Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

R11a34d91e58k 31K46a22r10a20s

22. 6. 2019 16:00

Tak to by mě zajímalo, jakou změnou je oproti šéfovi popradské pozemkové mafie a daňovému podvodníkovi Kiskovi, Čaputová. Bere peníze od těch samých a už si vysloužila i přezdívku Sorosova Barbie.

10 6
možnosti

U inteligenčně hodně nesmělých, jako jste vy...:-)

11 6
možnosti
KS

Prezidentský úřad se ale nedává za zásluhy v minulosti. Naopak by ho měl obsadit někdo, kdo povede zemi do budoucnosti. A tím je těžko někdo, kdo stále bojuje minulé války se svými odpůrci.

9 1
možnosti
Foto

I74v64a53n 60M49a35r58e87k

22. 6. 2019 15:10

Přeji pí. Čaputové mnoho úspěchů v prezidentské funkci. . . . Když ale vzpomenu její předchůdce v prezidentské funkci a nebo ve funkcích politických, nevzpomínám si byť na jediného činitele, který by po čase našel oblibu a uznání mezi slovenskou veřejností. Snad bude Z.Čaputová konečně prvním "světýlkem na konci dlouhého tunelu?

A když, stačílo mi přečíst reakce debatérů pod článkem o její návštěvě u nás na "centrum.sk" a můj optimismus vzal zasvé. ;-(

3 1
možnosti
VK

Jedna lastovička jar nerobí. A až čas ukáže, či je to lastovička alebo straka.

14 2
možnosti
AL

Žádný článek, ať už novináře, politologa, politika nebo amatérského blogera nedokáže zvrátit demokratický proces, ani výsledek svobodných a demokratických voleb, po kterých slušní lidé tak toužili.

Ústavu a zákony této země musí respektovat každý. :)

A to je dobře ...... moc dobře.

:-)[>-]

8 3
možnosti

Je jednoduché si říct, že Babišovi voliči jsou tupci a nevzdělanci a proto jej neustále volí. Ale je to jen zatvrzelé trvání na své pravdě a neschopnost jakékoliv reflexe. Oni jej volí v naději, že tím vytlačí z parlamentu strany, které jsou v jejich očích zodpovědné za rozkradené miliardy a morální úpadek v posledních dvou dekádách. Nevolí ho proto, že by si o něm mysleli, že je ztělesnením morálních hodnot. Jen slepý a hluchý to nechápe.

17 3
možnosti

Asi jsem slepý a hluchý podle Vás, ale strany povětšinou s klientelismem již dávno skoncovaly, zatímco Babiš nadále těží prachy z Evropské unie hlava nehlava. Tak nevím, kdo je ve skutečnosti hluchý a slepý? :-)

2 6
možnosti
JK

J12i94ř94í 50K93o61p68u55n

22. 6. 2019 14:52

Hodnotit někoho,ani ne když je týden ve funkci mi přijde trošku uažené za vlasy.

23 2
možnosti
DR

Tak o něčem se plácat musí že.

9 2
možnosti
BN

Pokud budem porovnávat oba prezidenty podle formy projevu a exteriéru, první místo bere paní Čaputová. S odnocením obsahu bych počkala minimálně za půlku funčního období. Uvidíme jaké zákony podpoří, které vrátí, které odmítne podepsat, bude v politice aktivní, nebo bude jen střihat pásky a klást věnce? Zatím je na hodnocení a porovnávání brzy.

10 1
možnosti

To já lidem důvěřuji více! :-)

1 2
možnosti
Foto

Proč je tento článek s nenávistí k prezidentovi a premiérovi naší země na titulní straně? To budeme stále upřednostňovat plivání po vlastních lidech? Mnohem více by si zasloužil být na titulce včerejší článek paní Beaty Krusic, který nikoho neuráží, ani Čechy ani Slováky, s názvem Setkání Zuzany Čaputové a Miloše Zemana.

11 10
možnosti

Naposled plival na svou zemi prezident Zeman v Číně, když ji v centrále Huawei označoval jako vzteklý, červený flíček....

9 3
možnosti
ZD

Dávat si naděje do čekání znamená pro některé lidí, že pročekají celý život. Tudy rozhodně cesta nevede.

5 1
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,76
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám