

R^Ty seš ale cynik, Tome;-D

3 0
možnosti
MV

Pokud i toto ministerstvo povede pan Havlíček, není už dál co řešit...

6 0
možnosti
Foto

Možná by mohl být vydán zákon něco jako lex Beneš - zasloužil se o stát, který by byl v tomto případě nazván lex Zeman - soudem uznaný lhář. Jediná podkapitoly by zněla = Zeman může beztrestně lhát kdykoliv a kdekoliv. Furt.

11 0
možnosti
Foto

Doufám, za ony tři roky a dvacet jeden den odvanou všechny uvedené potřeby.

10 1
možnosti
Foto

J76a28k94u57b 70R30o26t66h

14. 2. 2020 13:42

Doktore, vy mne ničíte. Představil jsem si to lehce mlžné ráno na louce ve Stromovce, a proti sobě MZ se sokem, každý v pravé ruce hůl a v levé coby plášť na obranu - velké, tuhé, rudé trenky. A do třeskotu holí a praskání škrobeného (?) plátna se mísí funění a ustaraná vyjeknutí přítomného mluvčího.

Tak praví má hypertrofovaná fantazie.8-o;-D

21 0
možnosti
Foto

Také mne napadly různé asociace, ale v zájmu mého duševního zdraví a klidného víkendu jsem vše zavrhl a zalil single malt whisky.

9 0
možnosti
JK

v roce 2004 dává pan Šarapatka rozhovor, ve kterém tvrdí, že odešel nedobrovolně.

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/proc-vyhodil-gross-sarapatku.A041006_224045_domaci_pav

O obou aktérech sporu o výrok a omluvu si myslím - " jeden za vosumnáct a druhej bez dvou za dvacet " . O panu Grossovi, o tom si radši nemyslím nic, protože nehodlám svou mysl zatěžovat negativními myšlenkami.

0 0
možnosti
Foto

Zmýlit se je lidské, s výjimkou lží šířených úmyslně aby škodily. Omluvit se je lidské a normální. Kdo se zatvrzele odmítá omluvit, může být taky směšný, ale především ztrácí lidskost a normálnost.

Pokud by se (kterýkoliv) státník omluvil, neukrýval se zbaběle za svoji imunitu, atd., může tím jenom získat. Čest je jenom jedna.

24 0
možnosti
Foto

Reakce pana Ovčáčka na výrok nezávislého soudu je výmluvnější, než sáhodlouhé traktáty.

10 0
možnosti
JH

J25a42n 53H59a90r83v22a28n

14. 2. 2020 13:27

To je velmi dobrý námět, hnědokošiláči by ho měli připojit k požadavku na změnu ombudsmana. A 1. března opět vyražte na pochod do Prahy, teď máte vlak za babku R^

0 16
možnosti
Foto

A Vy jste rudokošiláč? Nebo taky takový ten pseudodemokrat co ostatní označuje za "demokraty"?

8 0
možnosti
  • Počet článků 977
  • Celková karma 34,68
  • Průměrná čtenost 2554x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám