Diskuse

Drolení práva

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Naříkejte a plačte! :) Nebo i mínusujte.

-------------------------------------------------------

Výsledky svobodných a demokratických voleb a jejich důsledků stejně nezměníte! A protože mám rád svobodu a demokracii, tak vždy budu respektovat naše vládní představitele, i když se jmenují např. Petříček.

Mám rád tyto uplakané články plné bezmoci a zmaru - jen houšť. :)

Chtělo by to zase vyjít do ulic a pořádně si "zademonstrovat". Sice to na nic nemá vliv, ale některým se uleví a ještě se mihnou v ČT.

Naštěstí žádné drolení nabytých svobod a demokracie nehrozí.

Děkuji všem za přečtení.

:-)

11 9
možnosti
Foto

Mám pocit, že ty demonstrace jsou zbytečné, že žádný ústupek demonstrantům se nekonal; nebo ano? Nesleduji to příliš, proto se ptám.

0 2
možnosti
JZ

Starosta Prahy 6 a tamní zastupitelstvo vzešlo ze svobodných demokratických voleb. To, že Zemanovi příznivci, okamurovci, komunisté atd. v nich propadli je zkrátka fakt a lidi je tady nechtějí. Jak říkají v případě prezidentského klání Zemanovi příznivci, výsledky demokratických voleb je třeba respektovat. Stejně tak je ovšem třeba respektovat výsledky demokratických voleb na Praze 6 a kdo to odmítá, není demokratem.

12 0
možnosti
AL

Naprosto souhlasím a občanem Zieglerem. Jak sám uvádí ve svém příspěvku:

... "výsledky demokratických voleb je třeba respektovat. Stejně tak je ovšem třeba respektovat výsledky demokratických voleb na Praze 6 a kdo to odmítá, není demokratem."

:-)R^

3 1
možnosti
DH

Ještě, že tu máme Vás, vy to jistě zase všechno slepíte, nebo alespoň odborně vysvětlíte;-D

5 4
možnosti
MV

Napadlo Vás vůbec, že je často lepší se komentáře nedopustit?

7 3
možnosti
MV

Ta věta o kluzkem svahu je výborná.

7 0
možnosti
Foto

Všimni si, že ani jeden z příznivců pana Babiše nerozporuje fakta, která jsem napsal v úvodu. Mají ho rádi takového, jaký je.

2 0
možnosti
Foto

R^ Karma.

Kdyby šlo jen o drolení práva, tak to bychom časem zvládli. Jenže ono jde o drolení morálky. Právo pak vychází z obecné morálky. V civilizované společnosti nemusí být vše právně podchyceno, u řady drobných "přešlápnutí" stačí říct - ale to se přece nedělá.

U nás to došlo tak daleko, že řada jistých některých (abych nejmenoval) omlouvá nejen činy vyloženě nemorální, ale i činy na hraně zákona i za ní. A když jdou tihle k volbám - výsledek známe.

24 3
možnosti

Chvílemi mi to připadá, že jste začal vnímat až po vstupu některých (abych nejmenoval) do politiky. Ti předchozí z předešlých let také měli voliče. A paměť je občas dobré procvičit. Pravdu máte v tom, že čapák není příliš morální, ale to Konsolidační banka (a prodeje úvěrů z ní) také nebyla.

7 3
možnosti

K těm poslancům. Třeba Válková říkala, že se to k soudu nedostane.

K výměně Benešové. Ta je se státními zástupci tak na kordy, že rozumný člověk její jakýkoliv vliv na čapák musí vyloučit.

K vyšetřovatelům a jejich kvalitě a nepodplatitelnosti stačí zagúglovat v uplynulých 30 letech.

P.S. stále opakuji. Bez detailní znalosti spisu a právního vzdělání je vhodnější nedělat závěry, třeba o možném ovlivnění Šarocha. Btw on už před rokem policii upozorňoval na slabší důkazy.

Hezké pondělí.

10 5
možnosti
Foto

R^ Obávám se, že jsme pokročili zpět. K normalizaci nenormálnosti.

11 0
možnosti
JH

J63a36n 93H46a35r89v53a97n

9. 9. 2019 14:19

I já jsem mnohem radši když mne okrádají politici tradičních stran. Třeba ministr dopravy Šimonovský podepsal smlouvu s firmou Kapsch a tak nás okradl o miliardy, s radostí platím každý měsíc stokoruny solárním baronům, atd., atd.,......

Takže Babiš s těmi 50 miliony (které navíc vrátil) je mizerný čučkař, nehledě na to, že teď už si nedovolí ukradnout ani špendlík.

P.S. Před několika týdny vyšlo najevo, že Šimonovský jede i v solárním byznysu - a já bych tehdy za jeho poctivost dal ruku do ohně :-/

6 5
možnosti
Foto

V této věci já vybíravý nejsem.

1 0
možnosti
OF

Ja nie jem tego waszego gówna” – w tak niewyszukanych słowach Andrej Babiš kilka miesięcy temu odmówił degustacji kiełbasy podczas dyskusji o jakości polskiego jedzenia w czeskim programie telewizyjnym „Máte slovo”. Babiš to postać dobrze znana Czechom, bo choć z pochodzenia jest Słowakiem, od 20 lat mieszka w Czechach, ma tamtejsze obywatelstwo i w Pradze znajduje się główna siedziba jego imperium.

0 0
možnosti
OF

Babiš , propagátor zdravé výživy.

R^ A za 6 Kč mohu jet autobusem z Bruntálu do Rýmařova.R^

0 0
možnosti

R^

Díky!

Slovenská společnost stoupá ve své kvalitě vzhůru. Česká společnost stále klesá dolů! Příčinou je morální kvalita občanstva. Václav Klaus s Milošem Zemanem po Listopadu pohrdli morálkou a právem. Dnes se nám to vrací i s úroky! Závist, nenávist, zlo, lež a podvod nám stále nevadí! Nedokážeme rozlišovat mezi pravdou a lží! Krádeže našich peněz politiky nám nevadí! Chováme se jako sebevrah s dobře připravenou oprátkou, který si právě podtrhává židli! Je to tak, Tomáši, je to tak!

:-)

14 6
možnosti

S kolika Slováky jste o tom mluvil? Pár jich znám a že by byli momentálně na větvi nadšením to zrovna nejsou.

4 3
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,76
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám