Diskuse

Otitulovaní

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

a pak máme ještě titul akademik...u nás se používá v případech, když se dotyčnému...řekněme...nárazově mentálně nedaří, i když tento stav má mnoho připodobnění:-)

1 0
možnosti
Foto

Jedno politické hnutí má akademiků přehršel. Ti, co touží chodit ven.

0 0
možnosti
Foto

Titul DĚD, nám nikdo nezpochybní. Měli bychom ho používat před příjmením tak jako také BAB...:-) Tomáši, povedený konec týdne vespolek!!

1 0
možnosti
Foto

R^Ano, Tome, zkratka "Úspěšného Doktora" by pro tyto připady byla naprosto přilehavá;-)

4 0
možnosti
Foto

Dík a pěkný víkend Honzo.

1 0
možnosti
PS

P33e16t63r 13S82k17á35l29a

16. 2. 2019 10:36

Za titul z plzeňských práv teď aby se styděli i ti, kteří je vystudovali zcela řádně. A samozřejmě jsou tací.

4 0
možnosti
Foto

Máte samozřejmě pravdu, dokonce jsem jednoho studenta znal. Říkal mi, že se moc stydí, když se ho někdo ptá, na které universitě vystudoval práva. A to tam byl opravdu poctivých 5 let.

1 0
možnosti
VV

Je to zajimave, neustale se pise ze jeste 30 let po padu komunizmu, ale jeste 100 let od rozlouceni se s Rakouskem preziva porad jeste ten nesvar titulovani. Jeste jsem nevidel, aby tam kde ziju mel nekdo na zvonku titul, nebo se pisemnem projevu honosil titulem u jmena.

Jen u lekaru je bezne ze v ordinaci maji titul skoly, kde ho ziskali. Mel jsem lekare honosiciho se titulem Dr. Univ. Roma.

ale ani na vizitce ho nepouzival.

1 0
možnosti
Foto

TomeR^BIPS a STING soukromé vysoké školy mají dokonce občas slevy na získání titulu MBA, takže bez řádného studia si ho může dopřát kdekdo.

1 0
možnosti
Foto

Trh je prostě nepřekonatelný. Krásný víkend Alžběto.

1 0
možnosti
JF

J22i31ř38í 82F25o73g82e59l

16. 2. 2019 10:07

Pan Kalvoda této zemi moc neprospěl. Po konci politické kariéry se stal právním zástupcem pana Šťávy, nechvalně známého z nesmyslného vydírání státu a vysoudil mu stamilióny a stále je jeho zástupcem a arbitrážuje nás o více než deset miliard.

Ne, temto pán opravdu našemu státu neprospěl, ani neprospívá.

0 0
možnosti
Foto

Pane Fogele. Měl jsem na mysli dobu, kdy se dělil stát a Slovensko přicházelo se zcela absurdními požadavky. Pan Kalvoda byl tvrdý vyjednávač, kterému se dařilo ty největší šílenosti tlumit.

A teď k tomu druhému. Nevím, jaké máte povědomí o právu. Nevím, jaké byly okolnosti okolo společnosti Diag Human, kterou pan Kalvoda zastupuje. Každý člověk - i ten mnohonásobný vrah a vlastizrádce - má nárok na obhájce a má možnost se hájit a vznášet požadavky. Je na soudci - nikoli na advokátovi - jak spor dopadne. Pro pana Kalvodu je to stejná práce, jako pro jiného řízení autobusu. Pokud si myslíte, že to tak není, rád bych Vám připomněl kauzu K.H Franka, kterého hájil JUDr. Kamill Resler - špičkový advokát, který se stal pro mnoho občanů této země zrádcem, protože hájil vraha našeho národa. Přesto byl tento postup správný a v demokracii jediný možný. Pěkný den přeji

4 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,76
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám