Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Tome, moc zajímavé čtení. Ale proč mám po přečtení článku pocit, že těch psychopatů mám v práci hned několik?;-)

2 0
možnosti
Foto

Pokud jde o některé z Vašich šéfů, tak ....;-)

0 0
možnosti
Foto

Ve výčtu osobností s potencial. psychopat. rysy jsou uváděni i vysoce postavené persony v armádě, tedy ve velitelských funkcích. Je ovšem dosti až úsměvné, že nelze vyloučit, že i jedinci s psychopatic. rysy rádi jiné s tímto ,,darem", tedy dle nich, ,,objevují", ač i dle odborníku psychopatie coby jasná diagnoza jaksi nelze jednoznačně určit. Jistě to ovšem může ovládat i kde jaký ,,dálk. diagnostik". Je však i ověřené, že mnozí psychopaté dokázali ovládat i ,,masy", ba i vyvolávat davovou psychozu, jiní se o to více, či méně s různým ,,úspěchem" pokoušeli, a jistě i nadále, a rádi, pokoušejí;-)

0 0
možnosti
Foto

Vladimír Vladimírovič Putin nikdy nelže. Hovoří vždy jen a jen čirou pravdu. Stejně jako ti dva nevinní hoši, prodejci potravinových doplňků, kteří byli zaznamenáni na kamerách v Salisbury, údajně gayové, kteří byli obviněni z pokusu o vraždu. Prostě si odjeli prohlédnout na 2 dny největší věž v tomto městě, jak si nastudovali ve Wikipedii, prvního dne tam padal tam sníh, a proto se jim teplomilným Rusům nechtělo kráčet 2 km ve sněhu. Proto odjeli raději do Londýna a tam stejně jseli kráčet ve sněhu. A Salisbury navštívili až druhého dne. A poté, když byla mise splněna, odjeli zpět do Ruska, aniž by je zachytily kamery v oné památné katedrále. Chudáci, netrefili k ní. Ačkoli byla tak jasně ve všech stran viditelná. Nešťatsnou nádou se mihli nedaleko domu onoho ruského agenta Skripala. A odletěli třetího dne, odletěli zpátky do Ruska. Co je na tom neuvěřitelného? Ostatně hypotéze, že by se tento nervový plyn mohl vyrábět i v Česku ptovrdil sám náš prezident Miloš Zeman, který na podnět výroku ruského ministerstrva zahraničí začal prošetřovat výrobu Novičoku v ČR a zjisitlo se, že se zde opravdu obdobná látka vyráběla. A když se tady mohlo vyrábět něco podobného, tak to mohlo být i ve Švédsku a kdekoli jinde. Samozřejmě, mohlo se to vyrábět i v Rusku, ale není to zas tak vzácná látka, aby se nedala vyrobit jinde. Rusko nemuselo nutně lhát, prostě se jen bránilo. Prezident Miloš Zeman by určitě nevěřil, že by Vlaidmír Vladimírovič Putin nařídil někoho takto zabít a ještě to vykonal takto břídilským způsobem, že by dotyčný nezemřel, když se Vladimíru Vlaidmíroviči Putinovi podařilo tak dokonale zabít tolik lidí v Čečensku a v Sýrii.

6 0
možnosti
Foto

Děkuji za přínosný koreferát, s nímž lze souhlasit.

3 0
možnosti
Foto

R^Hezky rozbor, Tome, ale chtel bych se zeptat na jednu vec, ktere nerozumim. Uvadis, ze psychopati nemaji zadne emoce, dokonce ani strach. Pritom co vim, tak paranoici se naopak vyrazne boji vseho mozneho, co ani nemusi existovat.

1 0
možnosti
Foto

Psychopat není duševně nemocen v psychiatrickém slova smyslu. Paranoia je duševní onemocnění, které má svou statistickou značku. Takže jde o dvě zcela rozdílné jednotky.

4 0
možnosti
DS

Jenže jak to vysvětlit těm, kteří nevnímají, že jsou buď obětmi psychopatů či sami psychopaty? Utíkat se mi nechce. Nemám to v povaze, nepovažuji to za řešení a mám tu před sebou ještě spoustu úkolů a zážitků, o které se nehodlám nechat okrást (potomstvo, manžel, rodina, práce). Každopádně děkuji jak pánům Honzákům, tak Tobě za interpretaci nosné myšlenky, TomášiR^

2 0
možnosti
Foto

To je velmi složité, Dášo, vysvětlit někomu, že je obětí psychopata. Celá řada manželství je v asymetrickém postavení, kdy manžel je psychopat, manželka obětí, ale navenek je ten chlap úžasně zábavný a milý a ta týraná žena vypadá jako původce. V knize je o tom taky zmínka.

0 0
možnosti
OP

Kdyby nebylo u moci tolik psychopatů, už dávno by byla povinnost zkoumat každou osobnost usilující o vedoucí funkci a vyhodnotit rizika, která psychopat může způsobit. Faktem je, že psychopati mají páru něčeho dosáhnout, takže je to docela složité :-)

0 0
možnosti

R^

Nu jo,Tomáši, ale co s těmi psychopaty, kteří nás mají v hrsti? Emigrovat v mém věku již není racionální. (Ostatně nejsou jen v Česku, ale i v Evropě, Americe, Asii a jistě i v Africe.) A moje okolí je má v oblibě a bude je stále volit a oni nás budou mít stále v hrsti. Zabezpečili se svými médii a svými "milicemi", svými trolly.

:-)

2 1
možnosti
Foto

Dáváš těžké otázky. Asi kritické myšlení u sebe a rozhovor s okolím, aby je nevolil.

1 0
možnosti
  • Počet článků 979
  • Celková karma 34,67
  • Průměrná čtenost 2549x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá, s nikým nesoutěží a nepotřebuje tím pádem nad nikým vítězit. Příležitostný herec, nejčastěji v roli starého, protivného Žida.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz