Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P17e73t26r 66B97u93r34i75a23n

10. 2. 2019 23:03

Souhlas, karma.

10 2
možnosti
DH

D75a87v92i25d 98H24o32r34á68k

10. 2. 2019 21:20

Nejen pouze chraňme ministra Petříčka, ale navrhuji radikálnější postup po vzoru Venezuely.

A tak bych se přimlouval, aby pan Dr. Vodvářka sepsal nějaký řádně úderný článek, kterým by svým všecháajícím stylem zpochybnil výsledky volby, a pan neúspěšný prezidentský kandidát, akademik s falešnými brejličkami Drahoš, by se mohl podobně jako tam Guaidó, prohlásit zde naším prezidentem. A věřím, že ochránění pana ministra Petříčka by bylo vyřešeno, a nám souhlasným čtenářům a diskutérům pana autora by se tak splnil náš Český sen.

10 21
možnosti
KS

Venezuelský prezident se stal prezidentem ve volbách, které nebyly ani náhodou svobodné a počítání hlasů všelijaké. Maduro nebo jak se jmenuje, je normální komunistický zločinec. Nelze se vždy ohánět demokratickou volbou. U nás v roce 1948 byla demokracie demokraticky zrušena. Znamená to, že už nikdy neměla být obnovena?

20 4
možnosti
OK

O40t84a 66K19i31n44c

10. 2. 2019 21:09

Tomáši, ode mne máte zaslouženou karmu, ale když jsem si přečetl příspěvky, tak jsem si u diskutéra, který největším množstvím "příspěvků" zaplevelil diskuzi, vzpomněl na přísloví, že "prázdné sudy nejvíc duní".

17 4
možnosti
RK

R45a87d98i76m 53K11a28l63a40s

10. 2. 2019 20:46

Nikdy by mě nenapadlo adorovat kohokoliv jen proto, že možná vystupuje proti člověku, který se mi nelíbí... Dokonce jsem si v diskuzi přečetl, že by pan Vodvářka snad i dal p. Petříčkovi hlas ve volbách...

Opravdu nevím, na koho apelovat, aby tuto zem od podobných občanů uchránil. Tohle primitivní černobílé vidění světa, stojí za volebními excesy let minulých, kdy se do PS v hojných počtech dostávali a dostávají všehoschopní jedinci, o kterých občan volič nemá dostatek informací, a kteří táhnou tuto zem hned doprava hned doleva z extrému do extrému jako nějaký zmatený vozka, který netuší, co chce a kam směřuje.

Prosím proto všechny, aby střízlivě hodnotili pokud možno dlouhodobě, aby se pídili po informacích, aby nepodléhali stádnosti, a aby politiky nesoudili jen podle toho, zda jsou za dobře s Frantou nebo Jardou.

Možná se ukáže, že jen pan Petříček schopný politik. Možná. Ale na podobné vítězné tance na dvoře před zraky přihlížejících chlapců, kteří právě přijali nového člena party za krabičku cigaret, je poněkud brzy.

M. Zeman tvoří jeden pól naší společnosti, ale ukazuje se, že jeho názorový protipól aktuálně reprezentovaný p. Vodvářkou je v mnoha ohledech slepý a podobně nerozvážný jako on. Takoví lidé se neváhají svěřit do rukou pyrotechnika, zjistí-li, že jim na zahrádce úřaduje krtek. Řešení to jistě je, pokud jim tedy nejde o zahrádku samotnou. Nechraňme ministra Petříčka, chraňme zdravý rozum.

Pro pořádek dodávám, že M. Zemana jsem v prvním kole prezidentských voleb nevolil a druhého kola jsem se neúčastnil, protože jsem nebyl spokojen ani s jedním z kandidátů.

12 6
možnosti
Foto

Vždycky se mi líbí, jak diskutující na konec upozorní, že on pana Zemana - proboha - za žádnou cenu nevolil. ;-D

A teď k věci. V mém článku je pouze a jen jistá uspokojení nad tím, že místo loutky, kterou by tak rád ovládal jistý chorý a mstivý stařec, je na místě ministra ZV člověk, který používá svůj vlastní rozum a dokonce - má jistý charakter, což se o mnoha jiných ministrech prostě říci nedá. Nic více tam není, pokud jste vyčetl cokoli dalšího, je to pouze a jen Váš konstrukt.

V dnes obsazené sněmovně jsou - i bez mého přičinění pane Kalasi - jedinci, nad kterými opravdu zůstává rozum stát. Myslím, že není třeba jmenovat, jistě je znáte také.

A tak když se objeví člověk, který nepodléhá momentální náladě části společnosti, jsem tomu rád. Netřeba bít na poplach, když se objeví někdo jako pan Petříček. To by bylo záhodno, pokud by na jeho místě byl třeba pan Okamura či kdokoli z jeho "strany".

Píšete cosi o stádnosti, která se týká nejspíše i mne. Tak si prosím přečtěte některé mé starší blogy. Možná poznáte svůj omyl.

Pěkný den, pane Kalasi.

14 4
možnosti
RB
DH

D71a63v24i56d 89H41o18r23á18k

10. 2. 2019 20:15

V tom je skutečně dokonalý umělec, a snad ani Ch. Chaplin to v němých groteskách v dobách své největší slávy takto hezky nedokázal, jako nás zdejší autor baví svým skládáním písmenek.

...a zatím nepotřebuje ani hůlku

1 15
možnosti
LH

Po přečtení vidím, že čas psychopatů se naplňuje

5 3
možnosti
JZ

Ministr Petříček zůstane ve funkci a KSČM se může stavět na hlavu.:-)

12 11
možnosti
ZD

Bohužel i on je jeden z těch "tahounů" - ovšem směrem dolů. Jestli se u socanů nevzedmou vlny zdola a jejich mladí se nepokusí o sebezáchovnou obrodu, tak tam zůstane do konce jako kapitán na potápějící se lodi. To bylo od vás vpravdě věštecké.... .

7 4
možnosti
Foto

Kdo z vás hodlá kvůli pozitivnímu hodnocení Petříčka dát socdem ve volbách svůj hlas?

Nechť dá plus

1 13
možnosti
DR

Díky, už jsem se dvakrát spálil. Rv

3 1
možnosti
MK

M52i90l22a23n 66K36e41s51l

10. 2. 2019 16:07

Teď jsem četl nějaký průzkum jak by dopadly volby..Sociální demokracie již to dotáhla na hranici vstupu do parlamentu.Velkou zásluhu má na tom pan Petříček.On má pech.Ti co ho chválí socany nevolí a ti co volili socany díky jemu již je volit nebudou.

7 3
možnosti
Foto

No, ony ty průzkumy jsou zajímavé. Všechny strany ztrácejí a ANO nezískává. Kam se ty hlasy ztrácejí, Bůh sám ví ...:-/:-) A za situaci ČSSD je "zodpovědný" spíš Andrej Babiš, než pan Petříček, protože Babiš ukradne socanům i ty největší socialistické šílenosti a oni nemají svým voličům co nabídnout.:-)

8 4
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,76
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám