Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Napsal jsem. Nezálohoval jsem. Příspěvek zmizel na věky věkův? Takový je život!

:-)

0 0
možnosti
AL

Kupodivu i slovutný MUDr. Vodvářka skočil na hoax. Ale proč ne, téma je to lehké, je třeba lidu ukázat i vlídnou tvář. Akorát je mi líto těch (zatím) sedmi lidí v čekárně, kteří musí počkat, až se pan doktor vrátí z virálního prostoru do reality ke svým pacientům.

Kdyby chudáci věděli, kolik času ....

1 4
možnosti
Foto

jen jestli je ta vaše lítost upřímná

0 0
možnosti
DV

D10a17v94i68d 76V84l63k

12. 9. 2019 9:09

To je prostě hezké témaR^

1 0
možnosti
IA

Narazil jste skutečně na problém. Znám několik případů fingovaných služebních cest, mající jediný cíl - navštívit dámu svého srdce. Stát se v tu chvíli může cokoliv, že. Když to provinilec šťastně přežije, pak ho čeká očistec a také postih v zaměstnání za zneužití služební cesty.

0 0
možnosti
Foto

:-):-)

p.s. Zatím podobné soudní perličky přicházely především z USA. I soudce se může zbláznit. Druhou variantou je, že zmíněný Francouz pracoval jako profesionální společník pro bohaté francouzské podnikatelky.

2 0
možnosti
Foto

To mne nenapadlo (to víte, prostý vesničan), ale v tomto případě bych výrok soudu pochopil. Dík za doplnění.

3 0
možnosti
Foto

Vaše texty mám rád a s radostí si vždy počtu. Tentokrát vám však dost nerozumím. Že úmrtí při sexu na pracovní cestě je u nich pracovní úraz je velmi bizarní a pro nás nepochopitelné a nepředstavitelné. V tom s vámi souhlasím.

Nevím, co však větou: "K nejlepším pasážím zdůvodnění soudu patří to, že sex je součástí života, stejně jako sprchování nebo jídlo." nastiňujete podivného a nevhodného? Podle vás snad není sex součástí života? (samozřejmě srovnání s jídlem beru v rámci celkové bizarnosti)

1 1
možnosti
Foto

Děkuji za přízeň, pane Machačku, napsal jsem to neobratně. Sex považuji za součást života, stejně jako Vy a nejspíše 99,99% obyvatel. Ten výrok soudu je bizarní v tom, že to vše vztáhl na činnost při služební cestě, kde je jídlo, sprchování nezbytné, avšak odskok za účelem popsané činnosti dle mého až tak ne.

Pěkný den.

5 0
možnosti
SB

Jo, přesně tohle jsou ty důvody, proč lidé jako já odmítají vidět v EU výkvět moudra a morálky.

Můžete sice namítnout, že tohle se týká Francie jako státu a nikoli EU jako instituce, avšak žádné společenství států nebude zdravé, když jednotliví členové dělají hlouposti na kvadrát, zvlášť když jde (jako v případě Francie) o naprosto klíčový členský stát.

Když z jedenácti mužů je sedm zraněných, tak z nich nevytvoříte zdravý fotbalový tým. Z nemocných krav též nevytvoříte zdravé stádo skvělých dojnic. A z bláznících členských států nevytvoříte rozumné společnství.

Jak dlouho to bude ještě některým lidem trvat, než pochopí, že dělat si iluze o těch politických silách a stranách, které se příliš orientují na Evropu, je totální hloupost? Že ty síly a strany svou přílišnou orientací tady zavádějí právě tohle? Stokrát se mohou dušovat, že tohle tady nechtějí, ale nakonec by to tady tak skončilo, kdyby tyhle síly nabraly převahu.

Takže tento váš naprosto rozumný článek ve mně vyvolává trpný úsměv, když si ho zařadím vedle jiných vašich článků a diskusních příspěvků.

Nyní správně vidíte případ, kdy to zašlo až do extrému, ale jindy tu podstatu tohohle bláznění nevidíte.

1 1
možnosti
Foto

Každý řetěz je tak silný, jako jeho nejslabší článek. Ovšem řetěz, jehož jste s těmito asociacemi, součástí, má pevnost zvící ranní mlhy. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 35,02
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám