Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OT

A kdy začne doba pozemanovská? Už aby to bylo.

5 1
možnosti
DH

D79a57v32i45d 57H74o91r54á81k

26. 1. 2019 17:47

Jak tak hledím do diskuze, tak ona dnešní tvorba mého oblíbeného autora k jeho klíčovém tématu nějak skutečně nepovedla.

4 1
možnosti
ZD

U mne podobné. S potěšením otevírám blog a ... bohužel. Podobá se jako vejce vejci předchozím. Takže nic nového. V jednom bych se ale přidal. Zatím své volby nelituji i když mám od skřípění zubů nad tou partou dost obroušenou sklovinu. Moje volba nebyla pan Zeman, ale NE pan Drahoš.

Příští volbu budu pochopitelně promýšlet stejně jako tu aktuální. Těším se na representativního kandidáta, který zveřejní s kým chce do funkce nastoupit a jeho řeč bude podobná Božímu : Tvá řeč budiž ano,ano,ne,ne. Pokud se takový vyskytne má moje sympatie. Pokud se tam objeví někdo podobný panu Drahošovi poohlédnu se znovu po těch druhých.

P.S. Proti panu Drahošovi jako člověku nic nemám.

3 4
možnosti
DV
LB

Včerejší LN otiskly otevřený dopis spisovatele Pavla Kohouta svému příteli - prezidentu České republiky Miloši Zemanovi.

Kohout v něm vzpomíná na vzájemná setkání obou rodin ve Veselí u Zemanů, či na Sázavě u Kohoutů... Připomíná, že v přímé volbě dal svůj hlas Zemanovi a píše:

"Prohlásil ses však výlučně prezidentem spodních deseti milionů a - ač sám výstavní exemplář intelektuála - zametls všechny, kdo Tě nevolili, do virtuální Pražské kavárny, kam chci patřit i já, neboť byla Olympem humanismu a demokracie."

"Ty nejsi nejmoudřejší ani na světě ani doma, jak prokazuješ pocitem zatvrzelé neomylnosti, která Tě často zrazuje, což odmítáš přiznat a opravit."

"Tvá válka s názorovými odpůrci, jež nezná mezí, když upíráš inteligenci, schopnosti, slušnost i čest lidem v důležitých státních funkcích, které jako prezident České republiky vydáváš za pitomce či škůdce k radosti všech, kdo se ji snaží oslabit."

"A nejhorší je, že pokračuješ ve štěpení této společnosti, která se pořád víc odklání od modelu skutečné demokracie, k čemuž napomáháš hojnými výstupy v bulvárních médiích. To ti nikdo z pomahačů a chráničů neřekl, jak trapně působí Tvé ́šrapnely ́, jsou-li vypalovány mezi reklamami na vysavače, sýry, léky na hemoroidy či vaginální suchost (vše letos 10. ledna). Žádný Tě nevaroval, jak před světem působí prezident, když žádá vlastní národ, aby nebránil své zájmy proti vydírání cizí velmocí, nechce-li být od ní potrestán? To už je skoro jazyk dubčekovců obhajující podpis moskevských dohod!"

"A vše prokládáš neurvalými urážkami celé české žurnalistiky a podporou bezuzdných útoků na Českou televizi z úst Tvého hýčkaného moderátora s talentem pouťového prodejce čehokoli. V takových okamžicích se za Tebe i stydím. /.../

"Máš dost času, aby ses zbavil jak zištných rádců, tak názorů, jež Tě poškozují. Pokud k tomu nemáš sílu ani chuť, měl bys co nejdřív předat prezidentskou štafetu někomu z nadaných politiků příští generace, nezatížených národními katastrofami a spory."

42 4
možnosti
PS

P34e47t17r 34S52k26á62l40a

26. 1. 2019 16:44

VýstižnéR^

11 3
možnosti
SB

Vy si pořád myslíte, že voliči Zemana v něm vidí nějaké božstvo.

Já jsem ho volil, ale božstvo v něm nevidím.

Když si však uvědomím, kam spěje Evropa se svými krasořečnickými frázemi o vyšších morálních hodnotách, ale zároveň s naprostou neschopností řešit nejzákladnější problémy současnosti, tak v hrůze před takovými Drahoši a ostatními Havlovými sirotky volím toho Zemana.

10 15
možnosti
Foto

Tak jsem to měl i sám. Stačilo mi, přečíst si Výzvu vědců, pod kterou se Drahoš podepsal a bylo to jasné.

4 9
možnosti
MK

Neodolal jsem: Vodvářka a téma "Zeman" se jen těžko přechází. ale popořadě dle článku:

- mnohým voličům Zemana dochází - opravdu obdivuji Váš přehled o více než polovině zúčastněných voličů; jak velký štáb na to máte a nebo je to jen přání otce myšlenky?

- zpravodajské služby - pokud se stávají politickou veličinou, o čemž svědčí i nemístné vměšování do školních osnov dějepisu, jsou to čučkaři!

- Baxa - slovo proti slovu; komentář je zbytečný

- příčetnost - jistě jste pana prezidenta důkladně s týmem psychiatrů vyšetřil; když ne, tak jen házíte zlá slovíčka na úrovni drahošovského voliče; tu žluč ani městské kanály nepoberou

- vhodní jedinci v této zemi - že jste ty vhodné jedince nejmenoval; nebo by to byl od Vás polibek politické smrti?

- Drahoš, migrace - usvědčený vítač z projevu v Lucerně

Co tam máme dál? Aha, už nic, jen pouhé snění; to nestojí za komentář.

Také bych uměl prezidentovi Zemanovi cos vytknout; v některých případech se domnívám, že je to od něj schválnost v očekávání kvičení lepšolidí u stolečků v pražské kavárně. Ale jak už zde někdo zmínil: islámská migrace, představa o EU a obchod do všech světových stran - to jsou priority, pro které mu voliči dali hlas.

Za sebe mohu s Vámi jen lidsky cítit pro Vaše špatné pocity z dnešní politiky, ale nesouhlasím s Vámi.

7 12
možnosti
SN

:-)......MIroslave, tak to je! Tvrzení, proti tvrzení. Případ starý půl roku. Jak dnes běželo na liště v TV, Rychetský se divil! Kdo myslí, každého musí napadnout proč? Že by Baxa chtěl kandidovat na prsidenta, když jsou Drahoš a Fišer nepoužitelní. Ale......využili toho....upíchli se za pěkné prachy do senátu ! R^

4 8
možnosti
Foto

Pane Vodvářko,

a co když naši občané po Zemanovi zvolí Jaromíra Soukupa?

1 4
možnosti
JJ

J98a28n 41J81í46l54e31k

26. 1. 2019 15:56

Budeme se Petříku aspoň komu smát. jak těm občanům, tak Soukupovi. jen nevím komu víc. ;-D

16 1
možnosti
JA

J68i58ř70í 66A55l71e25x97a

26. 1. 2019 15:26

Myslím že se mýlíte v tom, že by voliči soudruha Zemana mohli prohlédnout. Nemohli. Jim se líbí jakékoliv jednání, které předvede ... Hlavně když naštve Pražáky, kavárníky, lepšolidi, zkrátka blbce, jak nás s. president hezky označil. :-/

12 1
možnosti
AL

Máme už skoro třicet let od "textilní revoluce", už nemusíte pořád druhé oslovovat soudruhu, občane Alexo. Dokonce už ani není povinné volit komunisty. Tím vám, ale nechci vaše právo i nadále volit komunisty upírat.

:-)

5 9
možnosti
AL

To bylo teprve před rokem? Děkuji váženému občanu Vodvářkovi za připomenutí, těchto historických a šťastných chvil pro většinu voličů! :)

.............

Miloš Zeman obhájil post prezidenta, Jiří Drahoš prohrál o 152 tisíc hlasů

Zdroj: https://volby.idnes.cz/prezident-volby-jiri-drahos-milos-zeman-vysledek-f7r-/volby.aspx?c=A180126_153225_prezidentske-volby-2018_skr

Od voličů dostal více hlasů než před pěti lety. „Jdu do dalších pěti let nabit důvěrou občanů České republiky. " Jiří Druhoš už před 16. hodinou uznal volební porážku. Nálada ve volebním štábu Miloše Zemana byla vítězná už hodinu a půl po uzavření volebních místností.

Ano, je to krásná doba prezidenta Zemana. Ještě jednou autorovi děkuji i když chápu jeho smutek. Ale život jde dál, netruchlete, věřím, že jednou přijde (možná) řada i na Vás. Chce to pouze trpělivost, rozum a cit.

Přeji Vám všem přátelé hezký víkend a ještě jednou děkuji za milou připomínku.

:-)R^

5 12
možnosti
MM

Názorně předvádíte kdo jsou skalní voliči Zemana. Děkuji R^

6 0
možnosti
MS

R^R^

Zemanův kancléř Mynář se teď docela slušně odkopal, když veřejně prohlásil, že je vychován tak, že vše, co se řekne mezi čtyřma očima, by se nemělo ventilovat ven. Zřejmě se domníval, že tím nějak dehonestuje pana Baxu, ale přitom jen ukázal, jaké jsou metody celé té hradní partičky. Intrikují a spoléhají na to, že podrazy, které jsou v kategorii tvrzení proti tvrzení jim nemůže nikdo dokázat. Tak třeba Zeman nikdy nepřizná, že v osobním rozhovoru s ministrem Hermanem podmínil vyznamenání jeho strýce Bradyho tím, že se Herman nesetká s dalajlámou. Stejně tak nikdy nepřizná, že se snažil ovlivnit předsedu NSS Baxu. Soudní lidé (což tedy skalní voliči Zemana rozhodně nejsou) si ovšem udělají obrázek, kdo tady lže.

20 1
možnosti
OF

Churchill nás zaprodal Rusům, a jaký je to hrdina.

P.S. Volil jsme Drahoše.

0 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,63
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám