Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jeden můj strýc pečoval dvacet let o svou nemohoucí jen ležící ženu, když odešla a on sám se v pětadevadesáti pomalu dostával do podobného stavu, aby s ním jeho děti nemusely prožít to samé, odešel vlastním přičiněním... Proto toho staršího pána chápu...

10 0
možnosti
Foto

Smutný příběh...R^

1 0
možnosti
Foto

zajímavé, inspirativní R^

0 0
možnosti
Foto

VVR^ říkám si ...beze slov. Ale něco přece...jeden čas jsem se tu rozepisovala o seniorech. Když vlezu do trolejbusů...je jich tam spousta. A já si říkám...už na základé toho rapidně sešleho pána co se mnou semtam jede...neuvěřitelná osobnost katedry historie, že tohle je třeba už malým dětem nějak podsouvat. I knihy pro ně to ne tak často zmiňuji. Je to jen starý pán, dědeček.. babička. Přála bych si, aby Vás článek měl vypíchnutí. Děkuju za něj:):-)

3 0
možnosti
DH

V článečku mne zaujala věta předposledního odstavce:

"Jsem profesionál a v práci své city umím mistrně skrývat, ať jsou pozitivní či negativní."

Zdroj: https://vodvarka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=734077

Gratuluji Vám k této vlastnosti, i když abych pravdu řekl, tomu po zkušenostech z Vašich reakcí ve zdejších diskuSích a obsahu mnohých Vašich výplodů tomu skutečně moc nevěřím.

P.S.

A s tím Vaším oblíbeným písmenkem "S" jste tentokráte v tomto článku v rozporu. Byť slovo "pense" jste napsal v souladu s Vaší obvyklou gramatickou formou, tak jak se v citaci kterou jsem výše uvedl můžeme přesvědčit, jste ve slově "pozitivní" na své oblíbené "S" nějak pozapomněl.

0 10
možnosti
Foto

Vzpamatuj se, neblábol a najdi si slovo pozitivní pořádně, a nechoď otravovat a mělnit věci o umírání a stáří za každou cenu, jako ukázka pojmu sociální imbecilita. Zkoušel jsi to u mne. A nepochopil. Dětem se tyká.

Tomáš Vodvářka je profík ve svém oboru. O tom píše. Ve své pracovní době. Až se ocitneš na lůžku ...co já vím z jakého důvodu, bude vůči tobě jako profík. V blogprostoru není jeden jediný důvod profesně zasahovat, chová.li se někdo neinteligentně a na hraně normy jako ty. Tolik na vysvětlenou. Mimo jine i k Janu Jílkovi, který zrovna tak neměl jediný důvod dokazovat profesionalitu mimo kolečko židlí v ústavu...ani on nebyl profiredaktor...aby ses už konečně vzpamatoval.

11 0
možnosti
Foto

Tak to je, kolikrát v životě míjíme příběhy schované za zdánlivou fasádou všednosti...

4 0
možnosti
Foto

Je třeba se dívat, Filipe. Ale u Vás mám jistotu, že to děláte.

2 0
možnosti
PL

Karma za váš lidský podhled.:-)

4 0
možnosti
Foto

Krásné vyprávění. Myslím, že ten muž musel z Vašeho chování vycítit, že jste někdo, komu se může otevřít. Jsou to někdy jen nepatrné drobnosti. Lidé v nemocnici (a zvláště tam) poznají každou stopu vlídnosti a lidskosti i za nezbytnou uniformou profesionality.

Komunističtí papaláši na Slovensku měli pro své rodiče ve vysokém věku zřízen pečovatelský ústav, kde sloužily řeholní sestry. Velmi dobře věděli, kdo se jim o jejich blízké bude starat s největší láskou, péčí a obětavostí.

Přeji hezkou neděli, Tomáši

16 0
možnosti
Foto

Díky, Marku, ale nejsem si jist Vaším úvodem. V té době jsem byl ještě indoktrinován socialistickou výchovou lékaře a ono duchovno se u nás jaksi nepěstovalo. Každopádně děkuji za návštěvu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,08
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám