Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Vse co rikate je pravda. Jen dodavam - je dobre se take zamyslet nad tim, co bylo pricinou a co nasledkem. Dalsi poznamka k rovnocennym vztagum s Ruskem - zapomente na to, ze nase zemicka muze mit a ma nejaky rovnocenny vztah s kteroukoliv velmoci, at uz jde o USA, Rusko nebo Cinu. Nikdy tomu tak nebylo a ani z podstaty veci nebude.

1 1
možnosti
VV

Prauda praudouci.

Jen nechapu, proc se nejen ti mistni komunisti porad zastavaji ruska, kdyz podle nich to rusko se sovetskym svazem nema pry nic spolecneho.

Pane Vodvarko dovolte abych vam popral hezke vanoce a uspesny novy rok. Cimz se zde se vsemi slusnymi lidmy loucim a zaroven se odhlasuji z diskusi. Uz jsem se odmlcel, a mlcet budu tak dlouho, pokud administraci nepreberou nezaujati a inteligentni lide.

Hodne zdravi vsem.!

17 0
možnosti
Foto

Taky přeji PF MMXX.

1 1
možnosti
DR

Komunisté ať si plácají co chtějí, to je jejich věc, stejně jako u ostatních partají. Zajímala by mě spíše jiná věc a to bohulibá činnost poslanců v Evropském parlamentu.

Opravdu nechodím k volbám do EP proto, aby se pak uvedení (navíc přeplacení) poslanci namísto řešení problémů současnosti zabývali Ribbentropem. Může se pak někdo divit že k evropským volbám nikdo nechodí?

3 12
možnosti
Foto

Tak to si ovšem pište našim europoslancům, že nemají mandát na výklad minulosti.

3 2
možnosti
JZ

J52a15n 55Z81i34e30g84l57e12r

15. 12. 2019 13:12

Nesmysly páně Petříka je třeba uvést na pravou míru. On totiž pořád vystupuje v duchu rádia Jerevan. Tak za prvé Poláci v letech 1919 - 1921 nevraždili sovětské zajatce, je ale pravdou, že ti umírali v zajateckých táborech, protože podmínky v nich objektivně nemohli být nijak skvělé, Hlad měli v té době i polští obyvatelé. Stejně tak umírali němečtí zajatci v sovětských zajateckých táborech Byli to však především rudoarmějci, kteří masakrovali polské vojáky, které ani nebrali do zajetí.

Polsko mělo smlouvu o neútočení jak se SSSR od roku 1932, tak s Německem od orku 1934 a vytrvale odmítalo návrhy na spojenectví jak se Rusy, tak S Němci proti těm druhým.

19 4
možnosti
Foto

Je třeba ctít fakta ... celkový počet ruských zajatců v Polsku po 1.sv. válce se odhaduje na cca 157.000,- ... jen v únoru 1921 bylo Poláky v Tuchole zabito 22.000,- ruských zajatců ... celkový počet obětí byl samozřejmě přiměřeně vyšší. Je třeba, aby se Poláci, v rámci narovnání dějin, omluvili Ruské Federaci za zločiny a netutlali je Rv

7 14
možnosti
Foto

Proti historii nelze protestovat, ani si na ni vyskakovat. Historii lze jen objektivně a věcně správně interpretovat, a to se Vám v tomto článku příliš nepovedlo Rv

7 12
možnosti
Foto

... pravil komik z kolotoče;-D

19 6
možnosti
JZ

J39a98n 66Z78i78e40g60l71e89r

15. 12. 2019 12:47

Zasloužená karma R^:-) Komunistům by bylo potřeba srazit hřebínek.

11 5
možnosti
Foto

Tím ovšem prozrazujete, že nestojíte o solidní oponenturu. Ale co to je za pravda, která není zkalena v ohni na ocel?

3 9
možnosti
JV

J84i38r93i 41V47r82a81b95e79c

15. 12. 2019 12:29

Perfektně v kostce napsáno R^R^R^

17 2
možnosti
JS

Tak upřímně komunisti demonstrují mnohem méně, než chvilkaři podporování demoblokem, Takže psát, že zase je ve stínu těchto demonstrací poněkud úsměvné. Podle mne mají stejné právo na protest, jako každý jiný. Jen doplním, že nejsem volič komunistů, jsem totiž volič pravicových demokratických stran, ale právě proto nemám rád ten dvojí metr.

7 10
možnosti

Vy jste snad spadl z višně, ne? Takže komunisté mají demokratické právo prosazovat názory z dob totality?:-/

13 6
možnosti
Foto

Komunisté jsou chorobně závislí na lži. Je to stejná patologická závislost jako na omamných látkách nebo herních automatech. A stejně tak jako narkoman nebo gambler bez okolků sáhne k násilí, když nemá prostředky, jak si koupit naplnění své vášně, podobně si komunisté vždy vynucovali průchod svých lží tím nejsurovějším násilím.

Viz např. Josef Toufar, jehož umlátili k smrti, protože chtěli za každou cenu prosadit lež, o kterou jim šlo.

https://www.lidovky.cz/lide/pohnute-osudy-knez-josef-toufar-zemrel-rukou-estebackych-vysetrovatelu.A151215_195348_lide_ele

...

29 2
možnosti
Foto

Jenomže ten Mácha skutečně věřil, že se dobere k pravdě. Přece nemohl věřit tomu, že v Čihošti se stal zázrak.

3 12
možnosti
MB

Dlouhodobě sděluji, že mezi fašisty a komunisty žádný rozdíl není. Bez jakýchkoliv emocí pohlédněme na půdorys základu - Vše se děje proto, aby bylo lépe ! Tu pro rasu vyvolenou - Tu zase lidé zvláštního ražení, to hodlají dělat pro celý svět. Zjeví se vůdce. Odstraňuje své nepřátele, aby nebyl ohrožen. Vše podporuje propaganda. Vznikne státní monopolismus idejí. Přidají se ochotní, motiv víry a osobního prospěchu. Demokracie nemá šanci - Je třeba diktovat. Kdo klade odpor - Je mýcen a vymýcen ...

Výsledky pak úplně stejné - Nějakou dobu to funguje a pak to krachne. Mega škody na všem. I komičnost tvrzení, že s tankem v ulicích, (1968) se nám bude lépe budovat. Mínění jedince je následně zkoumáno v komisi. Uplyne čas, národ, který válku vyvolal se poučil. Omlouvá se dodnes i cosi odškodňuje. Ten, kdo Státní banditismus zahájil o 16 let dříve - 1917 - V něm pokračuje dodnes ...

Sejde se orgán, zapišme to ! Rusko se vzpouzí, KSČ i s m, jako ostudná přisluhovačská banda Kremlu se jej zastávají. Foldyna i na motorce ! Pak se i dozvíme, že v r. 1968 se nám v ČSSR, nějak rozmohly Dopravní nehody !

Zřejmě se najdou ti, kteří s mým popsaným nesouhlasí - Tomu rozumím. Sdělte mi ovšem prosím, jak se dá nastolit Diktatura bez popsaných mechanismů. Děkuji předem . Prostě, to nejde ! Hitler a Stalin, jsou rodina = bratranci ... :-)

36 0
možnosti
Foto

Dejme tomu, že nedá. Ale vy se na to díváte jenom ze zhora. Neregistrujete, že ta hnutí také získávají oporu ze zdola jako protest proti existujícím poměrům. Mimochodem, když přečtete u Engelse, kdo se stával aktivním účastníkem nějakých dělnických kroužků, tak zjistíte, že nešlo ani tak o proletáře, ale zkrachovalé maloměšťáky, tedy řemeslníky, drobné obchodníky atd., které se ocitli na dně. Odstraňte živelné rozepínající a smršťující se rezervní armády nezaměstnaných, dnes už dokonce dědičných, a odstraníte nebezpečí fašismu a komunismu. Ale toto můžete udělat toliko za cenu zavedení demokratického socialismu.

3 8
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,55
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám