Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Brňáci, kdyby to bylo tak špatný, tak tu na Letné jste dnes a každý den, dokud Babiš neodstoupí, a ne až v listopadu! Fascinuje mě ten daleký termín. Kdyby jste se, lidi, měli tak špatně a bylo to tady tak zlé, tak si v Praze postavíte stany a nehnete se, dokud požadavek nebude splněn.

1 5
možnosti
LV

I to se může stát. Teď je míček na Babišo-Zemanově straně kurtu.

6 0
možnosti
MB

AB svůj post opustit nemůže, i kdyby chtěl. Důvodů je kopec. Od osobně ješitných pohnutek - po pragmatickou nutnost - "To své udržovat v chodu". Řada věcí se mu - začíná měnit. Dotační prachy, krev jeho života, přestává tak snadno proudit = Hlavní cíl jeho vstupu do politiky se zadrhává + Komplexně jej začíná ohrožovat celého! Vedle, už celosvětové ostudy - (viz zpravodajství) - Jsou zde jeho osobní Mega hrozby - Jak uhradí 35 miliardový dluh u bank, jak uhájí svou osobní svobodu + podstatu svého majetku? Člověk nyní hraje doslova o vše. Jeho obraz se počíná rozpadat - viz Letná, Liberec = vypískán ... :-)

7 0
možnosti
Foto

Škoda, že jste nejel tramvají s panem Hewlitem. On by vám k tomu zvonil na cestu. ;-D Karma:-)

7 3
možnosti
Foto

Včerejší článek pana Hewlita byl dost dobrý!! Přemýšlela jsem u něho, že ono není jen tak sebrat tolik lidí na jedno místo. Ti lidé se pobaví (i nás ostatní, kteří bychom tam nešli), ukážou svoje umělecká díla, ale způsobí také spousta problémů a práce navíc jiným lidem.

3 8
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,78
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám