Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Mám pocit, že kdyby nebyl Zeman nebo Babiš, tak by mnozí ztratili smysl života nebo by si rychle museli vymyslet nějakou náhradu. Co tak se už věnovat něčemu podstatnějšímu, než neustálé slaboduché kritice téhož;-).

Prostě tam Zeman bude až do příštích prezidentských voleb a pak ukončí svou kariéru, takže jeho kritika má zcela nulový význam pro dnešní u budoucí dění.

18 12
možnosti
VK

Třeba tam Zeman tak dlouho nebude. ;-)

5 7
možnosti
JR

J32a53n 18R51á31ž

12. 7. 2019 13:53

Je pro tuto dobu příznačné, že když hradní pán zařve "držte hubu" tak ji všichni zavřou. Není totiž v "podhradí" žádní osobnost, která by na Hrad zařvala stejně silně " Dělej co ti zákony nařizují".

PS.To si však mohou dovolit jen opravdu osobnosti, které mají respekt i u svých politických oponentů, které by je při tom "zařvání" podpořily. Takové osobnosti na naší politické scéně opravdu chybí, proto si může Hradní pán dělat co se mu zlíbí a reálně není síly, která by mu vtom bránila.

5 2
možnosti
ZD

To je velmi inspirativní příspěvek. Žádný z místních myslitelů nedomyslí to co jste naznačil. Patří Vám karma.

2 2
možnosti
AL

Nádherný článek o šašcích a králi. R^

Šašci nepochybně byli už u dvorů posledních Přemyslovců. Prvotní šašci by se nám nejspíš moc nelíbili. Šlo o pestrou směsici jakési lidské havěti, která by u dnešního publika budila víc soucit než smích. Už Karla IV. Otce vlasti prokázaně obveseloval jakýsi Dolcibene (italsky „Sladkodobrý“), zřejmě Vlach. Otec vlasti měl smysl pro humor, o čemž svědčí dochovaná císařskou kanceláří vydaná listina, jíž Karel IV. šaškovi uděluje titul „hrabě z Údolí bláznů“ a daruje mu řadu fiktivních panství i hradů. Jména všech ale začínala buď na Narr- (jako Narrenberg – Hora bláznů), nebo na Affe- (Affenburg – Opičí hrad).

Jakými kousky ale šašek vlastně císaře bavil, to bohužel nevíme. Přál svému králi smrt .................. ale jeho smrti se nedožil ................................. Tak už to někdy bývá :( :) přátelé.

5 3
možnosti
MS

Svatá pravda. R^ Jen bych připodotkl, že někteří družiníci mají z toho přikyvování docela slušný "vejvar", zatímco hradní pán se opájí svým bojem proti korupci.:-)

11 3
možnosti
Foto

Ahoj, hele, já tam ale vidím i toho šaška, jen je dnes ještě hloupější, než samotný hradní pán, což taky odporuje historické tradici...;-)

2 2
možnosti
Foto

Dnes je tam blázen a šašek. Karma.

14 6
možnosti
DP
OU
Uživatel požádal o vymazání
22 0
možnosti
AF

A52l78e85š 50F83r17ý59b26a

12. 7. 2019 12:15

Dělejte si co chcete, ale Zeman vám vaše přání plnit nebude, už taky pro vaši sprostotu. S Babišem z vás mají tak trochu legraci.

11 15
možnosti
MV

no tak jeste stesti, ze jste nam to vysvetlil, pane Frybo

bez Vas bychom byli my - nefandove soucasneho hradniho slozeni - v loji

12 4
možnosti
JV

J73i10r30i 77V86r88a94b95e38c

12. 7. 2019 12:10

Já bych řekl, že na tom Pražským hradě jsou jenom šašci + 1 zlomyslný oberšašek.

10 3
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,76
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám