Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já být v politice, tak bych se už za případné pozvání skoro styděl.

8 0
možnosti
JH

Naštěstí, osobnosti vašeho kalibru nic takového nehrozilo ani nehrozí:-)

7 1
možnosti
BK

Tak to chce na titulku!!!! Aby se co nejvíce čtenářů dovědělo, jak se jeden z představitelů lékařské vážené obce, lékař-neurolog, muž poletující v jarmulce - rád často moralizující a těšící se velké oblibě...... veřejně vysmívá člověku s neuropatií dolních končetin. Tomu já říkám "majstrštyk". Jen tak dál, doktore.

9 15
možnosti
Foto

I když nemám chuť s vámi, paní Krusic, jakkoli polemizovat, tak mne váš příspěvek nutí k doplnění blogu, z něhož to nejspíše není zřejmé.

To, co jsem uvedl, není výsměch, ale konstatování. Správně uvádíte, že pan Zeman trpí neuropatií dolních končetin. Vzhledem k tomu, že sám prohlásil, že již diabetes nemá, zbývá etiologicky jediná možnost a vzhledem ke způsobu životosprávy pana presidenta nikterak překvapivá. Jde o nejčastější příčinu tohoto onemocnění v českých zemích, cudně překládaná jako toxometabolická etiologie, nicméně zjednodušeně - z chlastu.

Zmínění jedinci mají možnost svůj život změnit absolutní abstinencí, což - jak je vidět - pana presidenta zatím nenapadlo. Z tohoto důvodu nemohu mít s daným jedincem ani špetku soucitu, empatie. Podobné jedince ze své praxe vykazuji a jejich stavem se nezabývám, neboť oni nejsou schopni přinést ani kousek své snahy k vyřešení problému.

Tolik na vysvětlenou vám, která obhajuje masové vrahy, kriminální živly a vyšinuté jedince.

19 3
možnosti
ZD

Rozhodně se ale budete dívat. Co kdyby třeba zakopl a Vy to neviděl?

5 2
možnosti
BK

No na to vemte jed, že se pan doktor bude dívat, pane Zdeňku;-). A pokud by se tak náhodou stalo a prezident republiky nebyl ve formě, tak doktor Vodvářka bude připraven u televizoru s notýskem - a už během přenosu si bude dělat poznámky, které neprodleně uvede ve svém nejnovějším blogu, který zde bude viset hned minutu po odvysílání pořadu dne;-).

8 5
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,95
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám