Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Já se všemu tomuhle sajrajtu vyhejbam. Někdy to jde ztuha, ale jde to. Doporucuju všem.

3 1
možnosti
Foto

Hnutí SPD považuje jednání důchodce Jaromíra Baldy za jednoznačně odsouzeníhodné. Podobné zoufalé a pomatené činy nejsou a nesmí být nástrojem řešení problémů. SPD je standardní demokratickou politickou stranou a vždy prosazuje řešení, které je v souladu s platnými zákony České republiky. SPD odsuzuje násilí.

Rovněž bychom chtěli zdůraznit, že pan Balda není a nikdy nebyl členem hnutí Svoboda a přímá demokracie. Zároveň však odsuzujeme snahu mediálního i politického mainstreamu zneužívat čin zoufalého a pomateného starého člověka k dehonestování SPD.

Radim Fiala

__________

Toto jsou slova z titulní strany SPD. Řekl bych k nim toto: Publikoval jsem vlastní text, v němž jsem důchodce Baldu označil za oběť Zemanovy kampaně. Naprosto jsem ignoroval negativní vliv SPD, za což se omlouvám.

Ta slova nahoře jsou ukázkou cynismu. Krátké, ale opravdu krátké vnoření se do informačních zdrojů SPD doporučuji. Z poslední doby připomenu snad jen páně Fialovo skotačení nad genderovými aktivitami studentů Blanenského gymnázia.R^

7 0
možnosti
AL

Vidím, že v diskuzi níže pan Lukáš Burget lehce odhalil (jak to napsat slušně), určité nepravdy, nepřesnosti ve faktech a snahu manipulovat s pravdou v článku občana Vodvářky.

Otázkou je, zda to jeho užiteční kamarádi odhalili, nebo je jim to (a to je ta horší varianta) úplně jedno.

1 2
možnosti
Foto

Ten člověk je zralý pro psychiatrickou léčebnu a nikoliv pro soud.

7 1
možnosti
PT

P34e73t48r 63T65o65m57e73k

10. 1. 2019 16:29

Ale pan poslanec Volný by si měl vybrat. Buď cvokárna nebo Ruzyně.

4 0
možnosti
JL

Spíše bych řekl, že je to zmetek, ten pan Balda. A obránce má na míru.R^

6 0
možnosti
EH

Čin pana Baldy se zpolitizoval víc, než bylo zdrávo. Teď se obezřetně sledují sociální média, aby bylo možno na lavici obžalovaných s panem Baldou posadit i nějakého sympatizujícího politika.

Asi není divné, že ti, kteří chtějí nejpřísnější tresty pro islámské teroristy, chtějí to samé pro teroristu, který to navíc chtěl svést na nevinné. A stejně tak ti, kteří hledají polehčující okolnosti pro každého osamělého vlka na drogách, by měli projevit stejné množství sympatií pro tohoto bojovníka. ;-)

0 1
možnosti
AL

Vy toho administrátora, ale uháníte! :)

Jsem zvědav, kdo to vydrží déle.

Jinak článek je přesně posazen v mantinelech vašeho uvažování.

Vyburcovat čtenáře (vlastně k čemu?), a dostat se na titulku.

Uvidíme.

:-)

1 11
možnosti
JJ

J90a28n 96J23í16l17e92k

10. 1. 2019 16:00

Závist častuškáři Ličko, jen a jen závist ;-D

7 0
možnosti
LH

Je to smutné, co s tím, že

0 0
možnosti
LB

Tato lež pana Vodvářky patří k těm nejsnáze odhalitelným. Takže přetiskuji vyjádření z oficiálního facebookového profilu poslance Volného, bohužel v komentáři pod blog sem nelze přetisknout printscreen onoho falešného profilu pana Volného, který hystericky pan Vodvořáka cituje. Je to ten falešný profil, kde údajně Volný srovnává čin pana Baldy s Palachem. Několika kliknutími si to lze ověřit.

HOAX, HOAX, HOAX, HOAX.

Mí, pirátské metody “práce” používající, “libdem” hejtři, přišli s novou taktikou.

Falešnými “printscreeny” šíří Fejk news a hoaxy.

Už je zkoušeli při obviňování z neoprávněného banování či podpory TOP09 a dnes postoupili o stupínek níže na své cestě k bahnitému dnu své zbytečné existence ve virtuálním prostoru.

Jakékoliv ohrožování životů našich spoluobčanů důrazně odsuzuji jak za sebe, tak s čistým svědomím za celou SPD.

Za čin pana Jaromíra Baldy viním kromě něj samotného fanatické vítače a maniaky multikulturalismu, prosazující cenzuru svobodných médií.

Musíme udělat vše co je v našich silách, abychom objektivně informovali veřejnost o dění v Evropě a zároveň tak, abychom zabránili vzniku českých Breiviků, protože to je přesně to na co kryptofašisté, maskující se jako “liberální demokraté”, čekají.

Opakuji: tato akce je čistý PIRÁTSKÝ HOAX 

Mgr. Lubomír Volný

4 8
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,99
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám