Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ A jinak... jsou modernější než my. My jsme národem, který pořád očekává někoho, kdo skoro není z masa a kostí. Na politiku nadáváme jako špačci, ale jakmile tam nevidíme někoho, kdo nemá na zadku vytlačenou židli z dvacetileté práce v politice před kamerami, zcela hloupě jako ti Havlíčkovi zpátečníci a měšťáci vezmeme zpátečku, protože ho přece, toho a tamtoho nikdo moc, nezná a je nějaký podezřele mladý - viďte pani... Dneska máme starého a zkušeného, co taky v životě nepoznal nic jiného práci ve státní sféře a mezi tlačítky, byl zárukou, že politiku zná. A v úřadu prezidenta kromě všech svých kauz, pomohl akorát tak vytvořit, prohloubit podmínky a šance výrokům a názorům, které bohorovně mladý nevýznamný kariérista Klaus předvádí jako normu. Urazit kdekoho a - hurá - hranice opět posunuty - i hlavu evropského státu v době, kdy Evropa bohužel musí spolupracovat.

Druhého ani nekomentovat...Ten první Vámi zmiňovaný pán je zkrátka milá chlapská hvězda, z našeho pohledu... my asi už ani nevidíme, že by tohle mělo být normální. Vidíte, už i já jsem chycená...Karma:-)

9 0
možnosti
Foto

Zoufalý kontrast, máte pravdu. nevím, kolik času ještě budeme potřebovat, než na Hrad zasedne člověk, kterého bude radost poslouchat, který nebude potřebovat vulgarity k vyjádření myšlenek a který třeba nebude muset být poponášen.

3 0
možnosti
DV

D16a31v70i14d 86V39l56k

20. 3. 2019 7:04

No nebude to mít paní Čaputová lehké o to větší respekt.

7 0
možnosti
Foto

Myslím, že atmosféra na Slovensku je jiná, než u nás. Po té ohavné vraždě lidem došlo, že takhle dál se žít nedá. Že je třeba spláchnout mečiarismus do stoky a začít žít jinak. U nás ještě budeme muset řešit mladého Klause a fakt, že na Hradě je prostě sebranka, která by byla normativem někde v Togu.

3 0
možnosti
MV

Kladivo na čarodějnice - na to jsem si vzpomněl, když jsem záznam mše viděl v bedně.

8 0
možnosti
Foto

Jo, myslím, že by neměl problém toho odpadlíka poslat na hranici.

0 0
možnosti
DK

Inkvizitor Orosch je neskutečně negativní postavou slovenské katolické církve.

7 0
možnosti
  • Počet článků 978
  • Celková karma 33,55
  • Průměrná čtenost 2552x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám