Diskuse

Drolení práva

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Jen cosi a samozřejmě polemizujícího k blogu:

Nikoliv naše společnost si zvolila do čela jedince ,,,,,,tuším, že jeho voličů bylo asi kolem 30%. A co se týče kritiky metod AB, zcela obecně lze řící, že politika je vlastně organizovaná rvačka, kdy se o moc pereme prostřednictvím svých volených zástupců. My sami se tedy nemusíme ušpinit a z tohoto boje se vykoupíme jednou za čas vhozením volebního lístku do urny. V politice se nedaří ani slušným ani decentním lidem. Podívejte se prosím, jak dopadli Nečas či Drahoš, které já považuji za slušné lidi, také slušňák P. Fiala se marně snaží nahradit charisma mentorováním Cílem kompromisu (což je jeden z atributů této profese) je dosažení maxima z možného. Kompromis tedy není stigmatem politiky, ale její podstatou. Co jiného než nutný kompromis bylo spojenectví Churchilla se Stalinem, které umožnilo porazit Hitlera?

Pokud zminujete renomované právníky a jejich pochybnosti o kauze ČH tak pan Sokol napsal: ,,... Skutečně jsem několikrát vyslovil pochybnost o tom, že speciálně pokud jde o inženýra Babiše, bude dostatek důkazů o jeho vině. A k tomu už jen připomínám, že neznám celý obsah spisu a vycházel jsem z toho, co bylo prezentováno jako základní mechanismus tvrzeného skutku. Na mne to dělalo dojem, že pokud došlo k neoprávněnému čerpání dotace, což je samo o sobě docela zajímavá otázka, pak by se o odpovědnosti za to dalo uvažovat především u lidí, kteří jednali za právnickou osobu, jež dotaci čerpala“.

7 2
možnosti
Foto

Pane Korecký. Pakliže máme jistý volební systém (není dokonalý, ale který je?) a hnutí ANO získalo největší počet hlasů, pak - uznáváme-li volby jako demokratický institut - jsme si zvolili do čela pana Babiše. (Obdobně i pana Zemana). Cokoli jiného je zpochybněním voleb.

Stran rvačky. Nemyslím si, že vyhrát musí největší gauner, který má ostré lokty. Pakliže bude společnost vnímavá, musí cítit, že instalací bezuzdných jedinců není prostě dobře a že nakonec na to tak nějak dojedeme. Mne právě udivuje - a tom taky trochu píšu - že si lidé neuvědomují, jak ta negace, která se týká současného premiéra, ovlivňuje i je. Ať chceme či ne, vždycky značná část národa tak nějak poměřuje své činy s těmi, na které je vidět. Když ten nahoře krade a lže, tak nám naše lež a krádeže připadají tak nějak méně závažné a naopak. V tom vidím hlavní nebezpečí a ono drolení práva.

V pořadu 168 mluvila JUDr. Wagnerová, JUDr.Brožová, JUDr. Toman, bezesporu špičky naší justice. A všichni vyslovili značné rozpaky nad verdiktem st. zástupce. To, jestli to byli advokáti pana Babiše, či on sám - to mělo být předmětem soudního jednání. Určit podíl viny. Pakliže k tomu nedojde, zůstává v ústech pachuť.

P.S. toto bych napsal u kteréhokoliv politika.

14 1
možnosti
PK

škoda,že neotevíráte diskusi pana Flaško...

2 3
možnosti
TB

"Poslanci, kteří si oba pány předvolávali k disputacím, neměli po celou dobu žádné pochybnosti o tom, že kauza se nakonec dostane před soud."

No, to zaleží jací poslanci ;-) Opoziční samozřejmě v rámci politického boje si to přáli, zatímco bývalá ministryně Válková - velice erudovaná právnička - měla názor, že se to k soudu nedostane, že tam není nic k usvědčení Babiše a spol......

9 2
možnosti
VR

Zřejmě jste nezaregistroval za jakou stranu byla tato paní zvolena, že? Koho chleba jíš, toho píseň zpívej!;-)

4 1
možnosti
Foto

R^R^R^ Velká karma. Ani se mi o tom nechce psát, ale jako občané nemůžeme zůstat potichu. Mlčící společnost by totiž ukázala, že je už normalizovaná.

10 3
možnosti
PK

..vždyť společnost nemlčí, demonstruje se, píšete o AB na jeho blogu, opozice koná svou práci ....jen, ne všichni mají stejný názor,,,nic víc..

9 0
možnosti
JK

J75a18n 80K48o81z95á64k

10. 9. 2019 0:58

Proč ne? Policejní a státní zastupce už nám to ve svém blogu vysvětlil, tak snad může i Babišland z něho mít legraci.

0 0
možnosti
Foto

Když Babiš úkoluje Mafru, kdo úkoluje českou televizi?

11 1
možnosti
AM

A71d58a41m 78M34a66l84ý

9. 9. 2019 16:31

Dobrá otázka: Kdo úkoluje ČT?

Odpověď: Nikdo!

To je tak těžké pochopit?

ČT je prostě nezávislé veřejnoprávní médium kam pařát Babišův zatím ještě nedosáhl.

4 4
možnosti
Foto

Tady jde o nábidku, nikde nikdo, kdo by byl třeba lépe jazykově vybaven jak Babiš, který má navíc nervy z ocele.

1 3
možnosti
VR

Nervy z ocele? Zkuste se podívat na to, jak hysterické bývají jeho reakce, když dostane nepříjemnou otázku, na kterou ho Mára nepřipravil!

7 1
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,76
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám