Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

R^R^ postoj SPD je momentálně šokující.

6 0
možnosti
Foto

Ještě mě napadla jedna věc: Ti, kdo pokusy způsobit vlakovou nehodu zlehčují a "pominutého staříka" málem litují a obhajují, by asi o celé věci psali jinak, kdyby v havarovaném vlaku utrpěla zranění nějaká jejich blízká příbuzná s malými dětmi.

13 0
možnosti
Foto

Zmiňuji to. Nicméně předpokládat některé věci v širším kontextu je pro některé jedince - a to i v parlamentu ČR - nejspíše velmi obtížné až nemožné.

8 0
možnosti
PH

Tuším, že to řekl Čapek, ale nejsem si jistý, že není ošklivé ženy, aby nenašla sobě rovnou, stejně jako není nesmyslu, aby nenašel svého hlupáka.

2 1
možnosti
Foto

Jak označení Václava Havla za vlastizrádce, tak přirovnání teroristy k Palachovi je děsivé chucpe. Větší zvrácenost si snad už ani nedovedu představit. Kterépak země je ten pan V. vlastenec? Česka určitě ne!

16 0
možnosti
PD

P67e54t10r 71D29r59a19p68a47l

10. 1. 2019 12:56

pan Balda bude nejspíš prosťáček, který nedomýšlí své činy, je lehce ovlivnitelný. Ano, provedl nesmysly, které mohly skončit ohrožením životů a trestní stíhání si nejspíš(pokud je svéprávný) zaslouží. Ale asi bych šetřil slovem terorismus

2 1
možnosti
Foto

Byly to činy, které reálně ohrozily zdraví a životy lidí. Navíc doprovázené pokusem strašit obyvatele naší země prostřednictvím dopisů, které shazovaly vinu na údajné islamisty. To naplňuje definici terorizmu.

9 0
možnosti
JH

Už jsem si pomalu myslel, že se na tom cvokovi nepřiživíte:-)

4 4
možnosti
Foto

Koho přesně máte na mysli, pane Havránku?

8 1
možnosti
Foto

:-)R^Ano, ano: Герой нашего времени

5 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-) Ukázalo se, že okamurovská SPD je odpadem české politiky. Její obhajoba terorismu dokazuje, že je na stejné úrovni jako islamisté, které jindy tak odsuzuje. A omluvy pro onoho starého a zřejmě pomateného pána jsou úsměvné. Stejným způsobem lze hájit i muslimské fanatiky, protože oni jsou rovněž frustrování svým okolím.

Co se týče přirovnání pana Baldy k Janu Palachovi, které na svých facebookových stránkách zveřejnila pražská SPD, tak to už je úplné chucpe. Jan Palach obětoval svůj život pro své ušlechtilé ideály, pan Balda se rozhodl vykolejit vlaky, vlastní život tak neriskoval, ale ohrozil životy nevinných lidí.

19 0
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,96
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám