Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Nacistům a komunistům nic nevysvětlíme! Jsou zvláštní frustrovanou skupinou!

:-)

4 2
možnosti
Foto

Ve své praxi taky občas musím vykonat služby pro lidi, kteří jsou mi proti srsti. Dělám to, ale občas si poznámku neodpustím. To je asi ale bohužel vše, co mohu.

Myslím, že u Vás je to trochu jiné. Po vyšetření bych mladíka upozornil, že z důvodu svého věku (nemoci sestřičky, omezení ordinačních hodin....) musíte omezit počet registrovaných pacientů, ať si najde jiného lékaře. A kdyby se příště objevil znova, tak bych ho nechal čekat (paní byla objednána, teď musím telefonicky konzultovat vážný případ, promiňte, musím si na chvilku odskočit...), pak bych ho tedy ošetřil stejným způsobem a opět ho upozornil ať si hledá jiného lékaře. Časem by to došlo i jemu.

0 6
možnosti

Lež nevnímám jako dobré řešení. :-)

7 1
možnosti
Foto

J48a25n 21O29t58r10u53b36a

19. 9. 2019 6:39

Takhle ty úvahy začínají a pak to pokračuje větami jako "Voličům Zemana nenaléváme".

8 4
možnosti
Foto

Pakliže považujete voliče ing Zemana za rovné nacistům, je to jen a jen Váš konstrukt, který má výpovědní hodnotu o kvalitě Vašich úvah a myšlení. V mém článku nic takového není a žádná souvislost mne nikdy nenapadla.

Pěkný den, pane Swede.

7 0
možnosti
MB

Člověka chápu dle - Řeckého ideálu. Skoro se dá vyjádřit matematickou formulí - Součtem jeho produkce = Ducha + těla. např. Barbora Špotáková by měla odhodit svůj oštěp a následně přejít na tribunku - Přečíst vlastní esej. Součtem bodů pak vzniká skutečný vítěz ...Mj., pak se na vrchol sportovce dívám jako na živnostníky ve sportu, jistě - mám radost kdy vítězí - (Nic proti nim, nicméně polovičaté) ...

V tom smyslu, je pak pro mne plocha lidského těla - Kůže, nedotknutelná. Člověk není Reklamní poutač, aby něco - někoho propagoval. Samo tetování má svou historii a kořeny. Dá se pochopit výraz kmenové kultury - Podobně námořníka, s křížen na zádech, aby nebyl bičován. Život teče, je doprovázen zráním názorů - změn postojů. Tetování pak chápu za mylný pokus - Tento proces zastavit ! Očmárám se a musím s tím žít - Sám sobě beru šanci, že se změním, najdu si iniciály dívky jiné. I se propracuji k poznání, že Hákový kříž - Rudá hvězda - Je symbol ostudného zla. Co s tím? Hlava pak říká něco a tělo zase úplně něco jiného ! Prostě jsem se orazítkoval a pluji životem, jako obsílka. Váš případ je jednoduchý - Balík připutoval a obsloužil jste Reklamní panel hlouposti . Doufejme, že do předmětu ještě někdy připutuje i rozum ! Vy jste jej při vyšetření měl, provedl a mlčel ... :-)

3 0
možnosti
Foto

K tomu konci: on ten rozum třeba už připutoval v podobě poznání, poněkud pozdního.

Možná by to z nějakého rozhovoru vyplynulo: možná to tetování odráží i jeho současné postoje, možná ho má z blbosti -nácti let, možná by se ho i rád zbavil a nebo je mu to jedno, to nikdo neví.

U tohoto člověka je něco viditelné na první pohled, jiný může být uvnitř mnohem horší (myšlením i skutky) a nad ním se nikdo nepozastaví, protože na venek nic není vidět.

2 0
možnosti
Foto

Ideální by bylo poslat ho za Mengelem, ale to je bohužel nerealizovatelné. Těžko říct, co v takové chvíli dělat. Já bych mu nejspíš něco řekla, ale myslím, že postup slovenského lékaře byl nejrozumnější. Karma.

3 2
možnosti
Foto

Zkušenost k "nezaplacení" především v tom, že se lze s něčím takovým setkat. Pak se nelze divit, že některé prokázané skutečnosti z této doby se bagatelizují.

1 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,94
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám