Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

A21l60e30š 13N41o79v65á94k

23. 10. 2019 9:30

v encyklopediích se bude psát o tom, kdo dostal medaili, nikoli o tom, kdo se neúčastnil ceremoniálu.

5 2
možnosti
MB

No právě a to je ono dilema - Někdo někde bude opět Zapsán ! Co vlastně platí ? Být nepozván a tím být vyznamenán - Nebo opačně ? Pro jistotu volám to své - Nechte Mišíka zpívat ! ... :-)

4 0
možnosti
PL

P69e87t72r 78L83a54n57g88e58r

23. 10. 2019 9:28

Řekl bych, že se z toho stává divný sport, opozice a Zeman se vzájemně předhánějí v tom, kdo koho urazí tím, že buď nepozve nebo pozvání odmítne. A je smutné, že zdravá politická rivalita se přeměnila v tenhle boj a frašku. Nelíbí se mi to a musím uznat, že M. Z. v tom má lví podíl.

Na opozici mne mrzí, že nedokázala najít vhodnějšího protikandidáta Zemanovi.

1 0
možnosti
Foto

Teď jste to trefil. Ano, opozice může za to, že na Hradě sedí Zeman! Geniální logika. ;-D

4 0
možnosti
MB

No, ještě jste pozapomněl na to, že se rovněž dychtivě očekává, kdo demonstrativně odmítne pozvání nebo dokonce vyznamenání..

A pak ještě smlsnout si na některém z vyznamenaných;-)

4 0
možnosti
Foto

Nebyl snad pan Kalousek mezi těmi, kdo opustili před nějakým tím pátkem předčasně Vladislavský sál?

2 1
možnosti
JH

Jak už tady napsala Beata - pan Vodvářka je takový úplně zvláštní doktor - humanista:-)

6 5
možnosti
PS

P17e81t96r 30S85k57á63l23a

23. 10. 2019 9:49

Nechápu, co vás zaráží na vyjádření doktora Vodvářky. Proč by měl lékař brát ohledy na pacienta, který se vysmívá lékařským doporučením a zásadám správné životosprávy viz "„Můj vztah k zelenině je veskrze pozitivní. Žádám ovšem, aby mezi mne a ji byl vsunut transformační mezičlánek, který se jmenuje prase." , prohlašuje nesmysly jako "„V sobotu mi odešla cukrovka. Po dlouhých a dlouhých letech jsem byl zbaven této choroby, patrně proto, že v poslední době jím velmi často sladká jídla..." , kouří demonstrativně i tam, kde si to obyčejný smrtelník nemůže dovolit a konzumuje (konzumoval) alkohol v množství větším než malém viz vyjádření jeho dřívějšího ošetřujícího lékaře:" Denní spotřeba alkoholu prezidenta Miloše Zemana není extrémní. Myslí si to ministr zdravotnictví Martin Holcát. Šest skleniček vína a tři panáky tvrdého alkoholu denně, to podle něj není žádné extrémní pití.

10 0
možnosti
Foto

Asi si musíme jako občané této země dopít sklenici blínu od posledních kapek. Notabene u blížícího se 30. výročí 17. listopadu.

Vzpomněl jsem si na 28. říjen 1989, kdy komunisté chtěli stůj co stůj zabránit většímu shromáždění občanů. StB už předem uspořádala kolový hon na disidenty a dokonce i lidé z menších měst, kteří spolupracovali s disentem, byli tzv. "předběžně zadrženi". Václav Havel byl tehdy zavřen ve vězení na několik dnů. Dopoledne vedli na Václavském náměstí komunističtí papaláši své obvyklé perverzní řeči o "míru a pokroku, který si pracující lid nenechá zhatit", odpoledne se sešlo kolem tří tisícovek občanů, kteří byli policií rozprášeni.

Ale také vzpomínám na hanebnost s (ne)vyznamenáním Jiřího Bradyho v říjnu 2016

Takže smutná karma. Tomáši.

15 1
možnosti
Foto

Chci se zeptat...takže to je pravda s tou kuřárnou??? Opravdu?

Já to fakt nesleduju.

Ne, mě v případných dovysvětlováních od jiných nebudou zajímat nějaká logická moudra o ztíženych podmínkách bezpečnosti a utajenosti. Nebudou. Kdo se tu na mě nalepí, vysvětlí mi taky, jak mohutně u něj stoupne respekt k někomu...pro mne tedy už nekompromisně šaškovi, který vlastní rukou 14. 2. 2017 podepíše zákon. A pokud to pravda je, neoblomí mě ani špatné nohy. A velmi by mne zajímalo, jak celý dialog s vedením nemocnice probíhal. Jakým stylem byl veden a jak se dnes k tomu staví vedení nemocnice a jaká je na to všem nám odpověď Hradu. Ať mi...nejen mě... na tohle nějaký můj oponent tady uspokojivě odpoví.

Jinak R^ smutný palec.fajn den, Tomáši.

13 1
možnosti
Foto

S tou kuřárnou to bezpochyby pravda je (kuřák cca 60 kusů denně nedokáže 4 dny abstinovat). Všechno to začalo po prvním zvolení (pamatujete: "Pane řediteli ČT, kde tu máte popelníček?"), v místech, kde se prostě nekouří. Tím pan president dokladuje svou moc, že jemu je to dovoleno, ostatním ne. Pakliže nejvyšší představitel státu není schopen respektovat všeobecná pravidla a víceméně jimi pohrdá, jak mu lze věřit, že v zásadních otázkách zůstane pevný? Takže on ten dialog proběhl asi tak, že podržtaškové "vysvětlili" panu primáři, že pan Zeman je "jiný" pacient a že se prostě na patře bude hulit. Bylo byl zajímavé zjistit, jestli presidentská kancelář zaplatí vymalování pokoje. Tak nějak soudím, že faktura na Hrad nepřijde.....

18 2
možnosti
Foto

I97v22a67n 39M82a98r37e16k

23. 10. 2019 7:21

Vaše starosti a Bakalovy peníze bych chtěl mít. Rv

3 4
možnosti
Foto

Tak proč to čtete? 8-o

Někdo vás nutí? Podejte na něho trestní oznámení. ;-D

4 0
možnosti
JK

Památný den 28. října je nyní opět připomínkou voličům Miloše, že instalovali vážně nemocného člověka do náročné funkce prezidenta a tím fakticky dopustili výrazné zhoršování jeho zdravotního stavu. Klid na Vysočině by mu prospěl mnohem líp. Nejhorší ovšem je, že Miloš věnuje zdraví většinu času a skutečnou moc má v rukách šílená Hradní trojka, kterou česká státnost, prestiž a hrdost absolutně nezajímá a pořádají svůj další byznys večírek na naše útraty. Šílené je, že používají majestát, prestižní datum a občany ČR jako klacek na ty, co brání jejich osobním zájmům a výnosnému podnikání.

13 1
možnosti
Foto

Klid na Vysočině by už Zemana s jeho povahou dávno zabil. Pro něj světla ramp představují životobudiče.

0 1
možnosti
LH

Co vy byste bez toho Zemana a Babiše dělali....

2 9
možnosti
VS

Mnoho jiných, lepších věcí.:-)

11 1
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 35,02
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám