Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Hezký přehled těch dobrých, co nezanikly. Ď!:-)

2 0
možnosti
RE

Cítím to taky. Jen lidé to zatím nechtějí tak dávat najevo. Jsou vnitřně zahořklí, patrně z politického vývoje i když se o politiku na povrch nezajímají. Bude ještě chvíli trvat, než se celková nálada ve společnosti "vyčistí."

2 0
možnosti
MS

R^ Klasickou ukázkou je současná sněhová nadílka. Média nás zásobují katastrofickými zprávami o potížích v dopravě, ale žádné z nich nejásá nad tím, že jsou zažehnány obavy z pokračujícího sucha a ubývání spodních vod.:-)

6 0
možnosti
Foto

J87a31n 18H63o34r65n22í66k

10. 1. 2019 14:33

a aj děti maj zas na dva dny sedmý nebeR^

0 0
možnosti
VH

Ano, ano, ano. Vždyť to říkám pořád. Méňe se znepokojovat zprávami a více se dívat kolem sebe.

4 0
možnosti
PJ

P50e72t44r 43J29í70l34e45k

10. 1. 2019 8:31

Rád bych seznam dobrých zpráv doplnil, ale byl by to příliš dlouhý výčet, by byl hlavně o lidech, kteří dokáží udělat něco na víc pro lidi kolem sebe, pro obec, případně pro krajinu. A věřte, je jich mezi námi dost.

7 0
možnosti
Foto

Věřím, vidím, poslouchám. Možná o nich málo píšu. Díky za vizitaci.

2 0
možnosti
DV

D97a63v44i67d 37V29l48k

10. 1. 2019 8:22

Mě by zajímalo jestli to hltání negativních zpráv a ta sebedestruktivní touha ,aby se to konečně zase všechno podělalo je vlastní jen nám Čechům???

6 0
možnosti
Foto

To je zajímavý dotaz, Davide. Pokud jsme jako národ v rejži, tak se začnou projevovat dobré vlastnosti - vzpomeň okupaci Rusákama, vzpomeň listopad 89 atd. Pak jakoby to vyprchalo a začnou se vypichovat negace, které mnohdy nemají vůbec žádný podklad. Dokonce si na tom někdo postaví i volební úspěch. Jak je to jinde nevím, ale u nás je to dost typické.

4 0
možnosti
Foto

Chtěl jsem se napřed zeptat, jestli je to sdělení jak se patří vyvážené, ale kašlu na to. Asi to tak bude a napětí netřeba.R^

5 0
možnosti
Foto

Je dobré občas relaxovat. Díky za palec.

2 0
možnosti
MB

Pozici č. 7 - Jsme obsadili dle "Španělského indexu". (Jde o Evropské země) - Úroveň rozvoje, svobody, solidarity, spravedlnosti a míru.Údaj je lehce potěšitelný - v zásadě nic neřeší. Ono Štěstí, životní úroveň a spokojenost je nesmírně relativní. V zásadě může jít o dělení dojmu - 1) Co mi společnost dala a 2) Co jsem si vydobyl. Rozumný člověk pak asi sdělí, že mu společnost nedala nic - protože nic nevlastní. On sám ji předzálohoval a poté mu něco podílově bylo přiděleno. Z hlediska vlastní iniciativy - podmínek, je to již horší! Žijeme ve zvláštní epoše byro regulo přikazo populo a dotačna. Můj dojem - Žít se dá a chudoba se nekoná. Zřejmě opravdu, doba nejlepší Státnosti. Jsem rád, že jsem se toho dožil! Jistě, je otázka, zda by to nebylo ještě lepší - pokud by v čele státu nestáli současní viditelní.Oni nejsou Hybnou silou a ani nikdy nebyli. Pořád je to konkrétní, tvořivý a přemýšlivý člověk :-)

2 0
možnosti
MV

Takovy zprávy si přečítam já. Lzim a litrům populismu se rád vyhnu.

9 0
možnosti
Foto

Ano. (malými písmeny). Pěkný den, Marku

3 0
možnosti
VS

A k tomu si připočítejte dopravu skoro zadarmo, možná že i obědy zadarmo, důchody se budou každý rok zvyšovat o tisícovku a možná nás potká ještě nějaké štěstí. No nevolte to:-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 977
  • Celková karma 34,84
  • Průměrná čtenost 2554x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám