Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^! Upřímný dík, Tome ...

5 1
možnosti
MS

R^ O paní Vlastě dvojnásob platí, že kdo za normalizace neztratil čest, ztratil práci, a kdo neztratil práci, ztratil čest.

9 2
možnosti

Jak bychom se zachovali my v její situaci? :-)

2 0
možnosti
DS

Děkuji, TomášiR^. Je mi smutno, že odchází další pamětník, a současně nesdolná oběť, komunistického režimu. Je mi ještě smutněji z pomyšlení, kam se posunuly naše národní hodnoty. Snad alespoň těm, kteří tvrdí, že se jim život zastavil po úmrtí KG, dojde, že život jde dál a nadále se rodí a umírají lidé, namnoze neobyčejní a velcí lidé.;-(

16 0
možnosti
KP

Občas se stane, že revoluce požírá své děti Veřejně dostupné .informace uvádí, že paní Chramostová podepsala v roce 1957 spolupráci s STB, V roce 1962 vstoupila do KSČ, kde setrvala dalších 6 let. Sama jako důvody uvádí, že chtěla hrát, žít a radovat se ze života. V životě ji postihla obrovská tragedie, když v roce 1963 způsobila autonehodu při níž zahynul její čtyřletý syn.Posledmí třetinu svého života pak strávila v disentu.

Pan Karel Gott rozdával radost celý svůj život bez potřeby vstupovat,do KSČ, vystupovat z KSČ či donášet na STB.

PS. mimochodem správně je nezdolná a nikoliv nesdolná..

6 4
možnosti
Foto

:-)R^Odešla v požehnaném věku osobnost. Její odchod v době odchodu jiného umělce nabízí určitá zamyšlení nad tím, kdo a jak se skutečnou osobností stane, co proto udělá a jak tyto okolnosti vnímá veřejnost.

15 0
možnosti
JK

Tady se přidávám, velká úcta té paní. Nad zprávou o smrti paní Chramostové cítím smutek a lítost, že odešel čestný a statečný člověk.

14 0
možnosti
Foto

Vlastu Chramostovou jsem měla ráda, hlavně její herectví. Po roce 1990 se již ve filmu, ani v televizních inscenacích, příliš neobjevovala. Byla to škoda. Čest její památce.

3 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,95
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám