Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Touha po změně člověka a společnost doprovází neustále. Vyprodukovala 1989 + Následně Hnutí ANO. To byla i reakce vzdoru - proti mafiánství divokých 90 let. Vše se dá i chápat. Doba se opět poposouvá a novodobé poznání zraje. Tužba po změně je zde opět. Zjenodušeně řečečno - Bývale "Masové mafiánství se zredukovalo" na samo ochotně se zviditelňující postavy - MZ + AB = K tanci a poslechu hraje = Duo Mesiášů ..

Celý život tvrdím, že pravda a spravedlost existuje - Trvá to , pravda dlouho. Miloš se 2 volbou zaklel sám. Lidsky trpí a nabízí Obraz seběotování se Národu. Podobně to dělá Andrej. Jednoho k tomu vede Ego, druhého ochrana Investic. Ještě, jako za Komunistů, by se nad tím dalo i zavřít oko. Kdyby to ČR - k něčemu vedlo! A je to jako za starých časů = Keců a Teatrálnosti kopec - Opět to k ničemu nevede ... [>-]

7 3
možnosti
LH

A přesto nemocný člověk porazil tanciciho vedce- čím to asi bude?

6 2
možnosti
Foto

Národ, který si po zkušenostech s komunisty a normalizací Husáka, nechá poroučet slovenským exkomunistou a estébákem, si asi nezaslouží nic jiného, než to, co má. Přesto půjdu zítra na Letnou a budu doufat, že to pomůže. Vám samozřejmě karma, pane doktore.

24 13
možnosti
PK

P96e24t54r 91K38r56a90u83s

22. 6. 2019 9:33

Už několik let tvrdím, že v ČR se nemusí měnit nic, kromě jedné věci. A to jsou voliči. Vyměňte voliče a vše bude podle vašich přání.

7 0
možnosti

Kdybych chtěl byl škodolibí, tak sem napíši přirovnání k M. Muchové, kterou F. Janeček angažoval proto, že v zákazy omezené České Pop Muzik chyběla v polovině 80-tých let hezká tvářička. Ale Z. Čaputovou neznám, min. jsem slyšel o jejím boji za skládku (zrušení/sanaci) nedaleko města odkud pochází - to je samozřejmě plus. První faux pax, poté co byla zvolena (byť ještě nepřevzala úřad) předvedla bohužel záhy, když inkognito navštívila Českou Republiku, kde se ovšem nesetkala s vládními činiteli, ale jejich názorovými oponenty. Pokud by tuto návštěvu absolvovala jako soukromá osoba (tou po zvolení určitě není), bylo by vše OK, ale takto se státník přeci nechová. Ale uvidíme jak si povede dál, zatím jsem od ní zaznamenal pouze slova, která slýcháváme pořád dokola od toho současného Francouzského Napoleona.

11 8
možnosti
Foto

Po jej zvolení bol prezidentom stále Kiska. Čaputová si mohla jazdiť kam chcela a stretávať sa s kým chcela. Nevidím dôvod, aby sa na neoficiálnej súkromnej návšteve stretávala s politikmi, keď de facto aj de iure ešte nevykonáva funkciu. ;-)

11 4
možnosti
Foto

Vždyt tu českou Zuzanu Čaputovou máte před očima, Věru Jourovou.

2 2
možnosti
Foto

Autor by při svém dosaženém vzdělání a úctyhodném věku měl znát staré rčení: "Nechval dne před večerem".

25 8
možnosti
Foto

Zatím je zač chválit. Nic, za co hanět. Proto je důvod přát si, důvěřovat. Proč jako ovce šílená paranoiou bekat?

9 2
možnosti
JF

J23i64ř51í 27F51o57g17e31l

22. 6. 2019 8:20

Hodně povrchní pohled.

Zejména ten na slovenskou prezidentku. Hodnotit ji po týdnu v úřadu jako hvězdu je značně pošetilé. Zvláště když již teď ji slovenská média kritizují, že na oficiální návštěvu vezla v prezidentském speciálu kapelu co měla hrát na koncertu pro ni.....

10 5
možnosti
Foto

Na oficiální návštěvu? Opravdu? A........vezla sebou......Fuj! To jsem se lekl. Kapelu:-) Tak ne pytel pervitinu.........

3 1
možnosti
Foto

Zajímavé je, že ti nepřející se vyjadřují o paní Čaputové, jako by jí chyběla ta podstatná průprava. Jenže ta příma účast ve vyšší politice je téměř vždy přítěží, pokud se nastřádají události svědčící o živoucí chobotnici. Neboť pak je velmi pravděpodobné, že chobotnice sama je tím sítem, kterým projít často znamená mít za sebou diskvalifikující kompromisy, ne-li máslo na hlavě. Paní Čaputová není ani prostinká, ani nevzdělaná, ani nezkušená ve veřejné činnosti. Za daných okolností je tedy vybavena možná ideálně. Na její vzestup nedohlížela chapadla. To může znepokojovat. Ne mne, ne Vás, pana Bártu, pana Sekla ......:-)

11 2
možnosti
DV

D18a15v22i44d 51V59l74k

22. 6. 2019 8:07

Kéż by totak bylo.R^

1 0
možnosti
Foto

Karma.Výborně napsáno.Porovnání se Slovenskem je opravdu zajímavé a také poučné v tom jak rychle se dají politické poměry měnit.Není to tak dávno kdy měl Fico skoro 45 procent a kde je ted....

8 4
možnosti
Foto

Přesně tak, já si kolikrát říkám, jestli by Slováci dovolili, aby jim předsedu vlády dělal například Bakala.;-D

3 2
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,76
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám