Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Czech Banana Republic má jako každá podobná republika jedny zákony pro dav a jedny pro vyvolené. To je ta nezávislá justice a orgány činné v trestním řízení , kterou jsme chtěli?

15 1
možnosti
Foto

Jsem rovněž na rozpacích, pane Beránku....díky za nákuk.

1 0
možnosti
ZK

Díky za odborný vhled. Je šokující, že lék. zprávu podepsalo osm odborníků. U dvou třech by se cinknutá diagnoza dala vysvětlit finanční silou odsouzeného, takhle to vypadá na závažnou systémovou vadu.

10 0
možnosti
Foto

Obojí je možné. Navíc - pan Janoušek nebyl komisí znalců prohlédnut osobně, což je naprosto školácká chyba a svědčí to o úrovni "Znaleckého ústavu" FN Olomouc. Jako znalec jsem cestoval i do vzdálené oblasti, abych daného jedince osobně prohlédl a měl svůj vlastní názor a ne cosi zprostředkovaného. Nemohu se zbavit dojmu, že vedle diletantství za tím může být ještě cosi jiného.

17 0
možnosti
Foto

Nepatřím k těm, kdo za každým druhým slovem vypouští nějaký citát ze Starého či Nového zákona. Mnohdy jde více o Ducha těch knih, ne o doslovné citace. Ale v případě některých lidí se citáty jaksi nabízejí. Jako například podobenství o muži, kterému se hojně urodilo (citát lze najít v Lukášově evangeliu)

"... shromáždím všechno své obilí i ostatní zásoby a řeknu si: Teď máš velké zásoby na mnoho let; klidně si žij, jez, pij, buď veselé mysli. Ale Bůh mu řekl: ,Blázne! Ještě této noci si vyžádají tvou duši, a čí bude to, co jsi nashromáždil?... "

3 0
možnosti
Foto

S jediným rozdílem, že ten muž z evangelia svůj majetek nabyl nejspíše legálním způsobem.

8 0
možnosti
Foto

Po zahlédnutí pana Janouška na obrazovce je vidět, že umí trpět. Tomáši, dobře rozebrán! R^;-D

15 0
možnosti
Foto

Ano, pan Janoušek je skutečně k politování, Horste.

3 0
možnosti
MV

A vůl a bůh je v tomto případě kdo??? Taky jsem včera "čuměl".

3 0
možnosti
Foto

Tobě to vysvětlovat nemusím. Ale docela rád bych si vyslechl argumentaci znalců. To bych čuměl i já. Pěkný týden, Marku

6 0
možnosti
Foto

Perfektní!!! R^

A "hezký dvojsmysl" mě moc potěšil.;-D

11 0
možnosti
MB

Příklad Janouška, nicméně dalších novodobých - Koženého, Rittiga, Krejčíře , je nekonečnou řadou otázek. Obklopím se šiky znalců, právníků a raduji se, ze své bohatosti. Mohu si pochodovat pouze na ostrově, nebo od soudu k sudu, či pobývat přímo v base. Sympatické na těch odporných lidech ještě je to, že si na nic nehrají! Pak je zde ještě jeden - dnes slaví narozeniny. Je napjat, jaký dárek obdrží ? Bude dále bydlet u čápů, nebo si odjede dohrát své šachy do Švýcarska ? - Nebo zkoumá, zda v base je zavedena síť Wi-Fi ? Těžko říci. K čemu je jim to dobré ? Aha, aby nám bylo lépe ! ... :-)

15 5
možnosti
Foto

Myslím, že nic víc, než zkorumpovaná justice, neohrožuje stát v jeho podstatě. Pakliže je právo prodejnou děvkou, která jde s tím, kdo dá více, nemá nikdo žádnou jistotu, že se může domoci práva. Vámi vyjmenovaní jsou typickými představiteli toho hnusu, co se pojí se svobodnou společností a nejspíše je tomu všude na světě. Silná demokracie však musí umět obvinit i hlavu státu nebo premiéra. Příkladem je třeba stát Israel. U nás ..... no dneska uvidíme. R^

6 0
možnosti
LH

Ten kdo má peníze ten má hezkou...... :-))))

0 0
možnosti
KK

S obsahem nelze nesouhlasit, jen se ptám, co zpracovávání citlivých osobních údajů. Je tady všechno v pořádku(GDPR, občanský zákoník)?

0 0
možnosti
LV

Pokud Vás to zajímá, zjistěte si to.

1 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,58
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám